Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiXi - „Vrijeme je da Kina preuzme upravljanje Novim svjetskim poretkom“

Xi – „Vrijeme je da Kina preuzme upravljanje Novim svjetskim poretkom“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Borba za prevlast

Kineski predsjednik Xi Jinping izjavio je da je vrijeme da Kina preuzme kontrolu nad „Novim svjetskim poretkom“, sada kada su položeni svi potrebni temelji.

Komunističke novine “The Global Times” objašnjavaju kinesku Globalnu civilizacijsku inicijativu kao treću veliku globalnu inicijativu koju je Kina predstavila nakon Globalne razvojne inicijative i Globalne sigurnosne inicijative.

Narativ tvrdi da inicijativa poziva na poštivanje različitosti civilizacija, podržavanje zajedničkih vrijednosti čovječanstva u nastojanju za mirom, razvojem, jednakošću, pravdom, demokracijom i slobodom, te promicanje snažne međunarodne razmjene i suradnje među ljudima.

Zemlje BRICS-a u nastajanju brzo su pristale na Xijevu iluziju. Južnoafrički predsjednik Cyril Ramaphosa rekao je da se u potpunosti slaže s Xijevom inicijativom.

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić također je rekao “…da bi nacije trebale podržati načela jednakosti, uzajamnog učenja, dijaloga i inkluzivnosti i trebale bi, kako je Xi rekao, dopustiti da kulturne razmjene nadiđu otuđenost, uzajamno učenje nadiđe sukobe i inkluzivnost nadilaze svaki osjećaj superiornosti… jednakost, uzajamno učenje, dijalog i uključivost.”

Jednakost od strane kineske vlade koja provodi kampanju masovne genocidne sterilizacije Ujgura, uzajamno učenje iz zataškavanja globalnog laboratorijskog curenja koje je ubilo milijune i oštetilo još milijune kroz početni virus i njegovo naknadno cjepivo, te dijalog i uključenost od zemlja u kojoj je od preko 100 stranih novinara koji su sudjelovali u anketi Kluba stranih dopisnika Kine, 99% reklo da smatra da radni uvjeti ne zadovoljavaju međunarodne standarde.

Gotovo polovica ispitanika izjavila je da u njihovim uredima nema dovoljno osoblja jer nisu mogli dovesti novinare u zemlju jer su vlasti odgađale izdavanje viza.

88% ispitanika koji su 2021. putovali u kinesku sjeverozapadnu regiju Xinjiang reklo je da su bili vidljivo praćeni, a 34% je reklo da je od njih zatraženo da izbrišu podatke.

Nakon što se skinu slojevi propagande, u što se čak i američki mediji radosno upuštaju, Xijev govor postaje ogoljen za ono što jest.

Najava skorog nastanka Novog svjetskog poretka koji su desetljećima pomno konstruirali globalistički think tankovi.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: web screenshot

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

 1. Ordo ab Chao….poznata krilatica globalne vladalačke strukture.
  Otkrivenje 12:9,12 poručuje: Jao vama Zemljo i more, jer je Đavo sišao k vama s velikim gnjevom, znajući da ima malo vremena…
  On je vrh piramide, glavni režiser predstave ,koja je započela 1914. pod nazivom ” posljednji dani”. Svojim padom i izbacivanjem iz duhovne dimenzije, započeo je svoju zadnju igru na Zemlji. Predstava u tri čina !!!
  Pokreće 1914; WW1……. posljedica kaosa…Liga Naroda
  Pokreće 1939;. WW2……. posljedica kaosa….još moćnija org. UN
  Pokreće 03/2020; Covid19…rat u Ukrajini…ekonomska kriza….itd.itd….posljedica kaosa… NWO…World Government, vladavina najmoćnijih struktura svijeta kroz UN, ….10 rogova i Zvijer (otk.17)
  Nakon toga slijedi Harmagedon ( Otkrivenje 16:13-16)

VEZANO

najnovije