Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiZnanstvenici potvrdili da su klimatske promjene prijevara

Znanstvenici potvrdili da su klimatske promjene prijevara

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Revolucionarna studija

Revolucionarni novi podaci potvrdili su ono što su mnogi cijelo vrijeme sumnjali – klimatske promjene koje je uzrokovao čovjek potpuna su prijevara.

Podaci koje je prikupio britanski novinar Christopher Monckton ispitali su temperature iz prošlog desetljeća i otkrili da nije bilo globalnog zatopljenja u proteklih 8 godina i 4 mjeseca.

Čini se da je hladno vrijeme s obje strane Atlantika prošlog mjeseca utjecalo na temperaturu, koja je naglo pala u usporedbi sa studenim, produžujući Novu stanku na osam godina i četiri mjeseca, prema mjerenjima kojima su upravljali dr. Roy Spencer i dr. John Christy na Sveučilištu Alabama u Huntsvilleu.

Grafikon prikazuje trend linearne regresije najmanjih kvadrata na mjesečnim globalnim srednjim anomalijama donje troposfere. Profesor Jones sa Sveučilišta East Anglia preporučio je metodu najmanjih kvadrata kao razumnu metodu prikazivanja trenda na stohastičkim podacima o temperaturi.

Podsjetimo se da grafikon pauze ne predstavlja predviđanje – on jednostavno prikazuje najduže razdoblje, unatrag od sadašnjosti, tijekom kojeg temperaturni trend nije pozitivan.

Kao i uvijek, ovdje je kompletan 45-godišnji UAH skup podataka od prosinca 1978. do prosinca 2022., koji pokazuje daleko od dramatičnog trenda globalnog zatopljenja ekvivalentnog samo 0,134°C po desetljeću:

Uz sve veće emisije ugljičnog dioksida, izostanak zagrijavanja za gotovo desetljeće baš i ne ulijeva povjerenje modelima koji tvrde da je CO2 regulator klime koji podiže temperaturu.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije