Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaZdravljeZašto farmaciji toliko smeta MMS?

Zašto farmaciji toliko smeta MMS?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Čudesni mineralni suplement

U Upozorenju o opasnim posljedicama uporabe proizvoda Miracle Mineral Solution (MMS), na stranicama Agencije za lijekove i medicinske proizvode HALMED stoji:

„Slijedom povećanog interesa javnosti, Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) ovim putem ponovno naglašava da proizvod koji se pod nazivom Miracle Mineral Solution (MMS) prodaje putem Interneta i oglasnika može dovesti do teških i po život opasnih posljedica.“

Slično upozorenje stoji i na stranicama Hrvatske liječničke komore:

„HLK upozorava da su proizvodi pod nazivom CD protokol i MMS štetni za zdravlje djece i odraslih ljudi, te da mogu dovesti do trovanja i izazvati različite ozbiljne nuspojave…Natrijev klorid i klor-dioksid tj. MMS i CD protokol nisu odobreni u EU i Hrvatskoj (kao niti u SAD-u ili Kanadi npr.) ni kao hrana ili dodatak prehrani, a kamoli kao lijekovi.“

Čemu tolika zabrinutost za zdravlje ljudi?

MMS je antimikrobni spoj za pročišćavanje vode koji je otkrio čovjek po imenu Jim Humble 1996. Otkrio je da je MMS vrlo učinkovit u iskorjenjivanju malarije, a Humble je nastavio razvijati formulu koristeći tu tvar pomiješanu s kiselinom prehrambene kvalitete. 

Ova tvar, također poznata kao otopina klorovog dioksida (CDS ili ClO2), djeluje tako što oksidira patogene i djeluje u širokom spektru protiv bakterija, virusa i protozoa.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Jim Humble na svojim stranicma o MMS-u kaže slijedeće:

„Važno je napomenuti da MMS ne liječi bolest. MMS je oksidans, ubija patogene i uništava otrove. Kada se oni smanje ili eliminiraju u tijelu, tada tijelo može ispravno funkcionirati i na taj način ozdraviti. Često kažem: ‘Tijelo liječi tijelo’. MMS pomaže uskladiti stvari kako bi tijelo moglo učiniti upravo to.“

Cjepiva (osobito cjepivo protiv covida-19) sadrže koktel virusa i drugih patogena, a MMS može učiniti čuda u ubijanju tih stranih tijela.

MMS je savršen protuotrov za ovu vrstu parazitskih organizama i također jako dobro djeluje protiv SARS-CoV-2, a postoje mnoga svjedočanstva liječnika o njegovoj učinkovitosti u liječenju pacijenata i smanjenju štetnih nuspojava imunizacije.

MMS je prisutan dugo vremena, ali je bio uvelike potisnut jer je jeftin i učinkovit, a mediji koji po diktatu farmacije imaju zadatak difamirati ga, u pravilu tvrde da je klor dioksid opasan jer je izbjeljivač. To je činjenično netočno, jer je izbjeljivač natrijev hipoklorit, potpuno drugi kemijski spoj. 

Na početku igrokaza zvanog COVID-19, FDA je naredila američkoj policiji da upadnu u crkvu na Floridi koja proizvodi i prodaje MMS, te uhite proizvođače.

Proizvod je sve teže nabaviti, jer su tvrtkama koje su se bavile njegovom distribucijom oduzete licence za stavljanje tog proizvoda na tržište.

No, ukoliko ste uporni sigurno ćete naći kanale. Još se može nabaviti…

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije