Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaWake upWHO nas planira držati u stanju „vječite pandemije“ barem do 2030. godine

WHO nas planira držati u stanju „vječite pandemije“ barem do 2030. godine

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Sve se zna

Globalisti u Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO) spremni su na sve kako bi svijet držali pod kontrolom u stanju „vječite pandemije“ barem do 2030. godine.

Tvrdi to Marion Koopmans, nizozemska virologinja koja radi s WHO-om. Tijekom intervjua priznala je da organizacija ima desetogodišnji plan, navodno za suočavanje s trenutnom pandemijom koronavirusa i očekivanom drugom pandemijom.

“Ovo je već neko vrijeme u desetogodišnjem planu SZO-a, a taj plan kaže da će doći do velike krize zaraznih bolesti”, rekla je Koopmans.

Postavlja se pitanje zašto bi WHO imao 10-godišnji plan koji najavljuje 10 godina pandemije? Kako to mogu znati?

Inače, konteksta radi, Marion Koopmans je bivša članica prvog tima WHO-a koji je otišao u Kinu da istraži porijeklo pandemije COVID-19, ali je uklonjena iz grupe nakon izvješća koja su otkrila njezine opsežne veze s Komunističkom partijom Kine.

U cijeloj priči nezaobilazan je i “filantrop” Bill Gates, koji sustavno radi da pripremi svijet kako bi prihvatio „činjenicu“ da je sljedeća pandemija na putu.

Tijekom intervjua s liberalnim komičarem Stephenom Colbertom, Gates je priznao da će doći do “pandemije dva” kada svijet više ne bude želio prihvatiti ograničenja koja su uvedena zbog pandemije COVID-19, a koju on naziva “pandemijom jedan”.

„Većina posla koji ćemo obaviti kako bismo bili spremni za pandemiju dva – ja ovu pandemiju zovem jedan – također su stvari koje trebamo učiniti kako bismo smanjili prijetnju od bioterorizma”, rekao je Gates.

U drugom, sada već legendarnom intervjuu, Gates i njegova bivša supruga Melinda čak su priznali da će sljedeća pandemija privući pozornost ljudi, nakon čega su se počeli zlokobno smijuljiti.

Također, potrebno je prisjetiti se kako se Gates za pandemiju pripremao još 2018. godine, kada je rekao da je globalna pandemija na putu i da bi mogla izbrisati čak 30 milijuna ljudi (?!).

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije