Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake up„Zeleni“ kult uništava poljoprivredna zemljišta kako bi se smanjila populacija

„Zeleni“ kult uništava poljoprivredna zemljišta kako bi se smanjila populacija

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Ugljik nula – sinonim za depopulaciju

Klimatski kult usmjerio je svoju pažnju i planove na obradivo poljoprivredno zemljište i opskrbu hranom općenito, za koju tvrde da pregrijava planet jer jednostavno previše ljudi jede.

Znamo da mrze “fosilna” goriva, kao što su nafta i prirodni plin, zbog čega žele ukloniti ta goriva iz globalne ekonomije. Umjesto njih, “zeleni” žele takozvane “obnovljive” energetske tehnologije poput vjetra i sunca kako bi zadovoljile svjetske energetske potrebe.

Međutim, kako bi se proizvela usporediva količina energije, mora postojati mnogo vjetrenjača i solarnih panela instaliranih gotovo posvuda. Vjetar i sunce zahtijevaju veliku površinu zemlje, što ujedno znači i puno manje zemlje dostupne za poljoprivredu.

Thomas Malthus (1766.-1834.) upozorio je da će jednog dana svjetska populacija premašiti sposobnost čovječanstva da uzgoji dovoljno hrane za sve. Ono što Malthus nije znao jest da će se zbog revolucije zelene energije to dogoditi puno prije nego što bi se to inače zbilo.

“Vjetrogeneratori ili solarni paneli troše jednu trećinu poljoprivrednog zemljišta u cijelom svijetu”, piše Martin Armstrong za Armstrong Economic“To je ono što je inspiriralo ovo razmišljanje da MORAMO smanjiti populaciju. Rat je odlično oruđe za to, što je jedan od razloga zašto guraju Svjetski rat.”

“Oni inzistiraju na tome da industrijska poljoprivreda, kojom se bavi većina razvijenog svijeta, stvara klimatske promjene. Američki prehrambeni sustav pridonosi gotovo 20 posto nacionalnih emisija ugljičnog dioksida. Međuvladin panel o klimatskim promjenama (IPCC) kaže da poljoprivredni korištenje zemljišta pridonosi 12 posto globalnih emisija stakleničkih plinova. Zatim, dodaju utjelovljenu energiju potrebnu za industrijsku poljoprivredu, i tvrde da to postaje još gore.”

John Kerry leti uokolo privatnim avionom i drži predike o klimatskim dogmama

Drugi problem koji zeleni žele “riješiti” jest eliminirati svu proizvodnju industrijskih poljoprivrednih inputa kao što su pesticidi i gnojiva, kao i goriva za traktore, opremu, kamione i brodove.

Zatim, tu je i sva rasvjeta koja zahtijeva energiju, kao i proizvodi za hlađenje i grijanje za drugu poljoprivrednu opremu. Sve to oslobađa onaj strašni ugljični dioksid (CO2) na koji se zeleni uvijek žale, kao i metan, dušikov oksid i razne druge “stakleničke plinove”.

Prema klimatskom luđaku Johnu Kerryju, poljoprivredni sustavi kakve trenutno poznajemo stvaraju do 30 posto svjetskih stakleničkih plinova. On i ostatak klimatskog kulta stoga je žele eliminirati kako bi spasili svijet od globalnog zatopljenja.

“Drugim riječima, žele smanjiti poljoprivredu, brodarstvo, hlađenje, klimatizaciju i isključiti grijanje zimi, te smanjiti populaciju za 30-40 posto, i tada bi možda bili zadovoljni”, kaže Armstrong.

Unatoč činjenici da nema dokaza koji bi poduprli bilo koju od ovih bizarnih tvrdnji o klimi – a ima mnogo dokaza koji pokazuju da se klimatski ciklusi događaju od početka vremena – kult klime je žestoko nametnuo svoju volju svijetu.

“Klima se uvijek mijenjala”, primjećuje Armstrong. “Temperature NISU premašile povijesne norme. Podaci iz NYC-a pokazuju da NISMO premašili najviše temperature iz 1932. Mainstream mediji samo ponavljaju ono što im se kaže i NIKAD se nijedan mainstream medij ne usuđuje išta istražiti.”

Na nedavnom klimatskom sastanku COP28 u Dubaiju, Kerry je govorio o tome kako smatra da mu velike zemlje izvoznice nafte trebaju vjerovati kada govori o tome kako era fosilnih goriva mora “hitno” završiti.

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije