Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiZnanstvenici pronašli mRNA u majčinom mlijeku

Znanstvenici pronašli mRNA u majčinom mlijeku

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Katastrofa za bebe

Znanstvenici sa Sveučilišta New York pronašli su mRNA iz mRNA „cjepiva“ protiv Covida-19 u majčinom mlijeku, pružajući više dokaza da se mRNA širi tijelom, unatoč službenim poricanjima.

Utvrđeno je postojanje mRNA u majčinom mlijeku kod 5 od 11 ispitanih žena. Istraživanje je objavljeno 26. rujna u recenziranom medicinskom časopisu JAMA Pediatrics.

Znanstvenici ističu da je nekoliko ranjivih skupina, uključujući malu djecu i dojilje, neobjašnjivo isključeno iz ispitivanja mRNA cjepiva protiv Covid-19.

Dojiljama se savjetovalo i dalje savjetuje da uzmu „cjepivo“ protiv Covid-19, iako nije ispitano može li se mRNA prenijeti na bebe mlađe od šest mjeseci dojenjem.

Ne samo da je ovo katastrofa za bebe, već pruža više dokaza da mRNA i nanočestice lipida u ubodima dolaze u kontakt s gotovo svakom stanicom u tijelu, prema bivšem novinaru New York Timesa Alexu Berensonu.

“Ne samo zabrinjavajuće za bebe, nego još više dokaza da se mRNA širi cijelim tijelom, što se često niječe”, kaže voditelj FVD Thierry Baudet.

Prošle godine mediji su tvrdili da u majčinom mlijeku nije pronađen “ni trag” cjepiva mRNA.

A evo što stoji na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo po pitanju cijepljenja za trudnice i dojilje:

Cijepljenje protiv COVID-19: Najčešća pitanja i odgovori (HZJZ)

Strašno!

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. ovo je vijest od prije nekih 6-7 mjeseci:

  nakon što se majka cjepila, njena mala beba koja doji, dobila je crvenilo na koži po cijelom tijelu

  Alyssa Mossman Darrow ima malu bebu, dječačića Blakea, kojem je tek 7 tjedana. I doji ga.
  Jedan dan nakon što se majka cjepila, dječaku su izbile crvene fleke po tijelu. Zbog straha da dijete ne umre, ona i njen muž su po cijelu noć bili budni i stražarili nad malim..

  Ona je na instagramu objavila post u kojem je ispričala o tome:

  “Čekala sam.
  Čekala sam., jer sam bila trudna i jer stvar nije bila dovoljno ispitana.
  Čekala sam, jer su moje tijelo i moj duh, nakon što je hitno izvršen carski rez, trebali vremena, da se odmore.
  Čekala sam, jer sam htjela biti sigurna, da je za njega sigurno.
  Čekala sam, da bi on mogao primiti antitijela preko mojeg majčinog mlijeka.
  Čekala sam, ali na ovo nisam bila pripremljena.
  Liječnici su zbunjeni i nemaju odgovor.
  Dakle, za sve nove majke napolju: Nikad se ne zna što se može desiti. Pripremite neki plan B, za prehranu (djeteta). Ako to znači, da morate zamrznuti svoje majčino mlijeko, ili morate imati zamjenu za majčino mlijeko-onnda učinite to. Budite pripremljene ako je cjepljenje za vas ispravno.

  Primila sam cjepivo u petak u 15:00 sati. U subotu ujutro, primjetili smo mali crveni prištić na vratu Blakea. To je postalo sve gore i proširilo se po njegovom cijelom tijelu. Bili smo dosada kod dva liječnika za dječje bolesti i jedino objašnjenje je- da je to (crvenilo) reakcija na cjepivo, prenešana kroz moje majčino mlijeko. Srećom spremila sam dovoljno mlijeka za tu noć i jutro. Prešli smo privremeno na hranu za dojenčad, u nadi, da ću ga opet moći dojiti, čim crvenilo nestane..
  On se uvijek smiješi i pravi je šampion.
  Ali, nismo pomislili da ćemo morati ostajati budni cijelu noć, da bi bili sigurni da naše dijete neće prestati disati. Pokušali smo da ga zaštitimo, a ne da mu naštetimo. Mi te toliko volimo, Blake Mathew Darrow, i jedva čekamo da ti bude bolje!”

  pod linkom su i slike dječačića, koje je ona sama objavila na internetu

  ttps://corona-blog.net/2021/09/30/baby-bekommt-nach-der-corona-impfung-der-mutter-massiven-hautausschlag-die-mutter-stillt/

  ali ova majka, ipak još ne uviđa katastrofalni učinak cjepiva i umjesto da druge majke upozori,- da se nikako ne cijepe-ona ih samo upozorava da “ako je cjepljenje za njih ispravno”-da pripreme rezervno majčino mlijeko ili zamjenu za majčino mlijeko iz trgovine- u slučaju da se njihovim bebama desi isto, kao i njenom dječaku..

VEZANO

najnovije