Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaWake upZnate li da smo usred igrice „Reakcija lanca ishrane“? Pročitajte kako završava?

Znate li da smo usred igrice „Reakcija lanca ishrane“? Pročitajte kako završava?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Igre gladi

U studenom 2015. godine, 65 svjetskih javnih i privatnih sektorskih lidera okupilo se u Washingtonu kako bi sudjelovalo u igrici pod nazivom „Food Chain Reaction“. Radi se o simulaciji i role-playing vježbi za „unaprjeđenje i razumijevanje“ načina na koji vlade, institucije i interes privatnog  sektora mogu međusobno djelovati kako bi odgovorili na buduću krizu u globalnom sustavu hrane.

Tijekom dva dana, igrači su reagirali na četiri kruga scenarija, koji je postavljen pet godina u budućnosti u vremenskom periodu od 2020. do 2030., u svijetu u kojem se rast stanovništva, brza urbanizacija, ekstremne vremenske prilike i političke krize kombiniraju kako bi ugrozili globalnu sigurnost hrane (?!):

• Prvi krug: 2020.-2021.

• Drugi krug: 2022.–2024.

• Treći krug: 2025.-2027.

• Četvrti krug: 2028.-2030.

Igrači su podijeljeni u 8 timova: Brazil, Kina, kontinentalna Afrika, Europska unija, Indija, SAD, Biznis i investitori, multilateralne institucije.

Surađujući, pregovarajući i suočavajući se s kompromisima, ponudili su nove uvide u našu prehrambenu budućnost.

Food Chain Reaction proizveli su Fundacija World Wildlife i Centar za američki napredak, s dizajnom igre tvrtke CNA. Financiranje i tehničku podršku za reakciju prehrambenog lanca pružio je Cargill uz veliku potporu Marsa, Inc.

Prvi krug (2020.–2021.)

Narativ prvog kruga igrice obuhvaća:

• Vremenske poremećaje uslijed El Nina i La Nine

• Velike suše diljem Sjeverne Amerike

• Socijalni nemiri u jugoistočnoj Aziji i Africi

• Cijene hrane rastu sa 158% na 262% dugoročnih prosjeka

Zbog rasta cijena u najsiromašnijim zemljama koje ovise o uvozu hrane, pogotovo u zemljama jugoistočne Azije i Afrike, dolazi do socijalnih nemira i migracija u potrazi za boljim uvjetima života. U Bangladešu i Pakistanu se događaju katastrofalne poplave…

Šesti „Međuvladin panel o klimatskim promjenama“ (IPCC) utvrđuje da su klimatske promjene odgovorne za smanjivanje količine hrane.

Drugi krug (2022.–2024.)

U drugom krugu narativ je skoncentriran na slijedeće događaje:

• Znatne suše u glavnim proizvodnim područjima

• Cijene nafte dramatično porasle, jačanje proizvodnje biogoriva

• Intenziviraju se nemiri i migracije, panična kupnja zbog neizvjesnosti

• Proračuni humanitarnih organizacija pred pucanjem

• Cijene hrane povećavaju se s 262% na 395% dugoročnih prosjeka

Stvari se pogoršavaju. Na sjevernoj hemisferi događaju se poplave, a Kina i Indija trpe ogromne suše. Ono što je posebno zanimljivo za ovo scenarijsko razdoblje, naglašava se kako Rusija i Ukrajina trpe ogromne štete i znatno smanjenje usjeva zbog vrućina (?!).

IQR-2015-U-012427

Treći krug (2025.–2027.)

Narativ trećeg kruga obuhvaća:

• Događa se oporavak proizvodnje usjeva što ublažava tržišne pritiske

• Izolirana suša koja uzrokuje nemire u afričkoj regiji Sahel

• Povrat novca za Svjetski program za hranu

• Obnovljena globalna usredotočenost na klimatske promjene, usredotočenost na dugoročniju sigurnost opskrbe hranom

• Globalne cijene hrane padaju od 395% do 141% dugoročnih prosjeka

Uspostavljen je „Sustav ranog globalnog informiranja“ (GIEWS) koji upozorava na mogućnost pojave gladi (?). U zemljama koje ga nisu implementirale, poput Čada i Sudana događa se kriza hrane i glad.

Pakistan muku muči sa sigurnošću dostatnosti hrane, a Kina sa opskrbom vode.

Ukrajina doživljava pad vlade nakon sporazuma sa Sjevernom Korejom, ali uz pomoć EU-a ponovo vraća svoju proizvodnju.

Mediji doprinose situaciji jer pravodobnim izvještavanjem javnost vrši pritisak na djelovanje svojih vlada (?!).

Također, mjere poput ugljičnog poreza u SAD-u i poreza na ugljen u Indiji dobivaju veći značaj u provedbi klimatske agende.

Četvrti krug (2028.–2030.)

Posljednji, četvrti krug donosi slijedeći narativ:

• Suša u Brazilu, Kini i SAD-u

• Slabi monsun (suša) i socijalni nemiri u Indiji

• Prosvjedi u zapadnoafričkim gradovima

• Cijene hrane ponovno rastu sa 141% na 387% dugoročnih prosjeka

2028. i 2029. godina su najtoplije godine u povijesti. Usjevi propadaju u Kini, Indiji, Indoneziji, Filipinima, Australiji, Brazilu…

Zaključak

Kakvo god mišljenje imali o provedenoj simulaciji, ne možete ne primijetiti veliku koincidenciju sa stvarnim događajima koji se trenutno odvijaju. Naravno da u simulaciji ne možete ili bolje rečeno ne smijete „predvidjeti“ događaje kao što je rat Rusije i Ukrajine, ali zato postoje druge „metodologije“. Rezultat je u konačnici isti…

Ono što se konstantno naglašava i potvrđuje kroz simulaciju je mantra da su „klimatske promjene odgovorne za glad“, nitko drugi. Takva zaglupljujuća i jednostrana agenda nameće se samo s jednim ciljem, a to je da se propagira ideja kako je za spas čovječanstva nužna ekstremna akcija, koja bi dovela do ugljičnih poreza i ograničavanja emisija CO2, koja u konačnici ima za cilj uvođenje digitalne ugljične valute.

Drugim riječima, upravo svjedočimo kako smo postali „leminzi“ u igrici nametanja odgovornosti od strane „elita“ za procese koji su putem društvenog i geo inženjeringa upravo potaknuti s njihove strane, a sve u cilju porobljavanja čitavog čovječanstvo i svođenja na, za njih, prihvatljivu mjeru.

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

2 KOMENTARI

 1. I ovaj primjer pokazuje, da je sve uvijek u istom krugu, da sve pripada gustoj, ogromnoj mreži kulta, ili kabale, koja vlada svijetom.

  Fondaciju World Wildlife su osnovali: Godfrey A. Rockefeller iz obitelji Rockefeller, Julian Huxley, princ Filip i princ Bernhard. Sve sami fanatični eugeničari iz kulta, kabale.
  Julian Huxley bio je pripadnik britanske elite i cijelog žiota fanatični eugeničar, koji se zalagao za depopulaciju. On je bio brat poznatog pisca Aldousa Huxleya, autora poznatog distopijskog romana “Lijepi novi svijet”. U kojem je prikazana distopija, slična onoj koja se danas već sprovodi u Kini.
  Princ Filip, degenerični muž kraljice Elizabete i otac Charlesov, bio je također fanatični eugeničar, poznat po onoj izjavi, koja je spomenuta u članku o Elizabeti i engleskoj kraljevskoj familiji ovdje prije nekoliko dana. Da , kada bi se mogao ponovo roditi, da bi se rodio kao smrtonsni virus, da pomogne u depoplucaiji stanovništva.

  Princ Bernhard bio je muž nizozemske kraljice Juliane. On je djed današnjeg kralja Willema Alexandra. Bernhard je porijeklom Nijemac i 30-ih godina bio je gorljivi obožavatelj Hitlera i nacističke eugenike. Nakon 2. sv. rata bio je, kao i cijela nizozemska kraljevska obitelj, uključen u globalistički kult. Bernhard je predsjedavo prvom osnivačkom konferencijom grupe Bilderberg u Nizozesmkoj 1954. Koja se nazvala po hotelu Bilderberg, u kojem je konferencija održana. Iza stvaranja grupe Bilderberg, konce je vukla obtelj Rockefeller, odnosno vuče ih do danas. Bernhardova kći, odnosno Willemova majka, bivša kraljica Beatrix, sjedi u glavniom odboru grupe Bilderberg,. zajedno sa Kissingerom i ostalim zvjerkama. A novi kralj Willem Alexander redovito sudjeluje na godišnjim skupovima Bilderbergovaca. Bio je i ove godine u lipnju na skupu Bilderberga u Washingtonu.

  Osnivač think tanka “Centar za američki progres” (Center for America Progress-CAP), bio je John Podesta. Baš onaj John Podesta, funkcioner Demokratske strake iz stožera Hillary Clinton, koji je, prije 6 godina, u vrijeme pedizborne kampanje u SAD-u bio osumnjičen, kada su procurili podatci o takozvanoj “pizza aferi” i mogućem lancu pedofila u nekoj piceriji-.
  Inače je Podesta (po ocu talijanskog porijekla), član organizacije “Catholics United”- liberalnih “naprednih” katolika, koji se zalažu za pobačaj, LGBT organizacije, gej brak itd.. i dobivali su donacije od LGBT organizacija.
  Trenutni predsjednik CAP-a je Patrick Gaspard, političar Demokraske stranke, koji je obavljao neke funkcije u Obaminoj adminstraciji. I ujedno je član upravnog odbora CEU-a. CEU (Central European University),. Srednjoeuropsko sveučilište sa sjedištem u Budimpešti, je poznato privatno Sorosevo sveučilište, u kojem se dresiraju budući Sorosevi kadrovi, koji se onda raspoređuju po raznim organizacijama širom Europe. Jedan od Soroseve “dječice”, kojis u dresirani an tom sveučilištu je i hrvatski povjesničar Tvrko Jakovina, koji se sam ponosi s time, što je bio na tom Sveučilištu.

  I kada se pogleda na američkoj vikipoediji, tko su sve sponozori CAP-a, kao naprimjer:
  -Soros
  -Zaklada Ford
  -Zaklada Bill i Melinda Gates
  – velike kabaline banke: Citigrouop, Bank of America, Goldman Sachs..
  a tu su i veliki koncerni kao Time Warner, Google, a i farmaceutski koncern Eli Lilly i mnogi drugi

 2. Razne vježbe elite pod upravom kulta, održavaju se godinama.
  2020. i 2021. oba puta u Moskvi su 2x uzastopce održane vježbe “Cyber poligon”. Gdje se vježbao kofol moguići hakerski napad i prekid lanaca opksrbe. Vježbe su organizarali Svjetski ekonomski forum i Klaus Schwab, stari porijatelj Putina. A domaćin vježbe bila je ruska Sberbanka. Na vježbama su sudjelovali i neki visoki ruski funkcioneri na čelu sa Mihailom Mitsutušinom, premjerom Ruske federacije.

VEZANO

najnovije