Nedjelja, 21 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiWHO postaje „Jedna svjetska vlada“ za nekoliko mjeseci?

WHO postaje „Jedna svjetska vlada“ za nekoliko mjeseci?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Ropstvo

Svjetska zdravstvena organizacija pojavila se kao odabrano oružje Ujedinjenih naroda za preuzimanje globalne kontrole dok organizacija pokreće dvostruki pokušaj stvaranja temelja za jednu svjetsku vladu (neizabranih globalista).

Ovaj tjedan održani su tajni pregovori u Ženevi, kako bi se raspravljalo o predloženim amandmanima na Međunarodne zdravstvene propise SZO (IHR), koji se smatraju obvezujućim instrumentom međunarodnog prava. Slični pregovori održani su prošlog mjeseca za izradu novog ugovora WHO-a o pandemiji.

Prema insajderu WHO-a, globalistička organizacija samo je nekoliko mjeseci udaljena od stvaranja funkcionalne Jedne svjetske vlade s ugovornim pravima koja zamjenjuju zakone država članica.

Kako namjeravaju stvoriti ovu svjetsku vladu i što možemo učiniti da je zaustavimo prije nego bude prekasno? Važno je znati tko su izdajice koje prodaju naša bogomdana prava i slobode.

Trebate se zapitati kako je Svjetska zdravstvena organizacija iza koje stoje Klaus Schwab, WEF, Rockefelleri, Bill Gates i Big Pharma, prisvojila riječ “Svjetska” u svom imenu. Jedina organizacija na svjetskoj razini su Ujedinjeni narodi, ali niti ona nema u svom imenu ništa svjetsko, već se naglašava pojam narodi, što implicira organizaciju „suverenih naroda“.

Dakle, ovi globalisti su prisvajanjem imena Svjetska, natjerali čitav svijet da vjeruje kako ove dvije, zapravo privatne, organizacije govore u ime svijeta, čime su na korak da steknu ovlasti nad čovječanstvom.

Vezano: Evo kako WHO planira uvesti strahovladu

WEF je tu već 53 godine, a WHO od 1948. kada ju je utemeljio Rockefeller. U ovoj godini, Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) poduzima velike napore da stekne ovlast nad zdravstvenom politikom svake zemlje. Ako WHO uspije, ova privatno financirana organizacija bit će neovisna o vladama i neće imati političku odgovornost prema ljudima. 

Ista organizacija koja je lagala i obmanjivala svojim uvjeravanjem da je Covid „cjepivo sigurno i učinkovito”, grabi se za moć da širom svijeta, nametne diktat biološkog nadzora. 

Ovo su vrste stalnih kapaciteta za bionadzor koje traži WHO:

– Ovlast za dodjelu zdravstvenih proizvoda diljem svijeta

– Ovlast za izradu regulatornih smjernica za brzo praćenje zdravstvenih proizvoda

– Sposobnost “suprotstavljanja širenju lažnih i nepouzdanih informacija” o javnozdravstvenim događajima i protumjerama za pandemiju

– Ovlast za razvoj globalne zdravstvene baze podataka kako bi se omogućila provedba cjepnih putovnica.

I WEF i WHO djeluju izmišljajući prijetnje i kontrolirajući njihova objašnjenja, kao što su globalno zatopljenje uzrokovano ljudskim djelovanjem i plandemije, čije je rješenje centralizacija moći i erozija nacionalnih suvereniteta i odgovornosti prema ljudima.  

Ovdje je vrlo simbolična fotografija koju je podijelio šef WHO-a Tedros, a prikazuje hindu božanstvo Šivu, miljenika elite, također poznatog kao “Uništavač”. Kroz uništenje, Šiva omogućuje duboku transformaciju. Ovo ide uz omiljeni moto elite: Ordo ab Chao (Red iz kaosa).

Zanimljivo, da u CERN-u također postoji istaknuti kip Šive.

Da biste razumjeli kakvu svjetsku vladu WHO namjerava uspostaviti, treba proanalizirati posljednjih nekoliko godina.

SZO se pozabavila plandemijom Covida na vrlo specifičan način. Naime, svaka njihova odluka bila je destruktivna i imala je potpuno negativne posljedice za čovječanstvo.

Kad je „virus“ bio suzbijen samo u Kini, WHO je osudio vlade koje su htjele ograničiti putovanja iz Kine. Unatoč svakoj trunci zdravog razuma, WHO je tvrdio da ograničavanje putovanja ne bi bilo učinkovito protiv širenja „virusa“.

Nakon što se „virus“ proširio svijetom, WHO je tada pogurao najrestriktivnije i najrepresivnije politike zatvaranja u ljudskoj povijesti, uzrokujući golemi krah gospodarstva i potpuno preoblikovanje društva.

Zatim, vjerni svojim korijenima kao Rockefellerova organizacija, WHO je krenuo u blokiranje svakog liječenja Covida koje nije uključivalo ubrizgavanje toksične mRNA u vašu ruku.

A WHO ima ogromnu moć nad svjetskim medijima.

Uključujući društvene mreže i Youtube, koje je tijekom plandemije u potpunosti kontrolirao WHO.

U ovom nezdravom okruženju, WHO je težio i krenuo u masovno otimanje moći koje traje do danas. U suradnji sa Svjetskim ekonomskim forumom, organizacija se sada zalaže za stvaranje visokotehnoloških policijskih država, istodobno inzistirajući na tome da svi nastave sa „cjepivom“ i beskonačnim pojačivačima, unatoč jasnim dokazima da ne djeluju i da uzrokuju nemjerljivu štetu.

U tome im pomažu mainstream mediji, besramno promičući njihovu agendu i pokušavajući isprati mozak ovcama da prihvate Velikog brata i Novi svjetski poredak. Evo nekoliko naslovnica časopisa i naslova koji eksplicitno koriste proizvedenu prijetnju Covida kako bi omogućili Big Brother.

Ovdje francuski časopis kaže “Može li nas Big Brother spasiti?”

U Velikoj Britaniji to je bilo još eksplicitnije. Evo zapanjujućeg naslova iz Timesa – „Trebamo Big Brother da pobijedimo virus“.

Uzimajući u obzir činjenicu da je Bill Gates trenutačno najveći financijer WHO-a i da je također dio ID2020 – koji zagovara korištenje „cjepiva“ za stvaranje digitalne osobne iskaznice pomoću tetovaže ili mikročipa – jasno možemo vidjeti da je prava agenda WHO-a uvođenje jedne svjetske vlade po uzoru na kinesku autoritarnu taktiku.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

14 KOMENTARI

 1. Dragi ljudi, mi živimo u svijetu DemoNkracije. To nije vladavina ljudi,nego demona, Sotone, palog anđela. Onog na vrhu piramide,kojeg simbolizira oko. Dakle, mi ne ratujemo protiv krvi i mesa ,već protiv zlih duhovnih sila na njihovim vladalačkim položajima u ovom svijetu. Protiv takvih se rat vodi istinom iz Božje riječi Biblije i traženjem Boga i Krista. Za ove đavolske strukture je pisano da će pasti od Božje ruke, a ne od ljudske ruke… Uzalud vam trud. Svjetska vlada mora doći. Ovaj se svijet mora ujediniti , tako će stvoriti situaciju koja se zove Harmagedon ( Otkrivenje 16:13-16) Ta struktura,Svjetska Vlada je prorečena u Bibliji na desetak mjesta i to tako mora biti. (Otkrivenje 13:14-18) (Otk.17:11-13)( Sefanija 2:1-3) ( Mihej 4:11,12)( Joel 3:2,9-14) (Danijel 12:10-12)….Proročanstva se moraju ispuniti. Taj proces se ne može mijenjati. Ljudi jedino mogu sebe mijenjati i pripremiti se za taj veliki dan i rat i opstati pred strašnom osvetom Boga Stvoritelja. Za one koji se nađu dostojni preživljavanja su predviđeni neviđeni blagoslovi na obnovljenoj Zemlji pod mesijanskom vladavinom.

  • Znam Davore da ti je nezamislivo ali ipak pokušaj da zamisliš da Bog (onakav kakvim ga Crkva predstavlja) ne postoji, da je tu priču pokrenuo onaj ko želi preko nje da uspostavi kontrolu: zar za te koji žele kontrolu nije idealna varijanta da mi ništa ne preduzimamo, da ćekamo pomoć od Boga dok oni “grade zatvor” iz koga nema izlaska?

   p.s. Neću da ulazim i pitanja vere, ovde govorim o čisto fizičkom postojanju.

 2. Naravno, sve kockice dolaze na svoje mesto. Ako vas raduje “proboj istine” sa svih strana gde se pokazuju istinitim mnoge teorije zavere grešite: za prihvatanje Svetske vlade mora da postoji dobar razlog! Upravo prisustvujemo “pojavljivanju dobrih razloga” u vidu pomenutih proboja istine koji prikazuje sveprisutnu katastrofu – od politike preko zdravstva, privrede…

 3. Boga se može spoznati na dva načina…
  1) Proučavanjem Biblije ,koja je proročanski i znanstveno točna.
  2) Promatrajući djela stvaranja. Npr.DNK, Tko je napravio biološki čip DNK ? To je biblioteka unutar svake stanice. Ne nastaje knjiga od razbacanih slova ,netko ih mora povezati u rečenice, a rečenice čine knjigu. To je isto kod DNK. Besmisleno je raspravljati o nepostojanju Boga.
  Pustimo mi crkve i njihove grešne vođe….
  Ovaj svijet je zadnjih 100 godina uložio nebrojene milijarde u borbu protiv Boga. Tko razuman ratuje i troši tolike novce protiv fikcije ???

  • Prvi deo, o Bogu i dokazivanju će Piretis bolje da objasni.
   Što se tiče druge tvrdnje, “da su uložene nebrojene milijarde u borbu protiv Boga” – ko i kako može da se bori protiv nečega što može da uništi ne samo celo covečanstvo u trptaju oka nego može da unušti celu planetu – ceo univerzum?

   Tvdnjom da postoji borba protiv Boga nagoveštavaš da nije nepobediv (u bilo kakvom obliku borbe)… jer ako jeste nepobediv kakva je svrha borbe?

   • Sve pod suncem ima svoje vrijeme ( Propovjednik 3:1)
    To što Bog šuti i dopušta događanja na Zemlji, to ne znači da odobrava zlo. Zlo na Zemlji je dobilo određeno vrijeme. Vjeruj mi ,kad izađe zadnja minuta, Bog neće čekati ni sekunde… Piše: Strašno je upasti u ruke živoga Boga.
    Ako piše da će njihovo vrijeme isteći uspostavom Svjetske Vlade onda će biti tako, a do tada će Bog stajati po strani,jer trenutno još nije vrijeme za smjenu bogova i vladara ovoga svijeta…

   • Joooj! I sam znaš da sam svojevremeno izlizao tastaturu u žestokim raspravama o Bogu. Na kraju sve ostaje na početnim pozicijama, tko vjeruje vjeruje a tko ne ne. Osim toga, tebi sam barem uspio (nadam se uspješno) objasniti da ne spadam u one koji se oslanjaju samo na pismo, sebe držim “ekskluzivnim monoteistom”, podjednako simpatizirajući sve monoteizme a istovremeno ih podvrgavam kritici (ako ima razloga).
    Ono pod drugu tvrdnju mislim da @Rovad1 misli na to da se proročanstva, najprije iz Danijela i Otkrivenja, moraju ispuniti što god mi mislili ili poduzimali s tim u vezi. Mene, moram priznati ako je tako, a sva je prilika da je, ispunjava blagim užasom. Jer sve što nam, eventualno slijedi je užas prema kojem će sadašnji strahovi izgledati kao mala šala.

    • Mislio sam na ono tvoje koje sam prihvatio kao pravilo: “Dokazivanje Boga nema nikakvog smisla, onaj ko veruje nema potrebu da bilo šta dokazuje – vera mu je dovoljna.”

     Što se Otkrovenja tiče, kako prolazi vreme sve sam više ubeđen da se neko (ovozemaljski) trudi da kreira uslove prikazane u Otkrovenju u okviru jedne od mnogih agendi.

 4. Ma kakav Bog. Približava se vlak o kojem sam pisao. A tu nam neće pomoći Bog.

  Sada će se vidjeti tko je Hrvat a tko Hrvatina. Ovo nije postavljanje plinskih boca u kuće po Dalmaciji, u unutrašnjosti – kad nikog nema doma.

  Sad će se vidjeti tko su junaci – a tko junci.

  • Ne znam jesi li čuo ali ima jedan vic. Vic je na temu da Bog pomaže i na čudne načine pa čak i tako da nam se čini da si sami pomažemo.
   Pa evo: Bila velika poplava, voda je počela ulaziti u kuće. Spasilačka služba išla je od kuće do kuće i ljude pozivala da bježe dok još mogu, ali Mujo veli ja ne idem nikuda mene Bog čuva. Za sat vremena voda je došla do gornjih katova ali Mujo odbije da se ukrca u čamac iz poznatih razloga. Na kraju naš junak sjedi na sljemenu krova i odlučno odbija da ga helikopter odveze. U finali Mujo se ipak udavio i stigao na nebo. Malo srditi pita Boga: Pa dobro, tako sam čvrsto vjerovao tebi a ti mi nisi pomogao, zašto? Bog mu odgovori: Kako nisam, tri puta sam ti slao spasioce a ti si ih otjerao, kako sam ti više mogao pomoći?

   • Kao dijete morao sam napraviti sve sakramente. Na to me natjerala moja nona partizanka. Toliko o “komunjarama” i tome da se onda u Jugi nije smjelo u crkvu. Ona je cijeli WWII surađivala s partizanima, borila se za pravu stvar i nije bilo te komunjare koja joj se usudila bilo što zamjeriti. Ni za vrijeme rata a ni poslije. Jer je moja nona imala “muda”.

    Ja sam nakon tih sakramenata odlučio da sam ipak ateist. A ni ja nisam nikad bio komunjara. Tako sam ostao ateist do nedavno kada sam prihvatio da sam agnostik – naprosto ne znam ima li ili nema Boga. Kao što sam napisao u jednom od svojih postova – možda ga ima, a ako ga ima mi ga ne možemo ni pojmiti ni percipirati – pa je bespredmetno stalno ga spominjati i na njega se “oslanjati”.

    S tim “božjim” ljudima imam slijedeća iskustva. Dobar dio njih je nemoguć: Bog ovo Bog ono. Od ovih preostalih (za mene) normalnih postoje dva tabora: u jednom su oni – kad zagusti oni se prepuste Božjoj volji. Njih ne cijenim. Ali zato cijenim onu četvrtinu koji se nikad ne prepuste – oni uporno “grizu” dok ne stignu do cilja – i ništa im nije teško. A takav sam i ja – ateist pa agnostik – a grizem kao i ovi rijetki što vjeruju u Boga. A najbolje od svega je da s ovom posljednjom četvrtinom nikad ne pričamo o Bogu niti ga spominjemo. Nema potrebe. Grizemo probleme i kad ih pregrizemo i prožvačemo dobro se odmorimo i priuštimo si dobru hranu i piće.

    Zato se bojim vremena koja dolaze odnosno ljudi koji će reći: “A šta ja tu mogu – Božja volja”. Eto, to me smeta – jer to povezujem sa prebacivanjem odgovornosti na neko “više” biće. Jer život treba “gristi” do daske. Nitko drugi ga neće umjesto tebe. Ili mene.

    • Apropo agnostika. Ima dvije vrste, jedni u koje vjerojatno spadaš i ti time, govore: U redu, nisam vjernik ali vjerojatno ipak postoji Netko, ne znam. Drugi kažu: Jesam vjernik ali ruku na srce što se pouzdano može reći o nečem tako nedokučivom.
     I jedan i drugi stav su u redu, točnije vrlo su pošteni. Oni koji pristupaju isključivo, tipa tako je i nikako drugačije fanatici su pa na kojoj strani bili.

 5. WHO je već jesenas htio napraviti taj ugovor, sa kojim bi preuzeo sve ovlasti, pa se ipak to nije desilo. na to zasjedanje tada išao je glumac Milanović.

  ustvari WHO već sada ima te ovlasti, to jest imao ih je i za vrijeme plandemije. Jer su skoro sve države svijeta morale slušati mjere WHO-a.
  nekoliko afričkih država, tojest njihovih čelnika, koji nisu htjeli to sprovoditi, platili su to glavom..

  Ne samo ta činjenica, već i sama zastrašujuća činjenica da su sve svjetske države, se morale pokoriti i uvoditi lokdaune, maske, totalitarna ograničenja, kampanje cjepljenja– pokazuje da je tu ima nekog vraga, u doslovnom smislu..
  Tojest, da tu postoji neka okultna, zla demonska sila iza globalističkog kulta, jer bez toga nitko ne može prisiliti cijeli svijet, da svi uvode te mjere.

  i ovdje je pisano puno o tome, a i na mnogim drugim portalima, a i sami oni-elita globalističkoh kulta, rado, manje ili više otvoreno, ili skriveno pokazuju tu svoju okultnu simboliku, kao npr. tri šestice u logou Chrome Googl- u onoj šarenoj loptici, u logou Trilateralne komisije, kao i u logou WEF-a u natpisu World Economic Forum , ona 3 slova O, kroz koja prolazi luk, tako da tvori šestice.. pa i ovo sa Šivom, pa oblikom zgrade EU parlamenta..itd, itd. mnoge druge stvari.. a i ova zmija u logou WHO-a koja je iznad karte svijeta u pozadini..

  svi smo navikli na zmiju, kao navodni simbol farmacije, ljekarni, medicine..itd… (valjda je i to nekakvo prediktivno programiranje), ali tko i kada je to prvi smislio da je zmija navodno simbol toga?
  jer, zmija je i simbol nečega drugoga- dakle simbol Sotone, iz biblijske priče o postanku, o Adamu i Evi, rajskom vrtu, itd..

  Šiva je uništavač, kako se kaže u članku, a izvorno značenje starogrčke riječi diabolos = razbucivač. Ta je riječ korjen za izraze u mnogim jezicima: đavao kod nas, diablo (španjolski), devil (engleski), teufel (njemački), diavolo (talijanski)..itd

  vodeći pripadnici globalističkog kulta su defnitivno fanatični sljedbenici “razbucivača”/sotone, šejtana, lucifera, bafometa, demona, baaala, molocha..ili kako god ga nazvali…
  I oni definitvno imaju neku zlu moć, od tog demona, jer inače nije moguće da tako prisiljavaju sve države i vladaju svijetom, ne samo za vrijeme plandemije, već odavno već. samo što su se u plandemiji razotkrili..

  i dakle, ako postoji ta neka zla okultna moć,moć mržnje, kaosa, uništavanja, nereda… zvana demon, sotona, bafomet,. ili šiva, ili bilo kako drugačije– onda slijedom logike-mora postojati i ona suprotna moć; dobra, ljubavi, sklada, harmonije, reda.. a tu moć ljudi obično nazivaju Bog, Dios, God, Gott, Allah..itd

  to je neko logičko razmišljanje, bez da se upućujem u biblijsko-teološke stvari, koje poznajem samo površno, kao i svaka prosječna osoba, prosječnog općeg obrazovanja

  inače… elita iz kulta, posmatra Sotonuu/Lucifera/bafometa, ne kao uništivača ili rabucivača, sijača kaosa, već kao nekog naprednog revolucionara.. Saul Alinsky, koji je bio mentor Hilary Clinton rekao je da je Lucifer bio najveći revolucionar u povijesti..također je on za njih “Svjetlonoša”, onaj koji je navodno donio prosvjetu, prosvjećenje (latinski:iluminacija)…i sve te stvari sa sekularizacijom i slično imaju veze sa tim

  sve ovo što smo vidjeli i doživjeli u zadnje 3 godine-bilo je tu doista nečega mračnog, demonskoga..ili da parafraziram pokojnog Hugu Chaveza:; “sve je smrdilo na sumpor”.
  cijeli svijet u maskama, ljudi kao poslušni robovi– što je san i plan okultnih sotonjara iz kulta… potpuno uništenje i porobljavanje čovjeka.. jer, ajmo opet slijedom logike– čovjek je, Božje stvorenje, kojega je, prema relgijskim knjigama, Bog stvorio na “svoju sliku i priliku” , stvorio ga zadnjega, na kraju procesa stvarnaja svijeta, tj. postanka, zadnji dan, nakon štp je prethodnih dana, stvorio zemlju, zrak, vodu, prirodu, biljke i životinje. onda je na koncu stvorio čovjeka, kao “krunu postanka”.

  i u cijelom to njihovom eugeničkom sranju možemo vidjeti stalno tu fanatičnu okultnu mržnju prema čovjeku, kao takvom. što oni nevješto upakuju u navodnu brigu za spas zemlje, okoliša i prirode.. za sve je odgovoran čovjek- za zagađenje prirode, zagađenje zraka, mora itd.. a koliko sam puta čuo od nekih globalističkih “znastvenika” i aktivista: da će “planeta zemlja ostati postojati i nakon čovjeka”.. što sugerira i implicira, dakle, da će čovjek potpuno nestati, biti potopuno istrebljen sa planete

  ipak…još jednom… ustvari su njihovo planovi hrpa govana… a njihov “revolucionar” je impotentan i ne može stvoriti ništa, zato su degnerici toliko opsjednuti sa transhumanizmom i ostalim sranjem– što se sve svodi na to, da oni žele stvoriti život, živo biće na umjetni način… da bi pokvarili Bogu posao.. tojest opsjednuti su sa idejom stvoriti živo biće, koje bi se onda razmnožavalo samo od sebe, ali bez prirodnog, biološkog Božjeg principa: muško+žensko=oplodnja, već nekako drugačije.. ali zato im je potrebna neka samostalna energija, jer sa cijelom tom strujom, digitalizacijom ne mogu stvoriti takvo biće,, koje bi se onda množilo samo od sebe.
  a to je nihov hendikep, tojest hendikep njihovog boga Lucifera, bafometa, baala…demona– on je samo uništavač, razbucivač, destruktor, ali nije stvoritelj, nije kreator. i nema tu energiju.. koju samo ima Bog

  .ona stara pjesma grupe WHO..

  “who are you ? who, who, who, who..

  tko si ti WHO, ajde odjebi malo..

VEZANO

najnovije