Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiZaključak summita u Davosu: „Moramo formirati Novi svjetski poredak!“

Zaključak summita u Davosu: „Moramo formirati Novi svjetski poredak!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Se razme…“

Jedan od govornika na godišnjem skupu Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) u Davosu u Švicarskoj rekao je sudionicima da “moraju formirati novi svjetski poredak”.

Govoreći na summitu u četvrtak, pakistanski ministar vanjskih poslova Bilawal Bhutto Zardari eksplicitno je izjavio da je cilj WEF-a stvoriti “novi svjetski poredak”.

Zardari je to komentirao obraćajući se svjetskim čelnicima, čelnicima korporacija i globalističkim političarima koji su se okupili na summitu.

Godišnji sastanak u ekskluzivnom švicarskom skijalištu započeo je u ponedjeljak, a završio je jučer.

Svake godine globalne moćne elite dolaze u Davos kako bi razgovarale o planovima za unapređenje agende WEF-a.

Prema Zardariju, WEF i njegovi saveznici uvode “novi normativni međunarodni poredak”.

“Ovdje na WEF-u… puno se raspravlja o tome što će novi svjetski poredak biti… kako radimo prema tom novom normativnom međunarodnom poretku koji nam omogućuje rješavanje naših razlika i sporova kao civilizirani svijet”, rekao je Zardari prisutnima.

“Vjerujem da se trenutno nalazimo u tako hiperstranačkom, hiperpolariziranom vremenu da danas nećemo moći formirati taj ‘novi Helsinki’.

Ali ubuduće moramo formirati i poboljšati naš normativni i međunarodni institucionalni poredak na međunarodnoj razini kako bismo mogli odgovoriti na te pritužbe”, ustvrdio je Zardari.

“Nadam se da će ovaj put, kada budemo gradili ovaj novi svjetski poredak ili novi poredak temeljen na pravilima, biti uključen glas globalnog juga i svijeta u razvoju”, dodao je on.

Provjeri/slaynews.com

Foto naslovnice: screenshot slaynews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

3 KOMENTARI

 1. pakistan kao i Indija su ustvarnosti i dalje obadve britanske kolonije, vlastodršci u obje države su uvijek iz bogatih obitelji, koje se dresiraju i školuju u V. Britaniji. i rade za kult.

  Tako i ovaj prdež Bilawal Bhutto Zardari, je sluga globalističkog kulta. On je izdanak dvaju poznatih pakistanskih bogatih elitnih obitelji, Bhutto i Zardari. Zato i nosi oba prezimena..

  Obje familije su “prozapadne”, (čitaj: britanski rotšildovi slugići)..

  Djed Bilawala Bhuttoa Zardarija bio je bivši poznati pakistanski predsjednik Zulfikar Ali Bhutto, koji je porijeklom iz elitne etničke skupine Sindh. Ali Bhutto je svrgnut kasnih 70-ih godina u puču od strane neke muslimanske stranke, osuđen na smrt i obješen.
  Njegova kći, također poznata Benazir Bhutto, koja je 80-ih bila predsjednica Pakistan, ubijena je u atenatu
  Benazir Bhutto je majka Bilawala Bhuttoa Zardarija. A otac mu je Asif Ali Zardari, također bivši predsjednik Pakistana, također iz iste elitne etničke skupine Sindh. Asif Ali Zardari je inače drugi najbogatiji čovjek u Pakistanu i njegova se imovina procjenjuje na oko 1,8 milijardu dolara. On posjeduje nekretnine i u Britaniji i u New Yorku.

  Tako dakle, da je Bilawal, sinčić bogatog pro-britanskog ćaće, imao elitno školovanje, pohađao je najprije elitarni privatni koledž Rashid School For Boys (RSB) u Dubaiu u UAE-, koji pohađajau tinejdžeri bogatih tatica iz arapskih i azijskih država. Koledž je usklađen po britnaksom školskom sustavu i po britanskom kurikulumu.
  kasnije je Bilwal studirao na najelitnijem britanskom sveučilištu Oxford..

  I dakle, što očekivati od takvog bogatog sineka, od ćaće milijardera sa britanskim vezama, nego da bude sluga globalističkog kulta…

  • Kada god se Britanci od nekud pakiraju i odlaze (ili bježe) uvijek iza sebe ostave pustoš – podijele onu zemlju, koju ostavljaju, na dva dijela – da se kolju. Britanci to znaju jako dobro napraviti. Ako postoje pravi divljaci na ovom planetu – onda ih nemojte tražiti u prašumama Amazone. Samo treba skoknuti do Londona.

 2. Liu He, -kineski vicepremjer bio je nedavno u davosu,
  inače je još 2014. kao jedan od prvih kineza, bio na skupu grupe Bilderberg

  Govor na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu 17. siječnja 2023.

  https://www.hrvatski-fokus.hr/2023/01/46179/

  većina njegovog govora je nabrajanje “uspjeha” vladajuće KP Kine da rješava unutrašnje probleme

  ono što mi je bilo zanimljivo je ovo na kraju….
  pošto ovdje nema mogućnosti da se neke riječi isteknu podebljavanjem slova, ja sam ih istakao pisanjem velikih slova.

  dakle, citat završnog dijela govora:

  “…Kina će POŠTOVATI SVOJE OBVEZE PREMA MEĐUNARODNOJ ZAJEDNICI zalagati se za globalnu suradnju u području klimatskih promjena i surađivati s drugim zemljama na rješavanju ozbiljnih izazova koje predstavljaju klimatske promjene i izgradnji zajednice sa zajedničkom budućnošću čovječanstva.

  Kako ojačati suradnju u rascjepkanom svijetu pravi je problem s kojim se svi suočavamo. Moramo duboko kopati u uzroke fragmentacije, promicati igre pozitivnih zbrojeva, identificirati moguća konvergentna područja suradnje i istražiti mehanizme za to. Moramo raditi zajedno kako bismo čvrsto zaštitili mir u svijetu. TREBAMO BITI ZAHVALNI ŠTO NAM JE OVOGODIŠNJI FORUM U DAVOSU PRUŽA PRILIKU DA UPRAVO TO UČINIMO. FORUMU ŽELIM POTPUNI USPJEH I NADAM SE DA NAM MOŽE POMOĆI U JAČANJU SURADNJE i očuvanju mira u rascjepkanom svijetu…”
  —-

  riječi koje sam istako velikim slovima, za mene imaju dublje značenje.. nije to tek samo kao neka pristojnost i uljudbenost, zašto bi 2. čovjek velike sile ovako ponizno laskao privatnoj organizaciji?
  pa Liu He dakle ima jednu od najvećih funkcija na svijetu, Kina je među 3 najveće svjetske sile, a što je WEF? ništa. privatna organizacija, koja nema nikakvu legitimaciju i moć. I tko je Schwab u usporedbi sa Heom? isto tako, nitko i ništa, obični privatnik… bez ikakve funkcije, bez ikakve moći..
  ali to je tako samo na prvi pogled..
  Međutim, očito da WEF u toj nekoj hijerarhiji kulta stoji iznad Kine, a Schwab iznad Heoa i svakog drugog državnika. Zato oni oni moraju slušati WEF (kao i WHO) i Schwaba, kao operativca vrhovnih gospodara kulta, obitelji Rotschild i Rockefeller. Pa 3 šestice skrivene u logou WEF-.a, nisu slulčajno tu. Tojest, luk koji presjeca 3 slova O u natpisu “World Economic Forum”, nije slučajno tako postavljen, da presjeca sva 3 slova O ravnomjerno i da tako tvori 3 šestice, od kojih je naravno svaka okrenuta u drugačijem smjeru, ali su sve jednake.
  ove ponizne riječi su za mene još jedan dokaz izražavanaj poslušnosti u hijerarhiji satanističkog globalnog kulta. Odnosno još jedan dokaz, da je postojanje takozvanih suverenih država samo privid.. jer se one moraju klanjati kultu i njegovim gospodarima
  dakle, “Kina če poštovati svoje obaveze”= on obećava poslušnost… koje i kakve obaveze? I zašto bi se druga najjača svjetska sila poštovala nekakve obaveze, nekoj privatnoj organizaciji, koja nema nikakvu moć (barem prividno je nema)?

  “prema međunarodnoj zajednici” = prema kultu… ta izlizana otrcana kovanica “međunrodna zajednica” često se upotrebljava u medijima i među političarima. ali tko i što je “međunarodna zajednica”? tu se većinom misli na UN i slične kofol službene organizacije… a sve one su pod vlasšću kulta, jer svi predstavnici tih organizacija također su bili u Davosu. Ali, ajde uzmimo da je UN nekakva službena organizacija, u kojoj su članice sve države svijeta, ali WEF to nije. dakle, zašto bi Hu nešto obećavao WEF-u? Koji nema nikakvu izvršnu vlast, ni moć, a ponajmanje demokratsku legitimaciju?
  zato što je WEF sada u agendi, u kojoj smo svjedoci ima jedno 2-3 godine, po nalogu kulta preuzeo vodeću ulogu u planiranju velikog reseta.

  i ovo na kraju gdje se Hu ponizno zahvaljuje WEF-u. što “nama daje priliku da upravo to činimo”…također izraz poslušnosti u satanističkoj hijerarhiji kulta. Jer zašto bi 2. čovjek, 2. svjetske sile uopće šljivio tamo neku privatnu organizaciju?
  Oh, dragi Forume, mi smi ti zahvalni i klanjamo ti se.. tako zvuče ove njegove riječi..
  I ovo na kraju: Forumu (WEF-u) želim potpuni uspjeh..” = Kultu, tojest našem bogu Luciferu želim potpuni uspjeh..

  slična hijerarhijska poslušnost, mogla se uočiti nakon one donatorske online konferencije 4. svibnja 2020. , gdje se sakupljao novac za budući pokolj cjepivom.. Konferenciju je organizirao Gates sa svojom zakladom i organizacijama GAVI i CEPI, a vodila ju je Ursula von der Leyen.

  I tu su došli skoro svi vodeći državnici da poslušaju gatesa i da mu daju lovu. Iako je Gates, kao i Schwab, ustvari nitko i ništa, obični privatnik, koji nema nikakvu izvršnu vlast i moć i nitko ga nikad nije birao i nema nikakvu funkciju.. Ali to je samo privid za javnost. U stvarnosti, Gates , također kao operativac kulta za plandemiju i cjepljenje, u toj nekoj sotonističkoj hijerarhijskoj ljestvici ima višu poziciju, nego svi ti državnici, koji su tada došli da mu se klanjaju i da daju lovu za cjepivo: Merkelica, Macron, Rutte, Kurz, Sanchez, Conte (tadašnji talijanski premjer), Johnson, predstavnici CDC-a iz SAD-a (jer Trump nije bio nazočan), predstavnici Kine, Erdogan, Bin Salman, Netanjahu, predstavnici Mexika, Brazila, Portugal Irske, skandinavskih državaa.. Japana,,, i mnogig drugih, a i Plenković za Hrvatsku i Brnabićka za Srbiju..
  I na koncu su skupili 7, 5 milijardi za cjepivo…
  nakon toga Ursula von der Leyen se porukama na tviteru ponizno zahvalila Gatesu i njegovojh zakladi… rekavši gatesu. “HVALA TI BILLE ZA TVOJE VODSTVO”..
  O ti veliki i mudri vođo, duboko ti se zahvaljujem— tako je zvučila ta njena ulizavačka poruka.. zašto dakle, predsjednica kvazi vlade EU-a, von der Leyen, koja ima tako visoku funkciju i neku vlast se ponizno zahvaljuje privatniku, koji nema nikakvu funkcju ni vlast? I zašto ga uopće indirektno naziva VOĐOM?
  Zato što jsu i Ursula i svi ti državnici koju su tu sudjelovali i donirali Gatesu lovu– u sotonističkoj hijerarhiji kulta, na nižim pozicijama od Gatesa, i zato ga moraju slušati..
  ž
  sve ovo potkrepljuje i nedavni izvještaj njemačkih mainstream medija “Welt am Sonntag” i “Politico”, gdje su u rekli da državnici za vrijeme plandemije nisu sami donosili odluke, već su ih donosile Gatesove organizacije i WHO.. a svi držvanici su slušali. Oni tu mrežu nazivaju “Machtmaschine des Bill Gates” (stroj moći Billa Gatesa)

  dakle, države i njeni državnici, i navodna moć i vlast koje imaju, sve je to samo privid, iluzija… U stvarnosti oni nemaju tu vlast i moć i države nemaju suverenost, inače ne bi uopće dolazili na skupove WEF-a, ne bi davali lovu privatniku, i ne bi uopće slušali privatnu kriminalnu organizaciju WHO i sprovodili mjere plandemije..

Prethodni članak
Sljedeći članak
VEZANO

najnovije