Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiZelenski sada zaziva Trumpa da „završi rat“

Zelenski sada zaziva Trumpa da „završi rat“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Heroj“ naroda

Kad god ljudima bude potreban heroj, mi ćemo im ga dati“ (Albert Pike).

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski izjavio je u nedjeljnom intervjuu za NBC kako želi da bivši predsjednik Donald Trump dođe u Ukrajinu i završi rat s Rusijom, pozivajući se na njegove riječi da bi on “završio rat s Rusijom za otprilike 24 sata”.

Trump je ovo više puta izjavljivao i obećavao da će brzo okončati ovaj rat ako se vrati u Bijelu kuću 2024. godine. Budući da su izbori za američkog predsjednika za godinu dana, Zelenski se nedvojbeno uključio u predsjedničku kampanju Donalda Trumpa.

“Ako budem predsjednik, taj ću rat riješiti u jednom danu – 24 sata”, rekao je Trump Kaitlan Collins iz CNN-a ranije ove godine, te je dodao da će se sastati s dvojicom predsjednika koji obojica “imaju slabosti ali i snagu da riješe ovaj rat“.

Tijekom intervjua, Trump je dodao da ne gleda na rat “u smislu pobjede i gubitka, već u smislu da se to riješi tako da prestanemo ubijati sve te ljude. Rusi i Ukrajinci, želim da prestanu umirati. I to ću učiniti za 24 sata.“

Ako se i vama na trenutak učini da je Trump “pravi čovjek” ili “rješenje”, samo se sjetite tko je pokrenuo najveću operaciju cijepljenja u povijesti nazvanu Operacija Warp Speed!

Provjeri/slaynews.com

Foto naslovnice: screenshot slaynews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije