Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upZašto su globalisti morali uništiti Georgia Guidestones u 2022. godini

Zašto su globalisti morali uništiti Georgia Guidestones u 2022. godini

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Kameni vodiči “mračne elite”

Georgia Guidestones bio je misteriozni spomenik na kojem je uklesano deset “zapovijedi” za “Novo doba razuma”.

Prva zapovijed? Održavanje svjetske populacije ispod 500 milijuna ljudi. Jeste li spremni za još jednu zlokobnu činjenicu? Autori onoga što se naziva američkim Stonehengeom i dalje su “misterij”… osim za one upućene.

Napravljene od četiri masivne ploče piramidalnog plavog granita, Georgia Guidestones bile su visoke 20 stopa i činile su misteriozni orijentir u okrugu Elberton u Georgiji. Iako je orijentir bio dovoljno čudan da privuče pozornost izdaleka, najviše je zanimanja privlačio tekst ispisan na kamenju. Na granitnim pločama bilo je ispisano deset “zapovijedi” ili “vodiča” ugraviranih na osam različitih svjetskih jezika.

Kraća poruka ispisana je na vrhu strukture na četiri pisma starih jezika: babilonski, klasični grčki, sanskrtski i egipatski hijeroglifi. Važno je napomenuti da su ova posljednja četiri drevna jezika od velike važnosti u učenjima okultnih tajnih društava, kao što su masoni i rozenkrojceri.

Ovi vodiči dotiču se tema koje su povezane s “Novim svjetskim poretkom”, uključujući masovnu depopulaciju, jedinstvenu svjetsku vladu, uvođenje nove vrste duhovnosti i aluzije na kontrolu nad ljudskom reprodukcijom i eugenikom. Međutim, upravo je prva „zapovjed“ učinila Vodiče toliko kontroverznim:

„Održavati čovječanstvo ispod 500.000.000 u trajnoj ravnoteži s prirodom.“

Da bi se dobila populacija manja od 500 milijuna, čovječanstvo se mora smanjiti za oko 94%. Iz tog razloga, vjerovalo se da su Vodiči konkretan dokaz interesa elite za masovnu depopulaciju.

Zvuči li ovo poznato? Svatko tko je posljednjih godina obraćao pozornost primijetit će da je elita fiksirana na ovo pitanje.

Bill Gates je uhvaćen kako priznaje kako se nada da će cjepiva i kontrola rađanja smanjiti ljudsku populaciju.

A Gates nije jedini. Svjetski ekonomski forum, predvođen Klausom Schwabom, jasno je iznio svoje planove za čovječanstvo. Schwabova desna ruka, Yuval Noah Harari, nedavno je izjavio da WEF veliku većinu ljudske populacije smatra beskorisnom i zastarjelom.

Vezano: Schwabov savjetnik Harari: „Ne treba nam velika većina stanovništva!“

Prema Harariju, takozvani “obični ljudi” s pravom se boje budućnosti u kojoj će biti “suvišni” . Takvi su strahovi opravdani, prema Harariju, koji je govorio u ime elita i potvrdio : “Jednostavno nam ne treba velika većina vas.”

Hararijevi komentari duboko su uznemirujući jer kada se stave u kontekst s komentarima drugih savjetnika WEF-a poput Billa Gatesa i Jane Goodall, postaje jasno da globalna elita slijedi “zapovijedi” iz Georgia Guidestones-a.

Gotovo kao da čitaju scenarij ravno s granitnih ploča Georgia Guidestonesa.

Vezano: Georgia Guidestones dignut u zrak! Radi li se o simboličnom početku kraja Novog svjetskog poretka?

A ako se pitate tko će biti nekolicina sretnika koji će preživjeti veliku depopulaciju, WEF ima „iznenađujući“ odgovor za vas – upravo globalna elita je ta koja će preživjeti događaj masovnog izumiranja zahvaljujući onome što Yuval Harari opisuje kao “tehnološku Noinu arku”.

Kao što već znate, Kameni vodiči sada su predani povijesti.

Znamenitost je godinama privlačila veliku pažnju kako onih koji su je štovali, tako i onih koji su je mrzili. Doista, spomenik je bio mjesto čudnih rituala i okupljanja poganskih i okultnih skupina – često na datume s astronomskim značenjem. Također je bila meta vandalizma jer su sotonistički simboli i poruke protiv Novog svjetskog poretka u brojnim prilikama bili ispisani sprejem na strukturu.

A onda, 6. srpnja 2022., oko 4 sata ujutro, “nepoznate osobe” aktivirale eksplozivnu napravu.

Eksplozija je pretvorila jednu od ploča u ruševine i ozbiljno oštetila gornji kamen. Nakon detonacije snimljen je automobil koji odlazi s mjesta događaja. Istražni ured Georgije rekao je u priopćenju da istražuje eksploziju zajedno s uredom šerifa okruga Elbert.

Nekoliko sati kasnije, struktura je potpuno srušena zbog “sigurnosnih razloga”.

Dakle, tko je naredio izgradnju Guidestones-a? Tko je naredio da se sruši? I što je najvažnije, zašto?

2013. Wyatt Martin, čovjek koji je pomogao u dogovoru za spomenik, rekao je:

“Zakleo sam se tom čovjeku i ne mogu to prekršiti. Nitko nikada neće saznati”.

Uz to, za one koji znaju, nikad nije bilo “misterija” o onima koji stoje iza njegove gradnje. Uvijek su se skrivali naočigled.

Pseudonim tajanstvenog čovjeka kojeg spominje Wyatt Martin bio je “RC Christian”. Ovo je prilično očita referenca na Christiana Rosenkreuza, legendarnog utemeljitelja Rozenkrojcerskog reda, poznatog i kao Red Ružinog križa (RC) – tajnog društva koje je igralo ulogu skrivene ruke, uvelike utječući na svjetska zbivanja stoljećima.

Sve u vezi s ovim spomenikom upućivalo je izravno na okultnu elitu i tajna društva koja potiču njegovu filozofiju. Iako je spomenik neastao, ideali Novog svjetskog poretka koji stoje iza njega nisu. Ti ideali postoje stoljećima.

Međutim, u 21. stoljeću stvari su se promijenile.

Dok su mase nekoć bile potpuno nesvjesne agende globalne elite, informacijsko doba izazvalo je masovno buđenje. Sada, planovi okultne elite nailaze na sve veći otpor i odbijanje.

Ovo nas dovodi do razloga zašto su Kameni vodiči uništeni, a njihova globalistička poruka izbrisana. U doba obmanjujuće i zbunjujuće propagande, Vodiči su jednostavno bili previše jasni, previše koncizni i previše osuđujući.

Prave namjere globalističke elite – uključujući svjetsku vladu, depopulaciju i eugeniku – bile su doslovno uklesane u kamenu, da ih svi vide.

Zbog toga su i srušeni. Elita više ne želi da znamo za njihove dugoročne ciljeve za čovječanstvo.

Neizabrane globalne elite, predvođene Billom Gatesom i Svjetskim ekonomskim forumom, provode sve zapovijedi Georgia Guidestones-a u djelo.

Ovih dana pokušavaju sakriti svoje prave namjere iza nekoliko slojeva gluposti, svinjarije, korporativnog govora i propagande kako bi držali mase u mraku, gdje misle da pripadaju.

Međutim, dok su Kameni vodiči nestali, deset “zapovijedi” ili “vodiča” ispisanih na granitnim zidovima nastavljaju osvjetljavati mračna djela elite i objašnjavati njihov pravi plan.

Provjeri/newspunch.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije