Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiWEF vladama svijeta – „Smanjite dob pristanka na seks na 12 godina“

WEF vladama svijeta – „Smanjite dob pristanka na seks na 12 godina“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Sotonističko legaliziranje pedofilije

Svjetski ekonomski forum poručuje vladama svijeta da smanje dob za pristanak na seks na 12 godina i na taj način dekriminaliziraju pedofiliju.

Prema bolesnim i izopačenim umovima koji prolaze hodnicima moći u Davosu, zakonima o dobi za pristanak nema mjesta u “prosvijećenom društvu” jer diskriminiraju pravo djeteta da izabere seks s odraslima.

Prema sljedećem koraku u njihovom zlu planu, planiraju zahtijevati od roditelja dobivanje dozvole za odgoj njihove djece. A ako se roditelji protive ključnim točkama globalističke agende, uključujući i takozvana “prava djeteta”, elita vam planira oduzeti pravo na odgoj vlastitog dijeteta.

Nemojte se zavaravati, pripreme u vidu rodne i transgender ideologije već su uzele maha, a oni dolaze po vašu djecu. Ako ne želite živjeti u svijetu u kojem se djeca bacaju vukovima, došlo je vrijeme da zauzmete stav.

Globalistička elita već godinama pokušava normalizirati pedofiliju iza kulisa, a sada vidimo plodove njihova rada na otvorenom.

Njemačka vlada razmatra prijedloge za legalizaciju dječje pornografije i drastično snižavanje dobi za pristanak, kao dio radikalnih novih planova koje gura WEF kako bi svijet učinio „inkluzivnijim“ prema pedofilima. Naime, njemački Bundestag prihvatio je peticiju o pravima djece koju je sastavila zloglasna propedofilska organizacija – Krumme-13.

Među pravima navedenim u tekstu peticije je i tvrdnja da djeca imaju “pravo glasa o svim stvarima koje utječu na njihovu emocionalnu, psihičku i fizičku dobrobit”, te “pravo na slobodan razvoj svoje osobnosti”, a “seksualno samoodređenje” uključeno je u članak 2. temeljnog zakona pod izrazom “slobodan razvoj osobnosti”.

Aktivisti su zahtijevali da se “pedofilski (seksualni) identitet zaštiti od diskriminacije, kriminalizacije, isključivanja i progona” prema njemačkim zakonima o jednakosti.

No, pedofilija nije jedini tabu kojeg je WEF odlučan razbiti. Incest je također na njihovom dnevnom redu i odlučni su u namjeri da ga legaliziraju u svim zemljama u koje je WEF infiltriran, počevši od Njemačke. Prema WEF-u, zakoni protiv incesta krše ljudska prava braće i sestara koji žele imati veze i osnovati obitelji, a grupa koju podržava vlada u Njemačkoj sada papagajski ponavlja WEF-ov stav.

Ali elita ni tu ne staje. Sada postavljaju temelje za oduzimanje prirodnog prava roditelja da odgajaju vlastitu djecu. Hillary Clinton je rekla da je potrebno selo da bi se odgojilo dijete, a globalna elita ovaj koncept širi još i dalje.

Profesor Svjetskog ekonomskog foruma izjavio je da će roditelji uskoro morati dobiti dozvolu od vlade kako bi mogli odgajati vlastitu djecu. Naime, prema Connoru Kianpouru sa Sveučilišta Colorado Boulder koje financira WEF, roditelji će morati dokazati da prihvaćaju radikalnu propedofilnu i transrodnu agendu prije nego što dobiju dozvolu.

U svom radu Djeca nisu u redu: Širenje uloge države u roditeljstvu, objavljenom u Journal of Ethics & Social Philosophy, dužnosnik WEF-a tvrdi da bi vlada trebala preuzeti primarnu odgovornost za odgoj djece, što prema njemu ne bi trebalo predstavljati probleme jer biološki roditelji “nemaju pravo” odgajati vlastitu djecu.   

“Pojedinci nemaju pravo odgajati svoju biološku djecu, niti imaju bilo kakve interese dovoljno teške da opravdaju pravo na odgajanje djece općenito”, navodi Kianpour, te dodaje: “Budući da ta prava ne postoje, ne može se reći da ih ugrožavaju regulirane politike roditeljstva.”  

Ako se pitate kako bi bilo tko uopće mogao tvrditi da zakoni protiv pedofilije krše prava djece ili da roditelji nemaju prirodno pravo odgajati vlastitu djecu, onda se morate sjetiti tko stoji u pozadini ove globalističke elite. To je iskonsko ZLO, za koje je loše jednako dobrome i koje želi potpunu inverziju svijeta u kojem živimo. To je oduvijek bilo tako, no sada smo izgleda došli do faze njihovog „master plana„ kada više ne skrivaju svoje podle planove.

U tijeku je rat, a elita i njihove marionete u politici i zabavi svakim danom postaju sve očajniji da normaliziraju ono što se u prethodnim razdobljima smatralo najgorim zločinom od svih – zlostavljanje djece. Na najvišim razinama politike, financija i industrije zabave tajanstvena kabala pedofila koristi svoju moć kako bi sakrila bolesne zločine koje čine nad djecom.

Globalistička elita koja radi protiv interesa čovječanstva moderni su relikti drevnog kulta i po prvi put u povijesti blizu je da bude izložena očima javnosti. Je li razlog tome činjenica da se čovječanstvo budi, ne znamo.

No, jednu stvar znamo sigurno – nećemo predati vlastitu djecu u ruke zla!

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

 1. legalizacija pedofilije i oduzimanje djece roditeljima, to su najveći mokri snovi globalističkog kulta…

  prvi pokušaj nekakve “seksualne revolucije”,- da bi se legalizirali pedofilija i sve ostalo- bio je kasnih 40-ih i ranih 50-ih sa Alfredom Kineseyom i njegovim “Kinsey Reportom”. Ta njegova knjiga bila je najgori oblik propagande pedofilije, zlostavljanja djece i zločina – ali je proglašena “znanošću”.
  Kinsey je bio prijatelj sa poznatim elitnim sotonistom Alistairom Crawleyem. Kinsey je također održavao kontakte sa Fritzom von Balluseckom, nacističkim oficirom, pedofilom, koji je u 2. sv. ratu silovao djecu i to sve opisao u svojim dnevnicima. Na zamolbu Kinseya, von Balluseck mu je poslao te dnevnike, koji se danas čuvaju u Kinsey Institutu. Von Balluscek je 50-ih u Njemačkoj osuđen za ratne zločine.

  Kinsey je bio štićenik kulta, tojest Rockefelleera i Carnegieja, koji su nakon njegove smrti, financirali i Kinsey Institut- koji je do danas de fakto svjetski centar pedofilnog lobija, pod zaštitom kulta elite i pod maskom nekakve “znanosti”.
  Alfred Kinsey je bio pedofil i zlostavljač djece, ali kao štićenik kulta, sa Rockefelerovim parama i uz najbolje odvjetnike je izbjegao robiju i promoviran je u “znastvenika”, a njegova propedofilna “znanost”- danas je službena u UN-u, WHO-u, EU-u, WEF-u…Ta “znanost” je danas osnovica svega što promoviraju organizacije kulta.

  -pokušaj “revolucije” sa Kinseyom, je tada propao, jer je društvo tada ranih 50-ih bilo prekonzervativno, tojest normalno, međutim kuhanje žabe se nastavilo kasnije postepeno..

  drugi pokušaj, tojest nastavak kuhanja žabe, je bio za vrijeme šezdestosmaškog i hipijevskog pokreta i tzv. seksualne revolucije 70-ih godina u pojedinim zapadnim zemljama. Kada se otvoreno zahtjevala legalizacija ne samo homoseksualnih odnosa ,. već i pedofilije. A u tim zahtjevima, baš na prvoj liniji fronta bile su LGBT organizacije, koje su tada cijelih 70-ih, i kasnije cijelih 80-ih, u zapadnim zemljama, se otvoreno zalagale za legalizaciju pedofilije. LGBT organzacije su tada u svojim redovima otvoreno imali i pedofile,. gej pedofile, tojest pederaste.. Jedna od najpoznatijih i glavnih organizacija gej-pedofila NAMBLA (sjevernoameričko udruženje muškaraca koji vole dječake), bila je više od 2 desetljeća u sastavu ILGA-e, međuanrodnog udruženja lezbi i gejeva- krovne svjetske organozacije lGBT pokreta. Sve do 1993. kada se ILGA odrekla NAMBLA-e, što je bio samo taktički potez u dogovoru sa UN-om, dsa bi ILGA mogla dobiti status NGO-a u okviru UN-a.

  poznati član NAMBLA-e bio je i poznati židovski pjesnik Allen Ginsberg, poznat kao jedna od ikona hipi pokreta i šezdesosmaša u SAD-u.
  NAMBLA postoji i danas i djeluje sasvim legalno u SAD-u.
  rteklamni slogan NAMBLA-e: “there is no greater joy, than a little tight boy”

  ono što se danas gura pod tepih, da je cijeli LGBT pokret 70-ih i 80-ih bio na prvoj liniji borbe za legalizaciju pedofilije i da gej pedofilija spada u subkultiru LGBT pokreta. većina gej magazina 70-ih i 80-ih na zapadu su objavljivai slike golih maloiljetnih dječaka.
  Ustvari, ono što je brutalna činjenicva, LGBT pokret i pedofilni pokret bili su više od 2 desetlječa jedna te ista zajednička ekipa. Nasilno su se kasnije rastavili, samo iz taktičkih razloga.

  -osnivanjem stranke Zelenih krajem 70-ih i početkom 80-ih u Njemačkoj, Francuskoj, Nizozemskoj i drugim zapadnoeuropskim zemljama, nekadašnja borba dijela šezdestosmaša za legalizaciju pedofilije, sada se nastavlja institucionalnim putem. Stranka Zelenih se cijelih 80-ih otvoreno borila uza legalizaciju pedofilije, pokušavajući u lokalnim i regionalnim parlamentima u njemačkoj, progurati neke peticije za legalizaciju pedofilije… a to su tada podržavali i danas neki poznati njemalki političari Zelenih. Koji i danas sjed u njemačkom paralamentu.

  U stranici zelenih bio je više pedofilnih lobističkih grupa, od koje su najpoznatiji bili “Alternativana lista”, “BAG SchwuP” (ovo P u ovoj kratici , stajalo je za pederaste-gej pedofile), “Gradski indijanci”, itd..
  Nekih 90% aktivista za legalizacaciju pedofilije u zelenima, bili su gejevi. Mnogi do njih su optuživani za zlostavljanje, i većina su u međuvremenu već umrli.

  Jedan od suosnivača Zelenih, Werner Vogel, bio je u mladosti nacist, i pripadnik “Jurišnog odreda”. Vogel jhe bio gej pedofil i kao starkelja od 73 godine, bio je 1980. jedan od susonivača Zelenih. I kasnije cijelih 80-ih, sve do svoje smrti , jedan od glavnih aktivista u Zelenima, za legalizacijui pedofilije, a poznat je bio i što je u svoj stan dovodio maloljetne dječake. O čemu su prije 10-ak godinau jeku istrage o prošlosti Zelenih, opširno izvjestili i mnogi mainstream mediji u njemačkoj.
  Ali nikada nikomu se od tih političara Zelenih nije ništa desilo, nisu bili suđeni i nisu odgovorali zbog tiga, što su nekoć podržavali zahtjeve za legalizaciju pedofilije. Jer je ova stranka štićenik kulta, od njenog početka.

  Legalizaciju pedofilije podržavali su tada u Francuskoj i Njemačkoj i neki ljevičarski filozofi i aktivisti, a članke za legalitaciju pedofolije objavljivali su i ranih 80-ih, francuski ljevičaski list Liberation, kao i njemački lijevi tjednici Der Spiegel i Die Zeit, kao i dnevni list Tageszeitung- neslužbeneo glasilo Zelenih..
  – ova institucionalnm borba za legalizaciju pedofilije, u zapadnim zemnljama, koja je bila manje više otvorena, naprasno je prekinuta, sredinom 90-ih, nakon što je na vidjelo izišao strašni slučaj Dutroux u Belgiji. iako se već tada šuškalo, da su u zločine zlostavljanja i ubojstava djece, bili umješani visoki političari iz Belgije, Nizozemske, EU-a i drugih zapadnih zemlja, te članovi europske aristokracije, imena nikada nisu otkrivna, sve je zataškano, nikad nije otkriveno tko su bili naredbodavci za Dutrouxa, za koha je on radio, jedino su Dutroux i supruga mu osuđeni i nitko više.
  Za vrijem sudskog procesa Dutrouxu u belgiji, 25 svjedoka su tada sredinom 90-ih “iznenenda umrli”.
  Nakon slučaja Dutroux, režiseri iz kulza su se očito uplašili, pa je tad dodatašnja otvorna borba za legalizaciju pedofilije preko stranke Zelenih i pojedinih lejvičarskih skupina odjednom zaustavljena…
  Upada u oči, da je otprilike tada u isto vrijeme i raskinut dugododišnji savez LGBT organizacije i pedofilnih grupacija.

  Međutim, istovremeno je borba nastavljena, samo tajno sa drugim metodama, skriveno. Kult je prebacio tu borbu na drugo polje. 1995. je održana UN-ova kongernecija za obitelj u Pekingu, Na kojoj je po prvi put, onako ispod stola, donešena deklaracija za postepeno uvođenje rodne ideologije (gender mainstreaming), kofol neobavezno.. Tada 99% ljudi još uopće nije znalo što je to rodna ideologija, ali kasnije godinama i gdodinsmje to postajalo sve agresvinuje, Pedofilija i rana seksualizacija djece su sastavni dio rodne ideologije. “Otac” rodne ideologije, John Money (umro 2008.), također sa Kinsey Instituta, bio je isti takav umobolni luđak, kao i Kinsey, također pedofil i zlostavljač djece i okorjeli zločinac, koji je na Kinsey institutu prvi vršio eksperimente, da male dječaka odgaja kao djevojčice i obrnuto, djevojčice kao dječake, Poznato je da je sa tim metodama otjerao u smrt blizance Reimer. Obojica braće su zbog teških psihičkih posljedica kasnije počinila samoubojstvo.

  Cijela ova lobistička borba kulta za legalizaciju pedofilije zasniva se na Kinseyevoj “znanosti”, Kinsey je još tada u svom “Kinsey reportu” pisao da su djeca seksualna bića dmah od rođenja, i pisao je da mala djece i bebe mogu imati orgazme i da je masturbacija dobra i zdrava za malu djecu. I da je za djecu dobro i zdravo da što prije imaju seksualno iskustvo i da je incest dobar i zdrav i da je dobro ako roditelji, djedovi i bake diraju vlastitu djecu, tojest unuke..
  I da se pedofili ne trebaju mijenjati i liječiti, već da se treba mijenjati društvo- da prihvati pedofile.
  Kinsey je pisao, da djeca uživaju da ih pedofili diraju, ali se boje da to kažu, boje se okoline, drruštva, roditelja , policije
  međutum, mainstream mediji prešućuju sve to i Kinseya se uvijek pokušava oprati i prikazati u pozitivnom svjetlu. A i Hollywood ga je pokušao prikazati u pozitivnom svjetlu u propagandnom filmu “Kinsey” 2004. godine. Kinseya je igrao poznati holivudski glumac Liam Neeson, koji ima blagi izraz lica, za razliku od stvarnog Kinseya, koji je u sebi imao nešto mračno, demonsko.

  Sve ove zliočinačke Kinseyeve bljuvotine- danas su manje ili više zapisane u službenim dokumentima UN-a, WHO-a, WEF-a…

  Glavna prepreka za globalistički kabalistički luciferijanski kult u ovoj desteljetnoj borbi pokušaja za legalizaciju pedofilije je bila– roditelji, tojest to što roditelji imaju skrbništvo nad svojom djecom. I onda je taktika kulta i njegovih pedofilnih lobista, krenula u tom smjeru- da se prikaže dakle, pedofili nisu zli, poremećeni , opaki perveznjaci, koji siluju djecu, već da su dobri i pažljivi i da oni ne diraju djecu na silu, već jedino ako to djeca žele. I to je kvaka dakle. da se prikaže, onako kako je već Kinsey tvrdio,. da djeca žele da imaju odnos sa starijima
  međutim pošto roditelji imaju skrbništvo nad djecom dok su djeca maloljetna, aktivisti kulta idu na to, – da se djeca malo po malo tretraju kao i odrasli. I tako djece nisu više djeca, već dakle se tretiraju kao punoljetne osobe i onda i djeca “imaju pravo” da sama odlučuju da li će dobrovoljno u seksualne odnose sa odraslim pedofilima.
  A da bi se djeca proglasila punoljetnim osobama, mora se dakle oduzeti pravo svim roditeljima na skrb nad svojom djecom, – tojest oduzimanje djece roditeljima jednoga dana, To je to.

  Primjeri iz plandmije,. za vrijeme kampanje cjepljenja, već su pokazali kako kult to želi napraviti.
  Bilo je više slučajeva iz SAD-a, Njemačke, Australije i još nekih zapodnih zemalja
  Gdje su se djeca u dobi od 12, ili 14 ili 15 godina, navodno željela cjepiti protiv korone, Ali roditelji te djece nisu to dopustili. I onda su ta djece kofol tužila sudovima, da im se dadne pravo da sami odlučuju o tom da se mogu cjepiti, da njihoivi roditelji nemaju pravo odlučivanja. U svim ovim slučlajevima, sudovi su presudili, naravno u korist ove djece, koja su kofol tužila pred sudom za pravo na cjepljenje. I sudovi su im dozvolili da se sami cjepe, da ne moraju pitati roditelje za dozvolu. Tojest npr. taj neki 14-godišnjak dođe kod liječnika koji cijepi protiv korone. I ne treba mu priszstvo i pismeni pristanak roditelja i onda taj 14-godišnjak samo pokaže potvrdu suda, da ima pravo sam da odluči da se cijepi.

  Tako je ovdje već oduzeto pravo njihovim roditeljima na skrb da svojom djecom, tojest u svim ovim slučajevima, djeca su faktički douzeta rodoteljima.

  Ovo istu taktiku, aktivisti kulta žele malo po malo primjeniti i za legalizaciju pedofilije. dakle, navodno da neka djeca dobrovoljno žele da imaju seksualne odnose sa starijim osobama. I da im to roditelji ne smiju zabranjivatui. I tako će rodioteljima biti odutzeto pravo na vakstitu djeu. I tako pedofilija ne bi bila više kažnjiva- jer ta djeca eto navodno dobrovoljno to žele. naravno kult će ići ovako slično najprije sa malo starijom djecom, tinejdžerima, koji navodno dobrovoljno žele imati odnose sa starijim pedofilima, pa će se malo po malo ići na sve mlađu i mlađu djecu..

  Uvođenje i forsiranje takozvanog seksualnog odgoja u škole, također spada u aktivnosti pedofilnog lobija u službi kulta, Seksualni odgoj kao školski predmet, najprije je uvednen u zapadnim liberalnim zemčjama 7o-ih godina i, baš nakon šezdessetosmaške “seksualne revolucije, i to je bio prvi ustupak pedofilnom lobiju pod zaštitom kulta. Sve je to uvedeno, pod maskom neke dobre namjere i korisnosti, kako to satanisti uvijek rade, da sve zlo upakju u celofan dobroga. Dakle, navodno da se sa tim odgojem djeca upozore na rizike prerane trdunoće i sličnih problema… međutim s vremenom je to sve poszajalo sve radikalnije.
  nakon pada komunizma, došle su na red i istočnoeuropske države, koje 70-ih nisu imale “seksualnu revoluciju” , pa da se sada i kod njih nadoknadi ta “revolucija”

  Sve je povezano i sve se upravalja iz centra kulta- a to većina ljudi i do danas ne shvata.
  I Hrvatska je uoči ulaska u EU; kao jedan od uvjeta, 2012./2013. dobila nalog da mora uvesti sekssualni odgoj, tojest “zdravstveni odgoj”, kako se to rada zvalo, Što je tada prije 10-ak godina podiglo veliku prašinu u hrvatskoj javnosti, iako taj “odgoj” u Hrvazskoij nije uspio u onoj mjeri, u kojoj su planirali aktivisti kulta–ali ono što je već tada jasno izišlo na vidjelo: da je i Hrvatska u raljama kulta,. Jer hrvatski glavni autori tog ZO-a, bili su svi povezani sa Kinsey Institutom. I sa nekim zapadnim “seksolozima”, koji su također svi bili povezani sa Kinsey institutom i bili poznati pedofilni lobisti pod maskom “znanosti”. Ili “akademski pedofili”, kako ih je tada nazvala pokojna Judith Reisman. Čije je gostovanje tada u hrvatskoj razbjesnilo domaće aktiviste kulta. A posebno ih je bilo razbjesnilo što je tada na HRT.u , prikazan neovisni britanski dokumentarac o stvarnom Kinseyu i svim njegovim zločinačkim rabotama. Zbog čega je karolina Vidović tada dobila otkaz što je prikazala taj dokumentarac. A na isti način, kako su se tada plaćena piskarala Indexa, Jutarnjega, i ostalih ms medija, trudili da odbrane Kinseya od svih optužbi i ocrne njegove kritičare kao zatucane fundametaliste i ekstremiste, na isti način su ta ista piskarala 2020., na poečtku plandemije branili Gatesa i opet sve kritičare Gatesa slično ocrnjivali kao zadrte ekstremiste, antivasksere, ravnozemljapše i slično

  Predmet seksualnog odgoja je u zapadnim zemljama tijekom vremena j postajo sve radikalniji, tako da je u nekim školama tamo, danas se propovjedaju svake gadosti i perverzije i dovode se našminakni gejevi koji djecu uče o homoseksualnosti. A u nekim državama, seksualni odgoj pokušava se uvesti već i u pojedinim dječijim vrtićima. I tu su dovođeni pedofili..

  Predmet “seksualnog odgoja” je u početku, kada je 70-ih uveden u zapadnim zenljam, najprije je bio neobavezan, ali je kasnije postao obavezan.

 2. Što se tiče legalizacije incesta.

  legalizaciju incesta, također je zahtjevala stranka Zelenih.
  Jedan od njihovih najpoznatijih članova, stari šezdestosmaš, Hans-Christian Stroebele (koji je u međuvremenu umro), zahtjevao je legalizaciju incesta u njemačkom bundestagu, još prije 10-ak godina.

  legalizaciju zoofilije (sa životinjama) to je nedavno zahtjevao, Peter Singer,

  epoha.com.hr/2023/11/11/americki-profesor-s-princetona-poziva-javnost-na-legalizaciju-zoofilije/

  Ustvari, Singer, australijaki židov, je poznati eugeničar. Koji je odavno još više poznat po tome, što se zalaže za to da se, ne samo nerođena djeca imaju pravo ubiti pobačajem, već da se i tek roeđena djeca, novorođenčad imaju pravo ubiti, ako ih roditelji ne žele.

VEZANO

najnovije