Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeZašto je ubijen bivši japanski premijer Shinzo Abe?

Zašto je ubijen bivši japanski premijer Shinzo Abe?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Sve jasno…

Bivši japanski premijer Shinzo Abe ubijen je 8. srpnja 2022. godine, tijekom predizbornog skupa. Razlozi atentata još uvijek su nerazjašnjeni…

Abe je bio žestoki borac za slobodu zdravlja koji se protivio “cjepivima” protiv COVID-19, karantenama i drugim oblicima medicinske tiranije, a podržavao je pravo ljudi da koriste ivermektin i druge zabranjene lijekove.

Japanski premijer s najdužim stažem, Abe, opisan je kao “titan antikomunizma”. Tijekom posljednjih mjeseci svoje premijerske dužnosti 2020., snažno se opirao provedbi autoritarizma izazvanog COVID-om, te je ostavio Japan u puno boljem stanju od ostatka svijeta koji se strmoglavio u tiraniju.

Abe se opirao graničnim kontrolama i odgodi Olimpijskih igara u Tokiju i, prije odlaska s dužnosti, želio je da se službena kategorizacija zarazne bolesti COVID-a spusti na razinu gripe, zbog čega je sve više bio na udaru kritika kako u zemlji tako i u inozemstvu.

Otkad je Abe otišao s dužnosti, japanski odgovor na covid postaje sve jači…

Iako motivi Abeovog ubojstva nisu u potpunosti poznati, zna se da su Abea mrzili komunisti, uključujući i one u Kini. Mnogi od njih viđeni su kako slave Abeovo ubojstvo na društvenim mrežama, smatrajući to kritičnim potezom za kršenje ideala slobode koje je on dugo podržavao i nastojao očuvati u Japanu.

Samo ćemo podsjetiti na još jednu misterioznu smrt još iz travnja 2021. godine, kada je ubijen tanzanijski predsjednik dr. John Magufuli. Magufuli je također bio nepokolebljivi antikomunist, koji je u jednom trenutku zabranio Kini da preuzme njegovu zemlju, a baš poput Abea, odupirao se i tiraniji COVID-a. Postao je poznat širom svijeta jer se narugao PCR testovima, tvrdeći da daju lažne pozitivne rezultate i pokazujući da i papaja može biti pozitivna.

Provjeri/naturalnews.com

Provjeri

VEZANO

najnovije