Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiZASTRAŠUJUĆE! Europska komisija dobila ovlasti da proglašava zdravstvena izvanredna stanja

ZASTRAŠUJUĆE! Europska komisija dobila ovlasti da proglašava zdravstvena izvanredna stanja

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zdravstvena diktatura

Ispod radara je prošla vijest kako je Europska komisija dobila zastrašujuće ovlasti u području javnog zdravlja na razini Unije.

“Europska komisija moći će proglasiti izvanredno stanje u području javnog zdravlja na razini Unije, što je jedna od mjera za snažniji odgovor na zdravstvene krize u EU-u koje su u utorak podržali eurozastupnici”, donosi direktno.hr.

“Zastupnici su s 542 glasova za, 43 protiv i devet suzdržanih podržali dogovor s Vijećem o davanju većih ovlasti Europskom centru za sprečavanje i kontrolu bolesti (ECDC), kao i niz mjera za bolji odgovor na ozbiljne prekogranične prijetnje zdravlju s 544 glasova za, 50 protiv i 10 suzdržanih.”

„Na ovaj način, Europska unija moći će proglasiti izvanredno stanje i mimo Svjetske zdravstvene organizacije u slučaju pandemije, u slučaju zdravstvene krize, a to omogućuje da se iskoriste svi novi uspostavljeni mehanizmi – a jedan od najvažnijih je zajednička nabava lijekova i medicinske opreme”, rekao je Hini Tomislav Sokol, hrvatski eurozastupnik iz redova pučana.

Vratimo li se nekoliko mjeseci unatrag, sva pažnja javnosti bila je usmjerena na godišnji skup WHO-a, (na kojem je bio i predsjednik Hrvatske Milanović), a koji je od nezavisnih medija stavljen pod reflektore jer se govorilo o tome da WHO planira preuzeti sve zdravstvene ovlasti nad državama.

Zbog otpora pojedinih država članica, ali i otpora brojnih nezavisnih aktivista, koji su o tome širili informacije, na tom skupu WHO ipak nije dobio takve ovlasti.

Je li ovo sada pokušaj nametanja istog principa zdravstvene diktature zaobilaznim putem, preko poluga Europske komisije i Europske unije?

Nažalost, sve navodi na to.

Dakle, takozvani parlament EU-a izglasao je zdravstvenu diktaturu, kojom se Europskoj komisiji daje mogućnost da proglasi izvanredno stanje u slučaju neke buduće plandemije. To znači da je 27 zemalja članica predalo ovlasti globalističkoj tvorevini da im nameće totalitarističke mjere, kao što su zaključavanja, obvezna cijepljenja i slično, pod geslom „zaštite javnog zdravlja“.

Jasno vam je da naredna plandemija već iza ugla….

Strašno!

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije