Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiWHO objavio najnoviji nacrt sporazuma o pandemiji za borbu protiv "dezinformacija"

WHO objavio najnoviji nacrt sporazuma o pandemiji za borbu protiv “dezinformacija”

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Informacije kao „virus“

zdravstvena organizacija Ujedinjenih naroda (WHO) objavila je novi nacrt svog problematičnog sporazuma/ugovora o pandemiji – za kojeg se agencija žalila da predugo traje da bi se finalizirao.

Posljednji nacrt pregovaračkog teksta koji je u ponedjeljak objavio Ured Međuvladinog pregovaračkog tijela (INB) mora biti razmatran do sjednice INB-a zakazane za 6. i 10. studenog, kada bi trebao biti formaliziran.

Neke od obveza sadržanih u ovoj verziji dokumenta odnose se na borbu protiv “lažnih, obmanjujućih, krivih informacija ili dezinformacija, uključujući kroz učinkovitu međunarodnu suradnju” – što bi skeptici lako mogli nazvati “prekograničnom cenzurom”.

A tu je i nadzor: nešto što se zove pristup One Health za prevenciju, pripravnost i odgovor na pandemiju, što se nacrtom želi promicati i provoditi. U međuvremenu, One Health je alat za nadzor koji bi trebao stvoriti nove metode kontrole bolesti.

Još jedna točka prijedloga je “razvijanje i jačanje kapaciteta za prevenciju pandemije i nadzor javnog zdravlja”.

Kritičari imaju mnogo zabrinutosti i nedoumica oko svega ovoga, uključujući i to što je WHO uspostavio ono što je poznato kao konferencija stranaka – najviše upravno tijelo međunarodne konvencije – oko sporazuma o pandemiji.

Strah je da bi to bio još jedan instrument koji bi nacionalnim vladama i ljudima oduzeo agenciju i pristanak i prenio procese donošenja odluka, u ovom slučaju vezanih uz zdravlje, na svjetsku organizaciju, konkretno WHO.

Međutim, poglavlje nacrta o institucionalnim aranžmanima predviđa uspostavu upravo takve konferencije stranaka kao dio djelokruga sporazuma.

Brojne zagovaračke organizacije iz cijelog svijeta već su izrazile svoje nezadovoljstvo nacrtom s različitih gledišta, uključujući kako bi ugovor, ako bude usvojen, utjecao na manje razvijene zemlje, dok se sam nacrt smatra “neuravnoteženim”.

Ova zadnja primjedba proizlazi iz podrijetla prijedloga – točnije iz rasprava između Ureda INB-a i Tajništva, a ne iz sastanaka samog INB-a.

Ignoriranje prijedloga svih zemalja koje bi trebale provoditi ugovor i dopuštanje onima s najvećim utjecajem (u Uredu) da određuju ton također se u ovom smislu smatra jednostranim.

Provjeri/reclaimthenet.org

P O D I J E L I !

Provjeri

3 KOMENTARI

 1. Dok je pažnja svjetske javnosti zaokupljena ratom u Gazi, u Berlinu je sredinom listopada održan takozvani “Svjetski zdravstveni summit” (World Health Summit-WHS). Ovaj samit je inicijativa od strane njemačke vlade i poznate berlinske bolnice Charite. Inicijativa je pokrenuta 2009. povodom 300-te godišnjice ove bolnice. Istoimena zaklada koja pripada bolnici Charite, je organizator ovog “samita”, svake godine.

  Ali naravno da iza svega u pozadini, konce vuče poznata medicinsko-plandemijska mreža globalističkog kulta i ovaj “samit” je otvoreno pokazao dio te velike mreže.

  Bolnica Charite je već davno prije plandemije povezana sa Gatesovom zakladom i ova zaklada joj je donirala novca. Podatak o donaciji je naveden i na službenom portalu Gatesove zaklade.

  gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database#q/k=chartite

  Bolnica Charite je za vrijema plandemije igrala jednu od vodećih uloga u Njemačkoj, zajedno sa državnim Institutom Robert Koch (RKI). U toj bolnici, kao direktor instituta za virusologiju, radi poznati imunolog Christian Drosten, stari majstor iz medicinsko-plandemijske mreže, koji je već imao prste i u ranijim lažnim pandemijama, u zadnjih 20-ak godina, kao u onoj plandmeiji svinjske gripe 2009. I već ranije je imao iskustva u pravljenju ništavnih kvazi testova, pa je tako skrojio i test za koronu i to već u siječnju 2020. Kada je, prema službenim podatcima WHO-a, u cijelom svijetu bilo samo oko 25 osoba, navodno umrlih od korone, 2 mjeseca prije proglašenja pandemije.
  U bolnici Charite, radi i poznati slovenski imunolog Andrej Trampuž, koji je za vrijeme plandemije bio jedan od najvećih dežurnih drekača panike i zagovornika oštrih mjera u medijima u Hrvatskoj i ostalim državama regije.

  Zato nije čudo, da je Drosten, jedna od glavnih osoba iz medicinsko-plandemijske mreže, ne samo u Njemačkoj, već i izvan nje, naravno bio prisutan na ovom samitu, na “domaćem terenu” u Berlinu. Kao i druga poznata osoba, njemački ministar zdravlja, dr. Karl Lauterbach. Kojega inače u Njemačkoj, posprdno nazivaju “Corona Kalle”. Lauterbach je također dobro poznat i izvan granica Njemačke i prije nego što je postao ministar zdravlja krajem 2021. bio je dugogodišnji lobist farmaceutske industrije. Također umrežen u ovoj mreži, srdačno se sastao sa Gatesom, u siječnju prošle godine u Münchenu, na skupu MSC-a (Minheske sigurnosne konferencije), a malo kasnije išao je i na sastanak sa Anthony Faucijem u New York.

  Generalni direktor WHO-a, Tedros Gebresyus, ovaj put nije mogao biti osobno prisutan, kao ranijh godina, već je sudjelovao online preko videa.

  Među ukupno 300 sudionika, predstavnika njemačke vlade, državnih institucija, međunarodnih zdravstvenih institucija, predstavnika raznih privatnih organizacija iz mreže, predstavnika farmaceutske industrije i ostalih, od većih imena, tu je bila i Joy Phumaphi supredsjednica “Global Preparedness Monitoring Board” (GPMB).
  GPMB=Global Preparedness Monitoring Board. GPMB je tijelo utemeljeno 2018. od strane WHO-a i Svjetske banke, a za nas je posebno zanimljivo što je bivša hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović, od lipnja ove godine, postala druga supredsjednica GMBA-a.

  thedubrovniktimes.com/news/croatia/item/15118-kolinda-grabar-kitarovic-takes-on-new-role-as-co-chair-of-global-preparedness-monitoring-board

  Nadležnost GPMB-a je, prema službenim podatcima, pružanje sveobuhvatne procjene globalne spremnosti za hitne zdravstvene situacije. Tojest za plandemije.

  Ova Kolindina kolegica, Joy Phumaphi, bivša ministrica zdravlja Botsvane, i izvršna tajnica “African Leaders Malaria Alliance”, je godinama umrežena u organizacijam kulta. Članica WHO-a, WEF-a, Svjetske banke, članica nekoliko podorganizacija UN-a, članica Clintonove inicijative “Clinton Health Access Initiative”. Također radi za Gatesovu zakladu u programu “Gates Foundation Malaria Program”. Na ovom samitu ona je zahtjevala da svaka država svijeta postane “dio pravno obavezujućeg ugovora o pandemiji”. Pored toga, ona je zahtjevala da se za buduće p(l)andemije treba bolje osigurati da i siromašnije zemlje, brže dobivaju cjepivo.

  Lauterbach se na ovom samitu također založio prije svega za to da se što prije usvoji WHO-ov ugovor o pandemiji. Jer, izgleda, da igrači kulta postaju nervozni. Jer taj ugovor se klima i prijeti opasnost da propadne njegovo usvajanje koje je planirano za narednu godinu. Jer, ipak, više država ne želi tek tako predati dio svoje suvernosti, ni od koga izabranoj, de fakto privatnoj mafijaškoj organizaciji, koja sama sebe naziva Svjetska zdravstvena organizacija.

  Sve ovo potvrđuju i riječi Tedrosa Gebresiusa. Koji se obraćajući se okupljenima preko videa, rekao da je on “vrlo uznemiren”, zato što su zapeli pregovori oko stvaranja ugovora o pandemiji.
  I Lauterbach je pokazao svoju zabrinutost rekavši: “Ako do svibnja ne uspijemo usvojiti ugovor o pandemiji, postoji opasnost da izgubimo momentum pandemije”…
  U ovoj rečenici, on faktički nehotice priznaje, da je lažna pandemija njima koristila za guranje svih tih planova. “Postoji opasnost da izgubimo momentum pandemije”. Hoće reći, ako brzo ne sklepaju i ne usvoje taj zločinački ugovor, cijeli taj trenutni zamah, taj efekt, prije svega straha, koji je donijela plandemija, će oslabiti, ispuhati.

  Lauterbach je još rekao, da takozvana bolest kovid još nije pobjeđena, da još uvijek ima puno oboljelih, da bolest još nije dovoljno istražena i da za “mnoge simptome kovida još nema mogućnosti izliječenja”. I da je zato, važno da se u budućnosti na vrijeme bolje pripremi za neku drugu moguću pandemijau. I on je zahtjevao više financijskih sredstava za globalni fond za prevenciju pandemija, koji je stvoren krajem lipnja prošle godine.

  Ravnateljica Zaklade, „Access to Medicine Foundation”, Jayasree Iyer, koja je ujedno i članica WEF-a, založila se za pravedniju raspodjelu i pristup lijekova i medicinskih produkata, posebno cjepiva za siromašnije zemlje.
  Zaklada „Access to Medicine Foundation” osnovana je od strane nizozemske i britanske vlade, a sufinanirana je od strane Gatesove zaklade:

  accesstomedicinefoundation.org/governance-financials

  Drosten je govorio o važnosti istraživanja i nadziranja takozvane “zoonoze”. Izmišljotine medicinsko-plandemijske ekipe kulta, prema kojoj, brojni virusi žive na životinjama i samo vrebaju trenutak, kada će preći na čovjeka. Nisu divlje životinje glavni prenosnici virusa, kako misle mnogi drugi stručnjaci, već domaće životinje- kaže Drosten i zahtjeva više znastvenih istraživanja na ovom području, kao i više “mogućnosti za nadzor”. Ovo “mogućnosti za nadzor”, može značiti, da se poljoprivrednicima nametne kontrola njihove stoke, a to može značiti i prisila za likvidacijom te stoke, ako “stručnjaci” , utvrde da od određenih domaćih životinja, prijeti opasnost od te i te bolesti. Vidjeli smo već u farsi oko svinjske kuge, što se može nametati. U svakom slučaju, nije teško pogoditi u koju svrhu može služiti teza da su domaće životinje glavni prenosnici “zoonoze”.
  Drosten je također zahtjevao bolje i masivnije mogućnosti kontrolnog testiranja kao i laboratorijskih pretraga. Nije čudo, jer je, on zajedno sa svojim poslovnim partnerom, koji ima firmu za proizvodnju testova, zgrnuo milijune. Ne samo u ovoj plandmeiji korone, već još i u ranijim plandemijama.

  Drosten je izrazio i zabrinutost zbog masovnog porasta dezinformacija, posebno na internetu, što se posebno proširilo za vrijeme plandemije, Zbog toga on zahtjeva od znastvenika i medija, da oni bolje demantiraju te “lažne informacije”. I da se u slučaju neke nove pandemije, naprave liste podobnih znastvenika, onih, koji jedino smiju davati svojem mišljenje o tome, dok nepodobnim zanstvenicima treba biti zabranjeno javno iznositi svoj stav.

  Kao službeni “pokrovitelji” ovogodišnjeg summita, navedeni su njemački kanclar Olaf Scholz, francuski predsjednik Emmanuel Macrin i generalni direktor WHO-a Tedros Gebresyus.

  WHS se financira velikom većinom od manje, više poznate ekipe iz medicinsko-plandemijske mreže globalistčkog kulta. A i ostali partneri su većinom iz te mreže.
  I ta mreža se ustvari vidi na službenom portalu WHS-a.

  Pod linkom “sponsoring partners”, navedeni su oni koji financiraju WHS, podjeljeni u 3 skupine:

  “strategic partners”:

  → bolnica Charite
  → farmaceutski koncerni: Abbott, Johnson & Johnson i Pfizer.
  → Zaklada Billa i Melinde Gates.
  → njemačko ministarstvo zdravlja.
  → Europska komisija.
  → UNFPA – Fond UN-a za populaciju.
  → CEPI (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations-)- organizacija kulta, pokrenuta na skupu WEF-a 2015.u Davosu. Od strane WHO-a, Gatesove zaklade, Zaklade Wellcome Trust (vidi dolje niže), indijske, norveške i britanske vlade, te Europske komisije. CEPI ima zadatak bržeg istraživanja i razvoja cjepiva za nove moguće epidemije i pandemije.
  → YouTube Health- platforma na YouTube za informacije na području zdravlja. Naravno samo one mainstream informacije, od strane državnih institucija i organizacija iz mreže kulta.
  → Siemens Healtheneers – odjel velikog koncerna Siemens, koji se bavi proizvodnjom medicinske tehnike.

  “major partners”:

  → njemačko ministartsvo za ekonomsku suradnju i razvoj.
  → UNICEF
  → Bayer, Daiichi Sankyo, MSD i Organon- farmacuetski koncerni
  → IFPMA- International Federation of Pharmaceutical Manufacturers & Associations- Međunarodno udruženje farmaceustke industrije. Čije je predsjednik Albert Bourla, poznati šef koncerna Pfizer.
  → Trusted Health Ecosystems- inicijativa za digitalizaciju zdravstvenih podataka, koja pripada velikom medijskom koncernu Bertelsmann.
  → The Leona M. and Harry B. Helmsley Charitable Trust- Zaklada koju su utemeljeli pokojni američki milijarder, hotelijer Harry B. Helmsley i njegova supruga Leona Helmsley.

  “general partners”:

  → Zaklada Rockefeller
  → Wellcome Trust. Ova zaklada je sudjelovala, zajedno sa Gatesovom zakladom i na vježbi pandmeije korone “Event 201” u listopadu 2019. i na vježbi pandemije majmunskih boginja 2021. Tu je WT bio jedan od sponzora ze vježbe, zajedno sa Gatesovom zakladom.
  → ministarstvo za ekonomska pitanja, energiju i javna poduzetništvo, pokrajine-grada Berlina.
  → Roche i Gilead – farmaceutski koncerni.
  → Berlinski institut zdravlja iz bolnice Charite.
  → Else Kröner Fresenius Stiftung- privatna njemačka zaklada, aktivna na polju medicine.
  → Leibnitz Association – Znastvena zajednica Leibnitz, koja se sastoji od mnogih instituta razlilčith znastvenih grana- svi se financiraju od strane države
  → Eni – veliki talijanski energetski koncern sa sjedištem u Rimu.
  → VFA- udruženje njemačke farmaceutske industrije.
  → Bosch Health Campus – kompleks privatnih bolnica u vlasništvu Zaklade Robert Bosch. Koja pripada mreži globalističkog kulta i nalazi se na listi sponzora i nekih “nevladnih organizacija”- NGO-ova u Hrvatskoj i regiji,
  → Wildlife Conservation Society (WCS) – američka zaklada iz New Yorka, za zaštitu prirode i divljih životinja. Koja je inače i vlasnik 5 zooloških vrtova u New Yorku. Predsjednica WCS-a, Monica Medina , radila je ranije kao dužnosnica u vladama Clintona i Obame. Poznatiji je njen muž Ron Klain,- bivši Obamin glavni koordinator za ebolu prije 8 godina, u SAD-u, posprdno zvani “ebola czar”. U zadnje 2 godine, bio je šef stožera Bijele kuće, predsjednika Bidena. Dok je bio “car za ebolu”, u vrijeme ponovne pojave ebole u zapadnoj Africi, tada je rekao, da je prenaseljenost u zapadnoj Africi, veći problem nego ebola.

  Pod linkom “supporting partnes” su navedeni oni koji podržavaju WHS:

  → grad Berlin, partner for Bussines i Technology
  → njemačko ministarstvo za obrazovanje i znanost.
  → Boehringer Ingelheim – njemačka farmaceutska firma.
  → Economist Impact – think tank britanskog medijskog koncerna The Economist Group, koji izdaje The Economist, jedan od najpoznatijih listova i medija uopće iz medijske mainstream mreže kulta. The Economist Group je u većinskom vlasništvu Rotschilda.
  → GLOHRA (German Alliance for Global Health Research )- inicijativa njemačke vlade pokrenuta 2020. godine.
  → Max-Delbrück-Center- centar za molekularnu medicinu iz znastvene zajednice Helmholtz. Koja, slično kao i već spomenuta zajednica Leibnitz, sadrži institute iz mnogih znastvenih grana. I također se financira se od strane države. Iz instituta Helmholtz, za vrijeme plandemije, bio je virusolog Michael Meyer-Herman, teški oštromjeraš i glavni savjetnik Merkeličine vlade, od kraja 2020., njihova “Alemka Markotić”.
  → Medtronic – koncern koji proizvodi medicinsku tehniku, sa sjedištem u Dublinu u Irskoj.
  → The Global Fund (ili puni naziv: The Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria, kratica: GFAT). I ovdje svoje prste ima neizbježna Gatesova zaklada, koja je jedan od najvećih sponzora za ovaj fond

  Pod linkom “associates” je navedeno još firmi i organizacija, koji su povezani sa WHS-om. Najpoznatiji među njima:

  → Institut Robert Koch (RKI)- državna organizacija u sklopu njemačkog ministarstva zdravlja. Koja je u plandemiji imala istu ulogu kao CDC u SAD-u i HZJZ kod nas. Gates je donirao novca i za RKI:

  gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database#q/k=robert%20koch

  → Paris Peace Forum – francuska globalistička organizacija, novijeg datuma, osnovana 2018., na inicijativu predsjednika Macrona. PPF je treća u nizu sličnih globalističkih organizacija. Druge dvije su poznati WEF-a i MSC-a (Minhenska sugurnosna konferencija).
  → McKinsey & Company – veliki koncern, najveća svjetska firma za lobiranje, savjetničke djelatnosti za velike kompanije, pojedince iz elite i slično
  → Deutschland Land der Ideen- inicijativa njemačke vlade i saveza njemačke industrije-BDI
  → Global Polio Eradication Initiative – Inicijativa WHO-a za iskorjenjivanje polio gripe tojest dječije partalize, naravno masovnim cjepljenjima djece širom svijeta. I ovdje je Gatesova zaklada jedan od najvećih sponzora

  pod linkom “civil society” su partneri iz takozvanog “civilnog društva”. Među njima, najpoznatiji su:

  → Rimski klub,
  → GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization)- poznata alijansa za cjepljenje svjetskog stanovništva, posebno djece, pokrenuta 2000. godine, također na skupu WEF-a. I ovdje Gatesova zaklada i WHO igraju glavne uloge. GAVI je još jedna od takozvanih javno-privatnih organizacija. Gatesova zaklada je najveći sponzor, što se tiče privatnih organizacija, a tu je i Zaklada Rockefeller. SAD je najveći donator što se tiče država. Među mnogim državama donatorima je i Rusija. A GAVI je jedan od najvećih donatora za WHO. Tako se sve vrti u jednom istu krugu mreže kulta.
  → WWF (World Wide Fund For Nature)- poznata globalistička organizacija za zaštitu prirode i divljih životinja. Suosnivači ove organizacije početkom 60-ih, su bili eugeničari iz elite: nizozemski princ Bernhard (muž posijeratne nizozemske kraljice Julianne, bio inače 1. predsjedavajući godišnjih skupova Bilderberga), princ Phillip (prije 3 godine preminuli muž kraljice Elizabete i Charlesov otac), Julian Huxley (poznati britanski zagvornik depopulacije, brat poznatog pisca Aldousa Huxleya) i Godfrey A. Rockefeller iz obitelji Rockefeller.
  → MSC- Minhenska sigurnosna konferencija – poznata globalistička organizacija slična WEF-u, koja također svake godine (u veljači) održava svoje godišnje skupove u Münchenu
  → ONE- globalistička organizacija , čiji je suosnivač samozvani mesija, Bono, (pjevač grupe U2). Među mnogim partnerima i donatorima za ONE su i Gatesova, Rockefellerova i Soroseva zaklada
  → DNDI-Drugs for Neglected – još jedna od organizacija elite, koja se navodno brine za zdravstvenu opksrbu siromašnog stanovništva širom svijeta. I to tako da to stanovništvo ima lakši pristup tabletama i ostalim faramceustkim proizvodima I ovdje je Gatesova zaklada jedan od sponozora.
  → Friedrich-Ebert-Stiftung – Zaklada njemačkog SPD-a. Aktivna i u Hrvatskoj i regiji, kao sponzor pojedinih NGO-ova
  → Malteser International- poznati malteški, inače katolički red, koji je ujedno i član u WHO-u.
  → PSI (Population Services International)- “zdravstvena dobrotvorna organizacija”, koja se prije svega zalaže za kontracepciju i pobačaj. Organizaciju su osnovali “filantropi”, Phil Harvey i Tim Black, koji su inače bili vlasnici firme ” Adam & Eve”, lanca sex-shopova, koji se bavi proizvodnjom i prodajom prezervativa, seks lutaka i porno filmova.
  → Gesunde Erde Gesunde Menschen – zaklada Eckarta von Hirschhausena- njemačkog liječnika i kabaretista, inače dugogodišnjeg farmaceutskog lobista. koji je za vrijeme plandemije bio jedan od najgorih propagandista za cjepljenje. I ovdje je Gatesova zaklada sponzor ove njegovr zaklade.
  → TDR (Tropical Disease Research)- inicijativa od strane UNICEF-a, UNDPa, Svjetske banke i WHO-a
  → World Future Council (WFC)- njemačka globalistička organizacija. Koju je osnovao njemačko-švedski globalistički aktivist aristokratskog podrijetla, Jakob von Uexküll. Inačke poznatiji, kao osnivač takozvane “alternativne Nobelove nagrade”.

  I na kraju, tu su još takozvani “M8 alliance members” .
  31 zdravstvene institucije, ustanove i sveučilišta iz raznih država svijeta koji su partneri WHS-a. Među njima i ove:

  → Sveučilište Aga Khan Pakistan
  → Kineski akademija medicinskih znanosti
  → Ruska akademija medicinskih znanosti.
  → Imperial College London . Koji se posebno “proslavio” za vrijem plandemije, sa plandemijskom propagandom i svojim proračunskim prognozama o milijunima mrtvih. Posebno od strane poznstog Neila Fergusona
  → Sveučilište Istanbul, Turska.
  → Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.
  Sveučilište John Hopkins je bilo suorganizator vježbe pandemije korone Event 201, u listopdau 2019, a za vrijeme plandemije je bilo svjetski centar svakodnevnog brojanja i objavljivanje navodno novooboljelih i mrtvih od korone
  → Karolinska Institut, Švedska.- Medicinski institut, koji dodjeljuje Nobelovu nagradu za medicinu. Kako je poznato, ove godine je tu nagradu dobilo dvoje “znastvenika”, koji su “pronašli” RNA tehnologiju na kojoj se bazira takozvano cjepivo protv takozvane bolesti kovid. Inače, su oboje,sasvim slučajno, godinama radili za Biontech, odnosno Modernu.
  → London School of Hygiene & Tropical Medicine. Također postala poznata za vrijeme plandemije. I iz ove elitarne škole su se lupetale razne kvazi znastvene prognoze.
  → Sveučilište NIMS, Indija.
  → Sveučilište Sapienza , Rim.
  → Sveučilište mediciskh znanosti Teheran, Iran.
  → Sveučilište Montreal Kanada.
  → Sveučilište Ženeva Švicarska.
  → Sveučilište Sao Paulo, Brazil.
  → Sveučilište Paris.

 2. Organizacija WHO-a na čelu sa Kolindom: svijet je slabo pripremljen za buduće p(l)andemije

  Do ovog zaključka došli su “stručnjaci” u službi WHO-a iz GPMB-a.

  tellerreport.com/tech/2023-10-30-according-to-experts–the-world-remains-insufficiently-prepared-for-another-pandemic.B1m__p2M6.html

  krone.at/3153258

  GPMB=Global Preparedness Monitoring Board.
  GPMB je organizacija utemeljena 2018. od strane WHO-a i Svjetske banke. Nadležnost GPMB-a je, prema službenim podatcima, pružanje sveobuhvatne procjene globalne spremnosti za hitne zdravstvene situacije. Tojest za plandemije.
  Bivša hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović, od lipnja ove godine, postala je druga supredsjednica GMBA-a.

  en.wikipedia.org/wiki/WHO_Global_Preparedness_Monitoring_Board#Board_members

  thedubrovniktimes.com/news/croatia/item/15118-kolinda-grabar-kitarovic-takes-on-new-role-as-co-chair-of-global-preparedness-monitoring-board

  Za vrijeme pandemije korone, napravljene su neke stvari, ali neke države opet su povukle preventivne mjere zaštite koje su napravljene da bi se moglo brže regairati. Dok u drugim državame jedva da je bilo ikakvog napretka u po tom pitanju.- kažu u izvještaju GMBP-a
  I predlažu da države trebaju pojačati nadzor, da bi se nove bolesti mogle pravovremeno otkriti. Zato treba poboljšati analitički kapacitet i istraživanje podataka.

  Siromašnije države trebaju dobiti financijsku podršku i da im se odgodi plaćanje dugova, da bi mogle dati resurse na raspolaganje. Planirani fond od 10 milijardi dolara u svrhu prevencije i pripreme za pandemiju mora se hitno financiarti.

  Građansko društvo mora biti bolje upućeno u pripreme. Nedostatak povjerenja između država, građana i vlasti predstavlja teškoće za dobru pripremu za pandemiju. – rekla je Kolinda i poručila: “Apeliramo na šefove država i vlada da prebrode podjele i udare novi put, koji se bazira na zajedničkom saznanju, da naša buduća sigurnost zavisi od smišljenih reformi i najvišeg stupnja političkog angažmana za prevenciju hitne zdravstvene situacije” .

 3. u sjeni ratova u Ukrajini i Gazi, okultno-sotonistički kult radi i dalje na agendi depopulacije i porobljavanja..

  Brazil od 2024. uvodi cjeljenje protiv kovida za dojenčad i djecu kao obavezno.
  roditelji koji se budu opirali tomu, plaćati će novčanu kaznu i bit će im uskraćena socijalna primanja

  apollo-news.net/brasilien-gesundheitsministerium-fuehrt-corona-impfpflicht-fuer-saeuglinge-ein/

  to je onaj Brazil na čelu sa socijalistom Lulom, – hrabra prkosna zemlja, koja je članica nezavisnog BRICS-a i koja se bori protiv novog svjetskog poretka…

  da pukneš od smijeha..

VEZANO

najnovije