Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiWHO - Svaka šesta osoba u svijetu neplodna!

WHO – Svaka šesta osoba u svijetu neplodna!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Depopulacija

Kako donosi njemački welt.de, Prema izvješću Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), svaka šesta osoba u svijetu pati od neplodnosti. Razlike između bogatih i siromašnih zemalja praktički nema. Organizacija poziva da se više pomoći stavi na raspolaganje za liječenje (?!).

Zar nisu već dovoljno pomogli?

“Veliki broj pogođenih ljudi pokazuje da pristup tretmanima neplodnosti treba proširiti i da zdravstvena istraživanja i politika više ne smiju zanemarivati ​​ovo pitanje kako bi sigurni, učinkoviti i pristupačni načini roditeljstva bili dostupni svima koji to žele”, rekao je „poglavar“ WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Prema definiciji WHO-a, liječnici govore o neplodnosti ako ne dođe do trudnoće ni nakon redovitih, nezaštićenih spolnih odnosa u dužem vremenskom razdoblju – godinu dana ili više.

Kako dalje donosi welt.de, to može dovesti do značajne tjeskobe i stigme te može oštetiti mentalno zdravlje ljudi. Unatoč tome, za mnoge je ljude nemoguće podvrgnuti se umjetnoj oplodnji. Takve se usluge često jednostavno ne nude u blizini. Liječenje je skupo i u većini zemalja mora se platiti iz vlastitog džepa. 

WHO se, dakle, deklarativno zalaže da više pomoći bude dostupno neplodnim osobama posvuda po pristupačnim cijenama. Možeš mislit…

Pripravci iz injekcije očigledno djeluju, dok eugeničarska banda trlja ruke i pije šampanjac u znak trijumfa i dalje glumeći brigu za narod.

Sad je pravo vrijeme za prisjetit se one Gatesove izjave kada je prije 13 godina, tijekom govora na TED-u, izrekao slijedeće:

„Svjetska populacija danas broji 6,8 milijardi ljudi, što se kreće do otprilike 9 milijardi. Sada, ako napravimo stvarno dobar posao na novim cjepivima, zdravstvenoj skrbi i uslugama reproduktivnog zdravlja, možemo smanjiti svjetsku populaciju za 10-15.“

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Iviv

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije