Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiWHO: „Vrijeme je da malu djecu naučimo kako uživati ​​u masturbaciji“

WHO: „Vrijeme je da malu djecu naučimo kako uživati ​​u masturbaciji“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Seksualizacija djece

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) kaže da je vrijeme da se mala djeca pouče “kako uživati ​​u masturbaciji” dok im se daju alati koji su im potrebni za “istraživanje svoje seksualnosti”.

Nove smjernice guraju “seksualnost za dojenčad” i zahtijevaju da roditelji dopuste svojoj novorođenčadi da “istraži rodni identitet”.

Uznemirujuće smjernice distribuiraju se školama i preporučuju da mala djeca “postavljaju pitanja o seksualnosti” i uče o “uživanju masturbacije u ranom djetinjstvu”.

Eksplicitne smjernice također kažu da “seksualno obrazovanje počinje od rođenja” i opisano je kao “okvir za kreatore politike, obrazovne i zdravstvene vlasti i stručnjake”.

Kako izvještava slaynews.com, savjeti o tome kako “razgovarati o seksualnim stvarima” s malom djecom namijenjeni su kreatorima politika diljem svijeta i prevedeni su na nekoliko jezika.

Prema globalističkoj WHO, smjernice se promoviraju na nacionalnim i međunarodnim događajima.

Dokument su također konzultirali velški ministri koji su prošle godine uveli nastavni program obveznog seksualnog odgoja u škole u Walesu.

U Ujedinjenom Kraljevstvu, pojava smjernica dovela je do reakcije vlade, zastupnika i aktivista.

U savjetu se predlaže da se djecu od četiri do šest godina potakne da “razgovaraju o seksualnim stvarima” i podučava ih da “učvrste svoj rodni identitet”.

Preporuča se da se djeci mlađoj od četiri godine “od rođenja” kaže da imaju “pravo postavljati pitanja o seksualnosti” i “pravo istraživati ​​rodne identitete”.

Smjernice WHO-a također kažu da djecu od četiri godine i manje treba poučavati o “užitku i zadovoljstvu pri dodirivanju vlastitog tijela, masturbaciji u ranom djetinjstvu”.

Te se teme opisuju kao “minimalni standardi koje treba pokriti seksualno obrazovanje”.

Glasnogovornik britanske vlade tvrdio je da je WHO nadglasao zakonodavce i uveo smjernice bez službenog odobrenja i upozorio: “Vlada UK-a ne priznaje ove smjernice WHO-a i ne slažemo se s njezinim preporukama. Nismo ga distribuirali niti promovirali školama. Nudimo naše vlastite smjernice kako bismo pomogli školama da pouče djecu i mlade o odnosima i zdravlju.”

Glasnogovornik velške vlade također je upozorio da ona ne “podržava” smjernice WHO-a:

“Ono što se uči u školama jasno je navedeno u RSE [nastavnom planu i programu za obrazovanje o seksu i odnosima]. Kodeks daje vrlo jasne smjernice školama kako bi djeca uče samo o stvarima koje su primjerene njihovoj dobi i razvoju. U mlađoj dobi djeca će se učiti da se međusobno odnose s ljubaznošću i empatijom.”

U međuvremenu su roditeljske organizacije i aktivističke skupine zabrinute zbog preuranjene seksualizacije osudile upute WHO-a.

Tanya Carter, glasnogovornica Alijanse za sigurne škole, koja se zalaže za sigurnost djece, zahtijevala je “hitnu istragu” o smjernicama za seksualni odgoj koje su izdale organizacije UN-a kao što su WHO i UNESCO: “Potrebna je hitna istraga o tome kako je ova ideologija… utjecala na toliko javno razmišljanje.”

Glasnogovornik WHO-a rekao je za The Telegraph da organizacija ostaje pri svojim smjernicama i da je i dalje dostupna: “Naše smjernice odražavaju utvrđene psihološke činjenice o dječjem razumijevanju vlastitog tijela i psihosocijalnog razvoja na temelju desetljeća istraživanja.”

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije