Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiZabrinjavajuće! Njemačka se ozbiljno priprema za strujnu krizu i tzv. Blackout!

Zabrinjavajuće! Njemačka se ozbiljno priprema za strujnu krizu i tzv. Blackout!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Programirani kaos

Njemačka se priprema za ozbiljnu strujnu krizu ove zime, o čemu svjedoči vrlo opširna analiza Bilda (pogledajte oba videa na kraju članka).

Razlika između „običnog“ nestanka struje u odnosu na tzv. Blackout je velika. Kod Blackouta se događa isključivanje čitavog sustava elektrana iz mreže i podrazumijeva nestanak struje širih razmjera koji bi mogao pogoditi čitavu Njemačku, pa čak i Europu, dok se kod „običnog“ nestanka struje uglavnom uvijek radi samo o lokalnom događaju manjeg intenziteta.

Prema stručnjacima koji su gostovali u emisiji, vjerojatnost da dođe do Blackouta ove zime je 99,9%!

Stručnjaci Glavnog stožera državne policije mjesecima su pripremali tajni plan pod nazivom – Energetska kriza

Postoje tri scenarija reakcije stanovništva, odnosno tri stupnja eskalacije, koja su razmatrana od strane njemačke policije, a koja bi mogla biti potaknuta strujnom krizom:

1. Značajno povećanje cijena

Uključuje demonstracije i skupove negodovanja…

2. Nedostatak struje

Energije, poput struje i plina se racioniraju, a dozvoljava se korištenje samo u određeno vrijeme i za određene potrebe…

3. Nestanak struje – isključenje (Blackout)

Očekuju se pljačke, nemiri i napadi na kritičnu infrastrukturu, kvarovi bankomata, zaustavljanje vlakova, kvarovi na mobilnim mrežama

Još prošle godine smo pisali o tome kako se Austrija i austrijska vojska sprema na nestanak struje, a u Njemačkoj se vrti gotovo identična priča o tzv. „Operaciji Sunrise“…

Bonovi za hranu su spremni, bit će ograničenja vožnje, a i zabrana…gorivo se neće moći lako dobiti…policija i vojska su spremne da stanu ispred svake prodavaonice hrane!

Izvor videa: SimunNewsRoom

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. kada se sve manje ljudi testira, zbog čega je nedavno kukala Maria van Kerkhove iz WHO-a i zato je manje “zaraženih” i “bolesnih” u svijetu…kako ipak održavati plandemiju i dalje u životu?

  Njemačko ministarstvo zdravlja pod vodstvom psihopatskog klauna, dr Karla Lauterbacha (koji ustvari uopće nije liječnik i neme puno veze o medicini, doktorirao je na području menadžment i administracija u bolnicama), dosjetilo se novoj ideji:
  testirati će otpadnu vodu na Oktoberfestu, koji se trenutno održava u Minhenu, i traje do početka listopada!!

  Dakle, trenutno se u Minhenu održava svjetski poznati Oktoberfest, nakon 2 godine pauze zbog lažne pandemije. To je najveća takva fešta u Europi. U nekoliko tjedana, dok traje fešta, bude ukupno po nekoliko milijuna gostiju.

  Pošto pshiopatski tvrdolinijaš i dugogodišnji plaćenik farmakomafije Lauterbach očito ne odustaje od “novog vala”, iako mu je dosada sve propalo; sva njegova zastrašivanja i “prognoze”, kao i strašni “ljetni val”, kojega je bio najavio još u ožujku- nije se desio, eh sada su on i ostala banda dakle izmislili testiranje otpadne vode na Oktoberfestu, gdje se okupljaju velike mase ljudi.

  Dakle, testirati će se otpadna voda iz kanalizacije koja je došla iz restorana, kafića, pivnica, velikih koncertnih šatora… javnih WC-ova na Oktoberfestu.. Prljava voda, iz sudopera, perilica za suđe,..govnava i upišana voda iz javnih WC-ova i WC-ova ugostiteljskih objekata na fešti..
  Da bi pronašli navodni koronavirus u prljavoj vodi, da bi na svaki način mogli prizvati novi jesenski val..
  Naravno, da nije problem, u prljavoj vodi pronaći sve što se poželi.. samo je pitanje, kako će na osnovu navodnih virusa u prljavoj vodi, zaključiti koliko osoba od milijuna posjetitelja na fešti je bilo “zaraženo”..

VEZANO

najnovije