Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiZastupnica američkog Kongresa proziva WHO zbog sporazuma o pandemiji i traži da...

Zastupnica američkog Kongresa proziva WHO zbog sporazuma o pandemiji i traži da se prestane s chemtrailsima

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Jasno i glasno

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) imat će dosta problema da svoj tzv. Pandemijski ugovor za neku buduću bolest X usvoji i prihvati u SAD-u, sudeći prema stavovima zastupnice Marjorie Taylor Greene i njezinih saveznika u Kongresu.

nedavnom tweetu, zastupnica Greene je nedvosmisleno napisala da će njezin glas za Pandemijski sporazum za bolest X biti “tvrdo NE”.

“I kad smo već kod toga”, nastavila je zastupnica Greene, “zašto ne bismo rekli svim tim drugim nakazama da prestanu prskati stvari po našem nebu, da se prestanu petljati s našom hranom i prestanu stvarati viruse čudovišnog biološkog oružja koje će sve pobiti.”

Taj dio “prskanja stvari po našem nebu” naravno odnosi se na chemtrailse, također poznate kao geoinženjering, operaciju tobožnje „sanacije klimatskih promjena“ za koju globalisti tvrde da će “ohladiti planet i spriječiti njegovo zagrijavanje“.

Član Odabranog pododbora za pandemiju koronavirusa, zastupnica Greene nedavno se pojavila na saslušanju pod naslovom “Reforma WHO-a: osiguranje globalne zdravstvene sigurnosti i odgovornosti”. Tamo su ona i drugi kongresmeni ispitali učinkovitost i legitimitet WHO-a na temelju njegovog odgovora na “pandemiju” koronavirusa.

Na saslušanju je zastupnica Greene razbila mnoge od glavnih zabrinutosti među Amerikancima u vezi s predloženim amandmanima Bidenovog režima na Međunarodne zdravstvene propise (IHR), pravno obvezujući sporazum koji od svih zemalja članica zahtijeva provođenje temeljitog nadzora potencijalnih međunarodnih prijetnji zdravlju.

“Međunarodni zdravstveni propisi, IHR, ugovor su Svjetske zdravstvene organizacije koji ima za cilj uvesti novu eru globalnog javnog zdravstva koje od svih država članica zahtijeva suradnju kako bi svijet bio sigurniji”, izjavila je zastupnica Greene.

“Na sastanku u listopadu 2023. radnoj skupini koja je sastavljala amandmane za 77. Svjetsku zdravstvenu skupštinu u svibnju 2024. rečeno je da ne moraju izraditi svoj dokument prije sastanka.”

Zastupnica Greene nadalje je upozorila na opasnosti nekih amandmana na IHR koje Bidenov režim predlaže, uključujući one koji bi omogućili glavnom direktoru WHO-a, u ovom slučaju Tedrosu Adhanomu Ghebreyesusu, da proglasi izvanredne situacije u javnom zdravstvu bez ikakvog sudjelovanja Kongresa.

Nadalje, amandmani IHR-a koje je predložio Bidenov režim omogućili bi glavnom direktoru WHO-a da “djeluje na informacijama u javnoj domeni bez provjere od strane država članica”, kao i da osnuje “odbor za usklađenost koji će provoditi njihova pravila”.

“Mogu vas uvjeriti da američki narod ne želi da WHO provodi bilo kakva pravila o njihovim osobnim odlukama u vezi s njihovim zdravljem”, dodala je zastupnica Greene.

Ako određeni predloženi amandmani na kraju budu usvojeni, bio bi to kraj priče o suverenosti nacija koje bi bile obvezne pridržavati se ugovora, čak i ako se time krše njihovi ustavi.

“Bidenova administracija vodila je inicijativu za izmjene i dopune IHR-a, uključujući novi odbor za usklađenost”, upozorila je zastupnica Greene. “Kretanje prema globalnoj zdravstveno sigurnoj državi ovisi o nadzoru, koji se oslanja na podatke.”

“Sjećate se Kine? To je ono što su učinili svojim građanima i još uvijek čine. Ugovor i IHR pozivaju na više dijeljenja osobnih zdravstvenih podataka u ime sigurnosti i prevencije epidemije. To je zadiranje u privatnost američkog naroda.”

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: screenshot naturalnews.com

Provjeri

VEZANO

najnovije