Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiWhoopi Goldberg tvrdi da su nerođena djeca „Otrovi“ koji zauzimaju previše prostora

Whoopi Goldberg tvrdi da su nerođena djeca „Otrovi“ koji zauzimaju previše prostora

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Poremećeno

Nerođena djeca su “toksične stvari” koje zauzimaju previše prostora, smatra Whoopi Goldberg, te drži da “otkucaji srca” nisu dovoljan argument da se dijete “održi” kao ljudsko biće koje zaslužuje pravo da mu se ne ugasi život.

Ovu zastrašujuću izjavu od koje se ledi krv u žilama, Goldberg je izrekla tijekom gostovanja u podcastu “Projekt Chris Cuomo”, nazivajući nerođene bebe “toksičnom stvari” unutar majke, a u razgovoru o odluci Vrhovnog suda koja je poništila odluku Roe iz 1970-ih i vratila regulaciju pobačaja u 50 država.

“Pa, mislim da je negativno to što ste promijenili zakon koji je star 50 godina, a da niste napravili dovoljno zadaće da vidite kakve će biti posljedice za žene. Ne crnkinje, Azijatkinje ili Hispanjolci. Samo žene općenito”, rekla je, te dodala: “Promijenili ste zakon, a da uopće niste imali informaciju što to znači za nekoga tko ima poteškoće s porodom u trudnoći koje zahtijevaju da ne drže ovu otrovnu stvar u sebi.”

Nakon toga je postala još radikalnija:

“Mislite da je otkucaj srca dovoljan — ne razmišljate o tome je li dijete održivo. Ima li ovo dijete mozak i šake i ruke? Ne razmišljate ni o čemu od toga, ne razmišljate o tome kako je ova djevojčica ostala trudna. Niste napravili mjesta.”

Daleko od toga da se Goldberg prvi put osramotila u javnosti. Još u lipnju je pozvala policiju da uhiti više od 100 milijuna američkih vlasnika oružja.

Uglavnom, zdušno radi u prilog globalističke agende…

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

  1. davno propala nekadašnja holivudska komičarska zvijezda, čiji su zadnji veliki uspjesi bili prije 30-ak godina, sa filmovima Duh i Sister Act. Od tada nije napravila ništa. svi naredni filmovi su joj bili ili ispodrosječni ili totalni fijasko.
    ali privatno je ona odavno glupa ko točak- radikalno ljevičarska aktivistica, za feminizam i za prava guzičara, pardon LGBTĆŽŠĆ..osoba, zbog čega je i dobila nagradu “Vanguard Award” od strane organizacije GLAAD ( Gay and Lesbian Alliance Against Defamation)

    Ustvari joj je pravo ime i prezime Caryn Johnson. Ali ona je sebi uzela židovsko prezime Goldeberg, jer je očito sebi umislila da ima židovsko porijeklo, ali ga nema. Jer su svi njeni obiteljski pretci u obiteljskom stablu, bili crnci i nitko od njih se nije prezivao Goldberg.To je utvrdio H. L. Gates Jr., afroamerički aktivist, koji je to istražio.
    prema nekim drugim izvorima, njena majka je rekla,- da je ona uzela sebi prezime Goldberg, jer njeno pravo prezime Johnson ne zvuči dovoljno židovski, da bi mogla postati zvijezda.. i to nešto kaže, dakle nehotice, tko su šefovi Hollywooda.

    “…About her stage surname, she claimed in 2011, “My mother did not name me Whoopi, but Goldberg is my name—it’s part of my family, part of my heritage, just like being black,” and “I just know I am Jewish. I practice nothing. I don’t go to temple, but I do remember the holidays.” She has stated that “people would say ‘Come on, are you Jewish?’ And I always say ‘Would you ask me that if I was white? I bet not.’ One account suggests that her mother, Emma Johnson, thought the family’s original surname was “not Jewish enough” for her daughter to become a star. Researcher Henry Louis Gates Jr. found that all of Goldberg’s traceable ancestors were black, that she had no known German or Jewish ancestry, and that none of her ancestors were named Goldberg. Results of a DNA test, revealed in the 2006 PBS documentary African American Lives, traced part of her ancestry to the Papel and Bayote people of modern-day Guinea-Bissau of West Africa. The show identified her great-great-grandparents William and Elsie Washington, who had acquired property in northern Florida in 1873, and mentions they were among a very small number of black people who became landowners through homesteading in the years following the Civil War. The show also mentions that her grandparents were living in Harlem and that her grandfather was working as a Pullman porter….”

VEZANO

najnovije