Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upZnate li što je Bilderberg grupa i kakav utjecaj ima na svijet?

Znate li što je Bilderberg grupa i kakav utjecaj ima na svijet?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Moćnici

Za Svjetski ekonomski forum (WEF) i Klausa Schwaba, te njihova famozna okupljanja u Davosu već je dobar dio ljudi čuo. No, hoće li vas iznenaditi činjenica da je od ove organizacije puno važnija Bilderberg grupa i njihova okupljanja moćnika?

Osnovna razlika između WEF-a i Bilderberga je u tome što se na sastancima WEF-a u Davosu prije svega okupljaju korporacije, dok kada govorimo o Bilderberg grupi govorimo zapravo o okupljanju državnih moćnika zapadnih država.

Idejni tvorac Bilderberg grupe je Poljak Jozer Retigner, bivši savjetnik poljskog ratnog premijera Vladislava Sikorovskog. Osim što je bio savjetnik poljskog premijera on je bio i suradnik britanske obavještajne organizacije MI6. Početkom 50tih godina dvadesetog stoljeća Retinger dolazi na ideju koordinacije aktivnosti zapadnih kapitalističkih država.

Ta ideja biva odmah prihvaćena u Zapadnoj Europi, nakon čega ju je Jozef Retigner „prodao” i SAD-u. tom idejom posebno su bili oduševljeni David Rockfeller i tadašnji šef CIA-a Walter Bedell Smith. Sve to dovelo je do okupljanja koje se održalo između 29 i 31 svibnja 1954. godine u hotelu Bilderberg u Nizozemskoj.

Dakle, MI6 i CIA pravi su „roditelji“ Bilderberg grupe, a od tada do danas se ništa značajnog nije promijenilo. Činjenica da samo osobe iz članica NATO saveza mogu biti na sastancima ove grupe je u sedamdesetim godinama dovela do manjeg razdora. Taj razdor je doveo do stvaranja Trilaterale u čijem radu mogu sudjelovati i predstavnici Japana.

Govoreći o prošlosti Bilderberg grupe, možemo navesti da je Henry Kissinger njen član još 1957. godine, a možemo se sjetiti i Margaret Thatcher. Ona je na ovom okupljanju 1975. godine oborila s nogu Kissingera i Rockfellera, koji su je oduševljeno upoznali sa svima. Samo 3 godine kasnije, Margaret Thatcher ostvaruje izbornu pobjedu u Velikoj Britaniji, tada potresenoj štrajkovima.

Za razliku od Davosa koji je imao virtualno okupljanje 2021, Bilderberg okupljanje nije se održalo od 2019. godine, kada se govorilo o Rusiji, Kini, budućnosti kapitalizma

Tematike ovogodišnjeg okupljanja, održanog između 2. i 5. lipnja bile su: Kina, Rusija, Ukrajina, lažne vijesti, deglobalizacija, energetska sigurnost…Na okupljanju su sudjelovali predstavnici vlada članica NATO saveza, generalni tajnik NATO saveza, šefovi obavještajnih službi, a osim njih tu su bili još i šefovi najvažnijih zapadnih medija (Financial Times, The Economist, Facebook…), energetskih i zdravstvenih kompanija.

Kao i nikad prije toga, niti s ovog sastanka u javnost nisu izašli detalji o zaključcima ovog sastanka.

Kao biste stekli bolji uvid o podrijetlu, razvoju i širenju jedne od najelitnijih i najtajnijih organizacija, pogledajte ovaj vrlo zanimljivi dokumentarac.

Provjeri/Bitchute(SimunNewsRoom)

Foto naslovnice: screenshot art-management.li

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

2 KOMENTARI

 1. Grupa Bilderberg je znatano starija od WEF-a.
  Osnovana je 1954. prvi osnivački skup, dok je WEF osnovan 1971.

  ali, oni koji vuku konce i i za Bilderberga i i za WEF-a, su Rockefelleri.
  Naravno niti je Schwab tek tako sam od sebe osnovao WEF, niti je Rettinger tek tako sam od sebe osnovao grupu Bilderberg.
  Klaus Schwab, odnosno utemeljetielj Bilderberga, Jozef Hieronimus Retinger su Rokefelerevi operativci.
  Retinger je rođen na prostoru današnje Poljske, ali je u stvari bio etnički Nijemac, bio je isusovački učenik. Kao i Bergoglio, kao i Fauci, Biden, kao i otac i sin Trudeau… itd sve isusovački učenici..Jer isusovci/ jezuiti su odavno ustvari globalističko-satanistička mafija u okviru Katoličke crkve

  Retinger je bio zagonetna ličnost, o kojem se ne zna puno, jer se uvijek držao u pozadini… Ali je u doba nakon 2. sv. rata, bio jedan od najvažnijih operativaca globalistčkog kulta. Zajedno sa grofom Kalergijem, braćom Dulles i francuskom masonom Jeanom Monetom.. Oni su u pozadini kao operativci Rockefellera i globalističkog kulta, bili među glavnim operativcima u procesima stvarfanja EU-a, EEZ-a.
  Retinger je negdje nakon završetka 1. sv. rata otišao u London gdje se već tada umrežio sa vodećom britanskom globalističkom elitom i postao je član novoosnovanog “Kraljevskog vijeća za vanjske odnose” (engleska kratica: RIIA), osnovanog 1920. Istovremeno je s druge strane bare, u New Yorku (kako je ranije zajednički dogovoreno), osnovan CFR-Vijeće za vanjske odnose. RIIA se kasnije preminevao u Chataham House.

  CFR i CH, kao dva bratska, pajadška udruženja su 2 glavna think tanka anglosaksonske globalističke mafije već dakle 100 godina.. U CFR-u, u New Yorku caruju Rockefelleri u CH-z u Londonu, njihovi pajdaši Rotschildi. U CFR-u su članovi cijela američka elita, političari, bankari, menadžeri.. uredinci vodećih medija, itd. u CH-u cijela briotanska elita, kraljesvka obitelj, vodeći političari, bankari itd..

  Chatamska pravila (chatam rules),-koje je osmislio Retinger, uoči stvaranja grupe Bilderberg, su nazvana po Chatam Houseu, gdje je on bio član. Prema tim pravilima, svi pozvani sudioinici godišnjih skupova Bilderberga, obavezni su na šutnju i čuvanje tajne, da ne odaju javnosti što se govorilo na tim skupovima.

  Grupa Bilderberg je do počeka plandemije bila puno više u centru pažnje alterantivnih medija i svih nezavinsih istražtelja koji se bave temom NWO.
  Jer su skupovi Bilderberga uvijek zatvoreni za javnost, iza zatvorenih vrata i samo 100 do 130, ili 140 pozvanih osoba sdjeluje tamo. Dok su skupovi WEF-a u Davosu uvijek bili otvoreni za javnost i njima su mnogili sudjelovati svi.. Svake godine je biuo po 2000 sudionika ili više…

  Kako rekoh, iste osobe koj vuku konce iza Bilderberga, vuku konce i iza WEF-a.
  Schwab je ujedno i član Bilderberga, odnosno to je on bio davno prije osnivanja WEF-a. Trenutni predsjednik WEF-a, Norvežanin Borge Brende, također je i član Bilderberga.

  Prvi osnivački skup Bilderberga osnovan je 1954. u Nizozesmkoj. Pod vodstvom Retingera, a skupom je predsjedavao, princ Bernhard. Muž tadašnje nizozemske kraljice Juliane, otac kasnije kraljice Beatrix i djed današnjeg kralja, Willema Alexandra. Cijela kraljevska obitelj je u samim vrhovima Bilderberga.. Beatrix sjedi u glavnom odborz zajedno sa Kissingerom i ostalom bandom, a Willem Alexander redovitio sudjeluje na skuopivima. Također i predstavnici britanske i španjolske kraljevske obvitelji, često sudjeluju na skupovima Biderberga.,

  Princ Bernhard jer inače bio Nijemac i 30-ih godina je bio pristalica nacista.
  Bernhard je predsjedavao skupovima Biladerberga i narednih bekoliko godina .
  Jedan od kasnijh dugogodišnjih predsjdavajućih skupova Bilderberga, sve do svoje smrti, bio je Lord Peter Carrington, poznati muljator “mirovni pregovarač” iz doba Domovinskogh rata..

  na skupovim Bilderberga tajno su donešene sve najvažnije odluke u zadnjih 60 i kusur godina…
  kao i odluka o osnivanju EU-a (EEZ-a),..kao i odluka o uvođenju eura, i mnoge druge

 2. sudionici ovogodišnjeg skupa u lipnju 2022 grupe Bilderberg u Washingtonu:

  Henry Kissinger (99 godina)- nije potrebno puno objašnjavati. Desetljećima, desna ruka obitelji Rokefeler i jedan od najvećih zvjerki u vrhovima kabale. Član glavnog odbora Bilderberga, član glavnog odbora Rokefelerovog CFR-a i još mnogih, mnogih drugih kabalinih organizacija.

  Willem-Alexander – nizozemski kralj.
  nizozemska kraljevska obitelj redovito sudjeluje na godišnjim skupovima Bilderberga, od samog osnivanja ove organizacije. 1954. Kao i najviši nizozemski politički funkcioneri. Willemova majka, bivša kraljica, Beatrix, također je članica glavnog odbora Bilderberga i ranije je, dok je bila kraljica, redovito sudjelovala na skupovima Bilderberga. U grupu Bilderberg, uključene su i sve ostale kraljevske familije iz Europe, posebno engleska i španjolska. Čiji su predstavnici također češće sudjelovali na godišnjim skjupovima. Od španjolske obitelji ranije su sudjelovali stari kralj Juan Carlos, a ponekad i žena mu Sofia, a zadnjih goidina par puta je sudjelovao njihov sin i novi kralj, Felipe.
  Prva osnivačka konferencija skupine Bilderberg održana je 1954. u nizozemskom mjestu Oosterbeek u hotelu Bilderberg, po kojemu je organizacija dobila ime.
  Osnivačkom konferencijoem je predsjedavao nizozemski princ Bernhard, muž tadašnje nizozemske kraljice Juliane, otac bivše kraljice Beatrix, i djed sadašnjeg kralja Willema Alexandra.

  Paul M. Achtleitner (66 godina) – njemački menadžer. redovni član grupe Bilderberg i njihov rizničar
  Član upravnih odbora velikih njemačkih multinacionalnih koncerna, Bayer Pharma, Daimler, RWE , Henkel, i KGaA. bivši glavni šef Deutsche bank.

  Adewale O. „Wally“ Adeyemo (41). zamjenik američkog ministra financija u Bidenovoj vladi. Ministar financija, je kako je poznato, židovka Janet Yellen, bivša šefica FED-a. Adeyemo je porijeklom iz Nigerije, ali školovan i dresiran za kabalu. Prije peuzimanja funkcija zamjenika ministra financija, bio je predsjednik Obamine fondacije.

  Jose Manuel Albares Bueno (50) , ministar vanjskih poslova Španjolske iz Socijalističke stranke

  Roger Altman – američki-židovski bankar. Član glavnog odbora Bilderberg grupe.
  Sedamdesetih godina imao je jednu od vodećih funkcija u velikoj banci Lehman Brothers, koja je propala 2008. nakon velike financijske krize. Bio je dužnosnik u američkoj Vladi Jimmyja Cartera u ministarstvu financija. bio je vicepredsjednik u investicijskom koncernu Blackstone Group (iz kojega je proizišao BlackRock). Kasnije je bio suosnivač vlastite investment banku Evercore u kojoj ima jednu od rukovodećih pozicija. Evercore je sudjelovao u spašavanju General Motorsa, nakon što je ovaj nekad veliki automobilski koncern bio bankrotirao. Bio je savjetnik Johna Kerryja i Hillary Clinton, za vrijeme izbornih kampanja za američkog predsjednika, 2004., odnosno 2008. godine.

  Sam Altman (37) Šef firme OpenAI. židov i deklarirani gej.
  OpenAI se bavi razvojem umjetne inteligencije. Za firmu daju lovu i Musk i Microsoft. I ranije je nekoliko puta bio na skupovima Bilderberga.

  Anne Applebaum (58) – američka židovska autorica i globalistička aktivistica. redovita sudionica godišnjih skupova Bilderberga.
  Piše za “Washington Post i mnoge druge velike mainstream medije.
  Udata je za bivšeg poljskog ministra za vanjske poslove → Radoslawa Sikorskog (vidi dolje) i ima i poljsko državljanstvo. Ona i njen muž su članovi think tanka →”American Enterprise Institute”, u kojem se okupljaju jastrebovi i cionisti, kao Paul Wolfowitz, Donald Rumsfeld i drugi.

  José Luís Arnaut, – bivši dugogodišnji portugalski političar portugalske socijalističke stranke. Sada suvlasnik elitne odvjetničke firme CMS Rui Pena & Arnaut

  Ida Auken (44)- danska političarka , članica danskog parlamenta iz socijaldemokratske stranke. Ujedno je i teologinja i pastorica danske državne protestantske, luteranske crkve. Ranije je bila danska ministrica okoliša. Njena majka Margrete Auken, također je političarka socijalistica, zastupnica u EU parlamentu i također teologinja protestantske crkve. Dva strica su joj također bivši danski političari.
  Ida Auken je aktivistica WEF-a i fanatična zagovornica velikog reseta. Članica je 2 podorganizacije uokviru WEF-a:
  World Economic Forum (WEF), Member of the Global Future Council on the Future of Future of Cities and Urbanization
  World Economic Forum (WEF), Member of the Europe Policy Group
  O tome je 2016. napisala esej, pod naslovom “Welcome to 2030. I own nothing, have no privacy, and life has never been better” (Dobro došli u 2030. Ne posjedujem ništa, nemam privatnog vlasništva a život nikad nije bio bolji). To joj je tada objavio i kabalin poznati list Forbes.

  Audrey Azoulay – direktorica UNESCO-a. Prije toga bila je francuska ministrica za kulturu za vrijeme predsjednika Hollandea. Njen otac → André Azoulay, židov podrijetlom iz Maroka, je savjetnik → marokanskog kralja Muhameda VI.

  James H. Baker, – direktor “Office of Net Assessment”, u okviru američkog ministarstva obrane
  ne brkati ga sa poznatijim imenjakom i prezimenjakom, bivšim američkim ministrom za vanjske poslove ranih 90-ih. Ali i taj James Baker je prije nekoliko godina bio na skupovima Bilderberga.

  Patricia Barbizet (71) – francuska bankarka i tajkunica. šefica koncerna Artemis. Ranije je bila je šefica firme Christie u Londonu, članica glavnog odbora koncerna Renault, te modnih koncerna Gucci i Yves Saint Laurent. Njen muž je član odbora Rotschildove banke Barclays. I ranije je nekoliko puta sudjelovala na konferencijam Bilderberga.

  Jose Manuel Barroso (66) – bivši premjer Portugala i bivši predsjednik Europske komisije (2004-09 i 2009-2014). U mladosti je bio član maoističke komunističke partije ‘Komunistička partija portugalskog radničkog pokreta za reorganizaciju Partije proletarijata’. Nakon isteka 2. mandata predsjednika EK-a, gazde iz kabale su Barossa uhljebile u Goldman saksu, gdje danas bere lovu. redovito sudjeluje na skupovima Bilderberga.

  Valérie Baudson- francuska lihvarska muljatorica. koja je ranije bila na raznim funkcijama u francuskim bankama i koncernima.
  Sada je šefica investorskog (lihvarskog) koncerna Amundi SA. Amundi SA je nešto kao i poznati američko BlackRock.. Amundi SA raspolaže sa 1276 milijardi dolara (službeni podatak) . Osmi lihvarski koncern po jačini u svijetu i najveći u Europi

  Ben van Beurden (64) – nizozemski šef britansko-nizozemskog naftnog koncerna Shell. već nekoliko puta je bio na skupovima Bilderberga

  Albert Bourla- šef Pfizera

  Thomas Buberl (49). Nijemac. Šef velikog francuskog osiguravajućeg koncerna Axa. Koji je bio (ili je još uvijek) glavni sponzor FC Liverpoola. Buberl je na toj funkciji šefa AXE, prije 6 godina naslijedio → Henrija de Castriesa. Henri de Castries, iz francuske plemićke obitelji, masončuga, član masonskog reda “rozenkrojcera”, je član glavnog odbora Bilderberga i bio je ranije predsjedavajući godišnjih skupova Bilderberga.
  Buberl je ujedno i član upravnog odbora poznatog njemačkog medijskog koncerna Bertelsmann, te član globalističke organizacije Climate Finance Leadership Initiative (CFLI), – koju je osnovao židovski tajkun → Michael Bloomberg, vlasnik TV Bloomberg.

  William Burns (57) – direktor CIA-e. Ranije je bio zamjenik američkog ministra za vanjske poslove u 2. mandatu Obamine vlade. 90-ih godina je bio dužnosnik u ministarstvu vanjskih poslova u Clintonovoj vladi. Kasnije je bio veleposlanik u Jordanu i Rusiji. Član Rockefellerovog CFR-a. Također član 2. najvećeh think tanka, nakon CFR-a: “Carnegie zaklade za međunarodni mir”. Već je jednom sudjelovao na skupu Bilderberga.

  Thomas Byrne (45) irski ministar vanjskih poslova

  Kurt Campbell (65)- kordinator američke vlade za pitanja Azije i indo-pacifika. Za vrijeme Obame, bio je pooćnik u ministartsvu vanjskih poslova za pitanja istočne azije i pacifika. Član je Rokeflerovog CFR-a te think tanka International Institute for Strategic Studies. Na “McCain Institute for International Leadership.”, mentor mu je bio → Kissinger.
  Campbell je oženjen sa židovskom bankarkom → Lael Brainard. Koja je u Clintonovoj vladi bila savjetnica sa ekonomska pitanja, a u Obaminoj vladi bila državna tajnica za međunarodne odnose u ministarstvu financija, a sada je dugogodišnja članica glavnog odbora FED-a.

  Mark Carney (57)- kanadsko-britanski bakarski muljator. česti sudionik godišnjih konferena Bilderberga, član Rockefellerovog elitnog bankarskog kluba “Group of Thirty” i Schwabovog WEF-a.
  bivši direktor engleske nacionalne banke → Bank of England. Ranije je bio direktor kanadske nacionalne banke i menadžer u Goldman Sachsu. Pored toga, je predsjednik FSB-a, na toj dužnosti je naslijedio kriminalca Maria Draghija, koji je do 2011. bio predsjednik FSB-a. FSB (Financy Stability Board=Odbor za financijsku stabilnost) ima zadatak nadzirati svjetski financijski sustav. sjedište FSB-a je u kabalinoj banci → BIS (banka za platno izjednačavanje) u Baselu u Švicarskoj.

  Pablo Casado Blanco (41)- bivši predsjednik španjolske narodne stranke Partido Popular.

  Tarun Chhabra- američki politički analitičar i savjetnik azijskog porijekla, kojega je Biden postavio na dužnost “Senior Director for Technology and National Security, National Security Council(NSC)” u istoj ekipi koja se bavi pitanjima Azije i Indo-Pacifika, sa spomenutim → Kurtom Campbellom. Chhabra je prije toga dresiran na kabalinim školama i institucijama. Na ” Georgetown’s Center for Security and Emerging Technology (CSET).” a također i u poznatom think tanku “Brookings institution” (iza kojega također stoje Rokefeleri.) Brookings Institution je 3. najvažniji think tank, nakon CFR-a i Carnegiejeve zaklade za međunarodni mir.

  Paschal Donohoe (48) irski ministar financija i ujedno predsjednik eurogrupe u EU-u. (grupa država članica koje imaju euru kao valutu). Donohoe je već 2x sudjelovao an skupovima Bilderberga.

  Mathias Döpfner (59) – Šef jednog od najvećih njemačkih medijskih koncerna Axel Springer Verlag, koji, između ostalog i vlasnik srpskog tabloida → Blica.
  Mediji koncerna ASV poznati su po svojoj pro-američkoj i pro-izraelskoj orjentaciji, koja je čak propisana u statutima koncerna. , Doepfner je za sebe rekao: “Ja sam nežidovski cionist”. Osim što je šef koncerna ASV, Döpfner obnaša još više drugih dužnosti. Član je nadzornog odbora velikog američkog medijskog koncerna Time Warner. Osim toga Döpfner je član Američke akademije za dodijelu Oscara, organizacije American Jewish Committee, te američko-njemačke organizacije Atlantikbruecke. Redovno sudjeluje na skupovima Bilderberga

  William C. Dudley (69)- bivši predsjednik FED-ove filijale za saveznu državu New York. Radio je i za Goldman Saks. Bio je i član upravnog odbora BIS-a u Baselu. Član je Vijeća Breton Woodsa, Rokefelerovog elitnog mafijaškog bankarskog kluba “Group of Thirty” (tu je član i Draghi), i član je i Rokefelerovog CFR-a (Vijeće za vanjske odnose)

  Jen Easterly- direktorica državne agencije “Cybersecurity and Infrastructure Security Agency” u Bidenovoj vladi.židovka.

  Elizabeth Economy- savjetnica u američkom ministrastvu trgovine, za pitanja odnosa sa Kinom i Azijom. Kabalina muljatorka, članica kabalinih think tankova: Hoover Institution, The Asia Foundation, Aspen Institute i naravno Rokefelerovog CFR-a (Vijeće za vanjske odnose)

  Bernard Emié (64)- šef francuske državne obavještajne agencije “Direction Générale de la Sécurité Extérieure (DGSE)”; (Generalna direkcija za vanjsku sigurnost).

  Charles Emond- ravnatelj mirovinskog i socijalnog fonda kanadske provincije Quebec (CDPQ). Njegov prethodnik na toj dužnosti. Michael Sabia, također je već par puta sudjelovao na skupovima Bilderberga.

  Emre Erdogan- turski politički analitičar sa sveučilišta Bilgi Istanbul. Muljator koji radi za WEF i Schwaba. On je “Managing Director, Head of Quantitative Innovation leading the Quantitative Innovation Team for Schwab Asset Management.” Također radi za organizaciju German Marshall Fund of the United States (GMF), koja je jako aktivna i na ovim prostorima regije, kao sponzor mnogih NGO-ova, zajedno sa Sorosevom zakladom, EU-om i mnogim drugima. GMF je između ostalih jedan od mnogih sponzora i NGO-a “Documenta” Zokija Pusića i Teršelićke. Emre Erdogan nije u srodstvu sa turskim predsjednikom.

  Øyvind Eriksen (58)- šef norveškog holding koncerna Aker ASA

  Sergio Pietro Ermotti (62)- šef velike švicarske banke USB Group. Također član upravnog odbora švicarske podružnice američke kabaline banke Merrill Lynch. Ranije je bio vicepredsjednik banke Unicredit, koja operira i ovdje u regiji.
  po službenim podtacima, koje su objavljivane u ms medijima, Ermottjeva imovina se procjenjuje na između 150 i 200 milijuna švicarskih franaka.

  Yaya J. Fanusie- jedan od glavnih članova think tanka ” Center for a New American Security (CNAS)”. Čiji je šef i suosnivač spomenuti → Kurt Campbell. Prije toga, Fanusie je 7 godina radio kao analitičar u CIA-i.
  CNAS je think tank cionističkih jastrebova, blizak cionističkom PNAC-u (leglu agresivnihg ratobornih “neokonzervativaca”). Među mnogim donatorima CNAS-a su:Northrop Grumman Aerospace Systems, Open Society Foundation (soroseva zaklada), Airbus Group, The Boeing Company, Chevron Corporation, Lockheed Martin Corporation, Raytheon Company, the Taipei Economic and Cultural Representative Office, the United States government, BAE Systems, BP America i Exxon Mobil Corporation.

  Stefano Feltri – glavni urednik talijanskog medija Domani. Ranije je bio urednik talijanskih lijevo-liberalnih novina “Il Fatto Quotidiano”. Bio je stipendist već spomenutog GMF-a. Radio je i na na talijanskoj državnoj TV RAI, gdje je dobar prijatelj sa poznatom talijanskom novinarskom i voditeljicom → Lili Gruber, koja je stara bilderbergovka. Feltri je također već ranije sudjelovao na skupu Bilderberga

  Sir Jeremy Ian Fleming- bivši agent britanskog MI5, sada direktor “Government Communications Headquarters (GCHQ)”, (Vladina centrala za komunikaciju). To je britanski državni vladin ured za obavještajne službe.

  Chrystia Freeland (54)- bivša zamjenica kandskog premjera Trudeua, sada ministrica financija u njegovoj vladi. Ukrajinskog porijekla sa majčine strane. Ranije je radila za kabaline medije Financial Times, The Globe i agenciju Thomson Reuters.
  To je ona, koja je lani zahtjevala oduzimanje žiro računa prosvjednicoma protiv korona fašizma u Kanadi

  Isabel Furtado- šefica portugalskog koncerna TMG Automotive i članica upravnog odbora koncerna Casa Agrícola de Compostela.

  Michael Gove (55)- britanski političar iz torijevaca. Ranije je bio ministar za obrazovanje, pa za pravosuđe, pa za okoliš i ishranu, .. a sada je ministar za pitanja stanovanja, općina i komunalne uprave u Johnsonovoj vladi.
  Gove je sam za sebe rekao da je “ponosni cionist” i podržava organizaciju → “United Jewish Israel Appeal” (UJIA)

  Victor Halberstadt (82) – stari nizozemsko-židovski globalistički aktivist. Član upravnog odbora Bilderberg grupe i redovni sudionik godišnjih skupova. Počasni glavni tajnik Bilderberg grupe od 1980. do 2000.
  Bio je savjetnik u nizozemskom ministarstvu financija. Dugodišnji član je Socijano-ekonomskog vijeća , savjetničkog dijela nizozemske vlade. Bio je 20 godina predsjednik međunarodnog nadzornog odbora koncerna Daimler-Chrysler. Član WEF-a . Član nadzornog odbora Goldman Sachsa.

  Lena Hallengren (49)- švedska političarka Socijaldemokratske stranke, švedska ministrica za zdravlje i socijalna pitanja u vladi Löfvena. Prije toga je bila ministrica za djecu, penziće i rodnu ravnopravnost.
  2018. predsjedvala je konfrerencijom ICMEO – International Conference on Men and Equal Opportunities.
  Članica je globalističke organizacije “Global Leaders Group on Antimicrobial Resistance”(GLGAR). osnovanoj tek prije 2 godine. To je organizacije koja se kofol bavi problemima otpornosti bakterija na antibiotike.
  Oganizaciju podržavaju i sponzoriraju: Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO), the World Organisation for Animal Health (OIE), the United Nations Environment Programme (UNEP), and the World Health Organization (WHO).

  Ralph Hamers (56)- nizozemac, šef velike švicarske banke USB Group. Prije toga bio je šef velike nizozmske banke ING. 2018. protiv njega je vođena istraga, pod optužbom da je prao novac, dok je bio šef u ING banci. Ali na kraju, je bilo ono pojela maca. Ništa mu nisu dokazali.

  Demis Hassabis (47) – britanski kompjuterski stučnjak, programer i tajkun, grčkog podrijetla. Osobni prijatelj vlasnika Facebooka → Marka Zuckerberga. 2011. Hassabis je osnovao vlastitu firmu → “DeepMind Technologies”.
  Već je ranije par puta sudjelovao na skupovima Bilderberga

  Connie Hedegaard – bivša europska komesarka za zaštitu klime u Europskoj komisiji za vrijeme Barrosa, bivša minstrica u danskoj vladi, predsjednica Zaklade KR, danske tajkunske obitelji Kann Rasmussen , članica glavnog odbora u koncernima Donfoss Groupi i Volkswagen, članica glavnog odbora grupe Bilderberg i članica Sorosevog → Europskog vijeća za vanjske odnose (ECFR)

  Mary Kay Henry (68)- predsjednica američko-kanadskog sindikata radnika zaposlenih u zdravstvu (SEIU). Deklarirana lezbača i LGBT aktivistica za gej brak. već je par puta sudjelovala na skupu Bilderberga

  Mellody Hobson (53) – šefica koncerna Ariel Investments i predsjednica upravnog odbora animacijskog odjeljenja velike holivudske kompanije Dream Works, koja je u vlasništvu redatelja Stevena Spielberga i producenta Jerryja Bruckheimera . I ranije je jednom sudjelovala na skupu Bilderberga. udata je za redatelja → Georga Lucasa , koji je prijatelj sa → Spielbergom.

  Ben Hodges (64). bivši američki general sada u penziji. Bio je zapovjednik u Afganistanu i Iraku. Te bivši zapovjednik američkih trupa za Europu. (USAREUR). sada je savjetnik u organizaciji : Center for European Policy Analysis (CEPA). Koja se bavi geopolitikom i vojnim stvarima na području istočne Europe. Sjedište CEPA-a je u Washingtonu, a ima poodružnicu i u Varšavi. U odboru CEPA-a sjede između ostalih: Carl Bildt, → Anne Applebaum, Vaira Vīķe-Freiberga (bivša estonska predsjednica)..a tu su bili do svoje smrti, bili i Madeleine Albright i Zbigniew Brzeziński, . CEPA dobiva lovu od firmi: Bell Helicopter, Boeing,Chevron Corporation, FireEye, Lockheed Martin Corporation, New Vista Partners, Raytheon Company, Sikorsky Aircraft, Textron Systems, kao i od zaklada: East Tennessee Foundation, Hirsch Family Foundation, Hungarian Initiatives Foundation, International Visegrad Fund, Poses Family Foundation, Smith Richardson Foundation.

  Wopke Hoekstra (47)-nizozemski ministar za vanjske poslove iz nizozemske kvazi demokršćanske stranke CDA. Prije toga je bio ministar financija u istoj vladi Ruttea. Prije nego što je postao politički funkcioner, radio je za koncern Shell i kompaniju McKinsey & Company. prije 3 godine njegovo ime spominjalo se u “pandora papers”, kao jedan od onih koji je mućkao s porezom

  Reid Hoffman (55) – židovski milijarder. Suosnivač platnog sustava PayPal. Suosnivač i suvlasnik društvene mreže LinkedIn. Svake godine sudjeluje na mitingu Svjetskog ekonomskog foruma u švicarskom Davosu, a redovito sudjeluje i na godišnjim skupovima Bilderberga

  Jean-Marc Huët- šef nizozemskog pivskog koncerna Heineken. ujedno je još i šef u firmi Vermaat Groep BV, šef financija u Unilever France SAS, te član upravnog odbora u firmama Travelsmart Technologies Ltd. i Canada Goose Holdings, Inc.
  Ranije je radio i za → Goldman Saks

  Shashank Joshi – urednik u Rotšildovom listu → The Economist. Indijskog porijekla, stručnjak za pitanja Indije, Srednjeg istoka i Azije općenito. uključen u kabalinu mrežu.Član je Royal United Services Institute (RUSI), International Affairs, Renewing the Centr i Tony Blair Institute for Global Change .

  Alex Karp – židovski milijarder, suosnivač je koncerna “Palantir Technologies” zajedno sa → Peterom Thielom i još trojicom kolega. “Palantir Technologies” i Karp usko surađuju sa CIA i drugim američkim obavještajnim službama, i izrađuju novu tehniku i novi softver za sigurnost. 2010. CIA i američki organi sigurnosti angažirali su “Palantir Technologies” , da razradi strategiju sa kojim bi se spriječilo objavljivanje povjerljivih dokumenata na “Wiki Leaks”. Kako je poznato, austrijski kancelar Kurz, nakon što je lani podnio ostavku na položaj austrijskog kancelara, dobio je uhljebljenje u Palantiru.

  Omer Koç (Kodž) – šef velikog koncerna Koç Holding , turske tajkunske obitelji Koç. Koç Holding je osnovao Vehbi Koç, koji je inače bio turski mason, koji je dvadesetih godina prošlog stoljeća u Turskoj izgradio svoju firmu. Omer Koç je unuk Vehbija Koça. Članovi tajkunske masonske obitelji Koc redovito svake godine sudjeluju na godišnjim konferencijama Bilderberga. Omerov brat Mustafa, također je više puta sudjelovao na skupovima Bilderberga.

  Mihail Kofman – američki židovski vojni analitičar, porijeklom iz Ukrajine. Direktor odjeljenja za pitanja Rusije u organizaciji Center for Naval Analysis. Također je član cionističkog think tanka, već spominjanog → Center for a New American Security (CNAS). Bio je na dresuri u školi “Edmund A. Walsh School of Foreign Service” na Sveučilištu Georgetown u Washingtonu. Gdje su bili i mnogi političari iz država istočne Europe, među njima i bivši poljski predsjednik Kwasniewski, kao i → Željko Komšić iz BIH-a.

  Wojciech Kostrzewa (62) – poljski menadžer, umrežen u međunarodnim bankarskim i ekonomskim krugovima.
  predsjednik “Poljskog poslovnog okruglog stola”-udruženja poljskih industrijalca, povezanog naravno sa “Europskim poslovnim okruglim stolom”. Šef poljsko-britanske firme Billon, koja se bavi stvarima oko kriptovaluta, blockchain i slično. Pored toga član je upravnog odbora švicarske firme Stadler Rail , član upravbnog odbora firme Ergo Hestia , te vlasnik i predsjednik firme Pascal Publishing House.

  Martin Krasnik- urednik danskih novina Weekendavisen, židov. Studirao na Hebrejskom sveučilištu u Jeruzalemu i pozanatoj školi London School of Economics. Neki drugi danski novinari i aktivisti optužili su Krasnika da o problemu Palestine, izvještava pristrano io pro-izraelski, nazivajući ga “glasnogovornikom Izraela”.

  Henry R. Kravis (77) – američki židovski tajkun. Suvlasnik velikog investicijskog koncerna Kohlberg Kravis Roberts & Co (KKR). zajedno sa sa svoja 2 rođaka; Jerome Kohlberg i George Roberts Jr. KKR , poput burazerskog BlacRocka posvuda ima dionice u mnogim američkim i europskim fimama. KKR je do prije 3 godine, bio i većinski vlasnik televizija Nove TV i N1. Onda ihe je prodao burazerima iz drugog koncerna → BC Partners.
  Kravis je član glavnog odbora grupe Bilderbereg, član Rockefellerovog CFR-a i dopredsjednik Rockefellerovog sveučilišta, Rockefeller University.

  Marie-Josée Kravis (72) – supruga Henryja Kravisa, rođena Kanađanka. Bila je član uprave FED-a, kao i medijskog koncerna Sun-Times Media Group. Također je članica CFR-a, kao i think tanka Hudson Institute, kojega financiraju više moćnih koncerna, između ostalih McDonalds i Monsanto. Također je Članica glavnog odbora Bilderberg grupe.

  André Kudelski (61) – švicarsko-židovski tajkun. Suvlasnik koncerna Kudelski Group, koji se bavi razvijanjem tehnologije na polju sigurnosnih sustava, posebno na području pay TV, interneta, itd. Osim toga, Kudelski je i član upravnih odbora velikih švicarskih koncerna, Nestle, Edipresse Group i Swiss International Air Lines. Član je glavnog odbora Bilderberg grupe.

  Jörg Kukies (54) državni tajnik u uredu njemačkog kancelara Scholza. Iz stranke SPD. prije toga radio je za → Goldman Saks.

  David Lammy (50) – vođa britanske oporbe iz Laburista
  Lammy je ranije bio ministar u laburističkim vladama Blaira i Browna. Lammy je “borac protiv antisemitizma” u vlastitoj stranci, kritizirao je neke članove stranke, koji su kritizirali Izrael i izraelsku politiku prema Palestincima. I član je skupine “Labour Friends of Israel”.-LFI (Laburistilčki prijatelji Izraela). To je parlamentarna skupina u okviru laburista u britanskom parlamentu, koja se zalaže za čvršće odnose sa Izraelom i brani Izrael.

  Yann LeCun (62) francuski programer i kompjuterski stručnjak, posebno na polju kibernetike, neuronalnih mreža, mobilone robotike, umjetne inteligencije i algoritmičnih neuroloških znanosti. Izumitelj takozvanog Convolutional Neural Networks (CNN). On je ravnatelj odjeljenja AI Scientist u → Facebooku

  Livia Leu Agosti (61) -bivša švicarska diplomatkinja, bivša veleposlanica Švicarske u Iranu i Francuskoj, Sada je državan tajnica u švicarskom mnistarstvu vanjskih poslova i glavni pregovarač sa EU-om

  Thomas Leysen (62) – belgijanac. Šef velikog koncerna Umicore koji se bavi reciklažom. Šef medijskog koncerna Corelio. Član upravnog odbora velike investment banke KBC Group. Član nadzornog odbora njemačke banke Metzler. već je i ranije par puta sudjelovao na skupovioma Bilderberga

  Erkki Liikanen (72)- finski političar iz socijaldemokratke stranke, stara bankarska ljiga. bivši dugogodišnji predsjednik finske centralne banke i bivši član vijeća Europske centralne banke. Bivši guverne u MMF-u
  Sada je predsjednik IFRSF-a (International Financial Reporting Standards Foundation). Koja se ranije zvala International Accounting Standards Committee Foundation (IASCF).
  I
  Mark Little- šef kanadskog koncerna Suncor Energy

  Bernard Looney (52)-šef britanskog naftnog koncerna BP. Do veljače je bio i član odbora ruskog koncerna Rosneft. Nakon početka rata u Ukrajini, morao je dati ostavku na taj položaj.

  Martin Lundstedt (55) šef švedskog auto koncerna Volvo. Član je i “Europskog okruglog stola industrijalista” (ERT)- lobističke organizacije, koju su 1983. osonovali, → Pehr Gyllenhammar, švedski židov, tadašnji šef Volva i stari rokefelerovac i bilderbergovac, tadašnji europski komesar → Etienne Davignon.

  Tobias Lütke (41) – osnivač i šef softver firme Shopify, porijeklom iz Njemačke. Prema podatcima magazina Forbes, on ima oko 5,2 milijardi love.

  Sanna Marin (37) – finska premjerka iz socijaldemokrata. Koja je kao malo dijete usvojena od strane 2 lezbače i tako je odrasla sa 2 mame. I ona je kaže, ponosna na to. ljetos je u javnosti procurio video, koji pokazuje feštu i orgijanje u njenoj vlastitoj kući

  Oksana Markarova (46)- ukrajinska amabsadorka u SAD-u. Ranije je bila ministrica financija u ukrajinskoj vladi Groismana.
  Bila je i članica Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

  Beate Meinl-Reisinger (44)- predsjednica austrijske stranke NEOS, ranije je bila članica Kurzove Narodne stranke-ÖVP.
  NEOS je relativno nova stranka u austriji, neka vrsta Zelenih II, ustvari isti vrag, drugo pakovanje. Nešto slično kao kod nas nova soroseva stranka Možemo. Članica je austrijske globalističke zaklade i organizacije Europski forum Alpbach, čiji je predsjednik drugi austrijski bilderbergovac → Andreas Treichl (vidi dolje niže). Europski forum Alpbach ima podružnice i u državama regije.

  Charles Michel (46)- predsjednik Europskog vijeća. Bivši belgijski premjer. Europsko vijeće, ne brkati sa Vijećem Europe. EV je služeni organ EU-a, neka vrsta donjeg doma EU parlamenta.C. Michel je i ranije par puta sudjelovao na skupovima Bilderberga
  Otac Charlesa Michela, → Louis Michel je također poznati belgijski liberalni političar, zastupnik u Europskom parlamentu.
  bio je europski komesar za razvoj u europskoj komisiji kriminalca Barrossa.
  I drugi njegov sin, tojest Charlesov mlađi brat Mathieu, je lijepo uhljebljen, kao državni tajnik u novoj belgijskoj vladi.
  A i tata Louis je stari muljator. U Belgiji su ga optuživali da je potpisao više od 100 dokumenata u korist lobiranja za razne firme, za debelu lovu. Ali Louis Michel je naprosto rekao, ma nemam ja ništa s time- sve te dokumente potpisao je moj asistent Luc Paque.

  Susan “Zanny” Minton Beddoes (54) – urednica u Rotschildovom magazinu→ The Economist. Članica je “Carnegie zaklade za međnarodni mir” , pisala je za “Foreign Policy”, magazin ove organizacije, kao i za magazin Rockefellerevog CFR-a, “Foreign Affairs”. Njen muž, → Sebastian Mallaby je također utjecajni novinar i globalistički aktivist, koji piše za Foreign Affairs, Financial Times i Washington Post i član je Rockefellerovog CFR-a. Ona je redovita sudionica skupova Bilderberga

  Michael Mullen (76)- bivši admiral američke armije i visoki vojni dužnosnik, sada u penziji.
  Bio je ravnatelj od “Joint Chiefs of Staff”.
  Joint Chiefs of Staff ( JCS) nešto kao ujedinjeni generalštab- po rangu najviši vojni organ američke armije, koji u vojnim pitanjima savjetuje predsjednika i ministra obrane.
  Prije toga je bio ” Chief of Naval Operations CNO”,= zapovjednik operacija marine,- tojest najviši čin američke mornarice

  Craig James Mundie (72) -. Član upravnog odbora koncerna Microsoft. Ujedno i šef vlastite firme Mundie & Associates LLC. bio je član Predsjedničkog savjeta za znanost i tehnologiju za vrijeme vlade Obame. Član glavnog odbora Bilderberg grupe.

  Kaius Niemi (47)-urednik finskih novina → Helsingin Sanomat , glavnih novina u Finskoj. Vlasnik Helsingen Sanomata je finski medijski koncern → Sanoma, ali većinski vlasnik Sanome je još veći švedski medijski koncern → WSOY, čiji su vlasnici židovska švedska obitelj →Bonnier. Niemi je bio stipendist kabaline organizacije “World Press Institute (WPI)” za dresuru novinara, koja ima sjedište u Minneapolisu u SAD-u.
  Među stipednistima WPI-ja, bio je i Hu Shuli, kineski novinar, koji je kasnije postao izdavač i vlasnik kineskog medijskog koncerna → Caixin Media u Pekingu. Shuli je također bio i u WEF-u.

  Carlos Nunez Murias – izvršni direktor španjolskog medijskog koncerna PRISA Media. Jednog od najvećih u Španjolskoj i na području Latinske Amerike. PRISA media izdaje i poznate ljevičarske novine → El Pais iz Madrida, bliske Socijalističkoj stranci Španjolske. Većinski vlasnik dionica PRISA, sada je američki židovski tajkun → Nicolas Berggruen, inače također član Bilderberga.
  Suosnivač lista “El Pais”, i predsjednik upravnog odbora PRISA → Juan Luis Cebrián Echarri (77) je također član Bilderberga.

  Michael O’Leary (60) – irski tajkun, šef poznate zrakoplovne kompanije Ryanair. Redovito sudjeluje na skupovima Bilderberga. kabalina ljiga, Lani je izjavljivao da se necjepljenima treba zabraniti sve.

  Dimitrios T. Papalexopoulos – grčki tajkun, šef globalnog grčkog koncerna → “Titan Cement”, koji prozvodi cement. Član je Svjetskog ekonomskog foruma (WEF). Radi i za Zakladu njemačkih socijaldemokrata Friedrich-Ebert-Stiftung, koja je aktivna i u Hrvatskoj i “regiji”. Koja sufinancira više hrvatskih i ostaloih NVO-a. Član je glavnog odbora neoliberalnog američkog think tanka “Endeavor”, koji su osnovali američki židovski aktivisti, Linda Rottenberg i Peter Kellner. WEF i “Schwab Foundation” financiraju Endeavor.Papalexopoulos je i ranije par puta sudjelovao na skupovima Bilderberga.

  David Petraeus (69) – bivši američki general. Bio je na vrhovnim zapovjednim funkcijama američke armije u operacijam u Iraku, pa onda od 2008. do 2010. vrhovni zapovjednik američkih snaga u Afganistanu. Od 2011. do 2012. bio je šef CIA. Dao ostavku nakon što je otkriveno da je imao preljubničku aferu. Sada je član upravnog odbora u gore spominjanom koncernu KKR → tajkuna Henrya Kravisa.

  Kirjakos Pierakakis (39) ministar za “digitalnu vladavinu” u grčkoj vladi premjera → Kirjakosa Micotakisa iz “Nea Demokratia” (grčki HDZ)
  Ujedno je i direktor grčkog kabalinog think tanka → diaNEOsis. Grčki premjer Kirjakos Micotakis je prije nekoliko godina također bio na skupu Bilderberga.

  Ana Pinho- predsjednica portugalske → Fondacije Serralves. Koja rukovodi velikim muzejom umjetnosti Serralves u Portu.
  školovana u elitnim britanskim kabalinim školama: the London Business School, Christie’s Education London i Sotheby’s Institute London. Ranije je bila , šefica podružnice švicarske banke USB za portugal i za Španjolsku. A sada je pored funkcije predsjednice fondacije Serralves, još i direktor firme TAP SGPS, te REN SGPS, te članica uprave u Turističkoj zajednici Porta

  Patrick Pouyanne (63)- šef francuskog koncerna → Total. Total je veliki multinacionalni naftni koncern, jedan od najvećih na svijetu. U Europi ima svojih oko 12.500 benzinskih crpki. Po treći put sudjeluje na skupu Bilderberga.

  Gideon Rachman – urednik u britanskom kabalinom listu→ The Financial Times. židov. Glavni urednik FT-a, → Martin Wolf je član uorave Bilderberga i umrežen u najvišim vrhovima kabale

  Gina Raimondo (51) – američka ministrica za trgovinu u Bajdenovoj vladi. Ranije je bila guvernerica savezne države Rhode Island. Članica CFR-a i → Aspen Instituta (također rokefelerove organizacije)

  Grace Reksten Skaugen (69)- zamjenica direktora norveškog državnog naftnog koncerna → Equinor.
  I članica vijeća globalističke organizacije → International Institute for Strategic Studies (IISS) sa sjedištem u Londonu. Predsjednik tog vijeća IISS-a, je stari globalsitički aktivist,→ François Heisbourg, židdov iz Luksemburga.

  Mithat Rende – član upravnog odbora velike turske banke TSKB ( Türkiye Sinai Kalkinma Bankasi ) . Ranije je bio diplomat, veleposlanik U kataru i u OECD-u, bivši predsjednik izvršnog vijeća OECD-a.

  Didier Reynders (64) . europski komesar za pravosuđe u europskoj komisiji Ursule von der Leyen. Ranije je bio belgijski ministar financija, pa mnistar vanjskih poslova,. Iz belgijske liberalne stranke Mouvement Réformateur . bio je i član Afričke banke za razvoj (AfDB), Azijske banke za razvoj, (ADB), kao i Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) . Protiv njega je u belgiji vršena policijska istraga zbog sumnje u pranje novca u vezi sa gradnjim zgrade nove belgijske ambasade u Kinšasi u DR Kongou.
  Član je i → Europskog vijeća za vanjske odnose (ECFR). Europske podružnice poznatijeg Rokfelerovog CFR-a. ECFR sufinacira Soros.

  Mark Rutte (56) nizozemski premjer. redovito sudjeluje na sastancima Bilderberga,

  Diogo Salvi- portugalski biznismen, suosnivač i šef firme TIMWE
  čime se bavi ta firma, ovo sa njihovog portala:
  “Timwe – We are a global provider of mobile monetization solutions for mobile carriers, media groups, governments/NGOs, brands and end-customers, focusing on Mobile Marketing, Mobile Entertainment and Mobile Money. ”

  Sir Robert John Sawers (70) – bivši šef britanske obavještajne službe, → Secret Intelligence Service (MI6). Redovito sudjeluje na konferencijama Bilderberga.

  Nadia Schadlow (58) – bivša Trumpova zamjenica savjetnika za nacionalnu sigurnost,židovka, koja je 2018. sama dala ostavku na taj položaj, nezadovoljna što je tada smjenjen glavni savjetnik za nacionalnu sigurnost McMaster. Članica glavnog odbora think tanka “Hudson Institute” Po treći put sudjeluje na konferenciji Bilderberga.

  Margaritis Šinas (60) . potpredsjednik Europske komisije iz grčke stranke Nea dimokratia (grčki HDZ, ali još veće lopine nego HDZ). Osim funkcije potpredsjednika on je još i komesar za “europski stil života, za migraciju, jednakost i različitost” u komisiji Ursule von der Leyen (koja je također 3x dosada sudjelovala na skupovima Bilderberga)

  Eric Schmidt (68) – Bivši šef koncerna Google, sada je član upravnog odbora → Alphabet Inc., još većeg koncerna, u okviru kojega se nalazi Google. Ranije je bio član uprave koncerna Apple. Bivši savjetnik predsjednika Obame za pitanja tehnologije. Njegova supruga → Lisa Shields je članica glavnog odbora Rockefellerovog CFR-a. Schmidt je član glavnog odbora think tanka The New America Foundation, koji dobiva stotine milijuna dolara od Gatesa, od Rockefellera, od Sorosevog Otvorenog društva, od Zaklada Ford i Carnegie,..i mnogih drugih, kao i od državnih organa kao već poznati i zloglasni USAID. Po 5. put sudjeluje na konferencijama Bilderberga. Prema podatcima TV Bloomberg, posjeduje oko 25 milijardi dolara. Prije 6 godina, Bergoglio je primio Schmidta u privatnu audijenciju u Vatikanu.

  Kevin Scott (50) ravnatelj tehnološkog odjela u gatesovom koncernu Mircosoft
  osim toga član je još nekoliko globalističkih organizacija i zaklada, te član uporavnog odbora firme Stellantis.

  Nuno Sebastiao, portugalac. prema službenim podatcima iz mainstreama, jedan od vodećih svjetskih stručnjak na polju umjetne inteligencije, robotike i učenja mašina i sličnih stvari. Suosnivač i šef firme Feedzai, koja s bavi tim stvarima. Ranije je radio za Europski svemirsku agenciju → European Space Agency. Član je Schwabovog → WEF-a.

  Mark Sedwill, (58) bivši ravnatelj ureda britanskog premjera, premjerke Therese May i premjera Johnsona, ranije je bio veleposlanik u Afganistanu. Sada radi za londonaku banku → Rothschild & Co, te za veliku osiguravajuću firmu Lloyd. I još je ravnatelj think tanka Atlantic Futures Forum

  Radosław Sikorski – bivši poljski ministar vanjskih poslova u bivšoj liberalnoj vlado Donalda Tuska. Sikorski je odavno umrežen sa globalističkim kultom. Član je think tanka→ “American Enterprise Institute” u kojem je → Kissinger član glavmog odbora. Oženjen sa → Anne Apfelbaum (vidi gore). Sada je zastupnik u EU parlamentu. već je par puta ranije sudjelovao na skupivima Bilderberga

  Kyrsten Sinema (46)-američka senatorica iz Demokratske stranke. sama se deklarira kao biseksualka i lezbača.

  Francesco Starace (67)- šef talijanskog energetskog koncerna Enel Group. Član →” United Nations Global Compact”. Član → WEF-a. Na inicijativu Zaklade Rocekfeller, postavljen je za člana→”the Global Commission to End Energy Poverty.” Član savjetničkog odbora za Italiju u G20 .
  Član u ” the Climate and Environment Advisory Council of the European Investment Bank (EIB)”. Član pripravne ekipe za G20 u Indoneziji . Član poslovnog vijeća Italija-Mexiko.

  Constanze Stelzenmüller – njemačka globalistička aktivistica, iz Rokefelerovog think tanka “Brookings Institution” iz Washingtona. To je treći najveći i najvažnji kabalin think tank, nakon CFR-a i Carnegeijeve zaklade za međunarodni mir (CEIP). Godinama je česta gošća na njemačkoj državnoj TV, gdje je pozivaju kao “stručnjaka” za razna geopolitička pitanja.

  Jens Stoltenberg (63) – bivši norveški premjer iz Socijalističke stranke a sada glavni tajnik NATO-a. Sin bivšeg norveškog diplomate, Thorvalda Stoltenberga, koji je 60-ih godina bio norveški veleposlanik u Jugoslaviji. Tako je mali Jens kao dječak živio nekoliko godina u Beogradu. U mladosti je Jens bio komunist i član omladinske organizacije markista-lenjinista pod imenom Crvena mladost. Poznat je i kao lobist za cjepljenje djece. Od 2002. do 2005. Stoltenberg je bio ravnatelj Gatesove organizacije → GAVI, koja se zalaže za cjepljenje sve djece u svijetu. Jens Stoltenberg priznao je da je u mladosti pušio hašiš. Njegova mlađa sestra prije 8 godina je umrla od heroina, bila je ovisnica. Tata Thorvald član je → Trilaterlane komisije. Jens Stoltenberg redovito sudjeluje na konferencijama Bilderberga, otkada je tajnik NATO-a.

  Tinne Van der Straeten (44) belgijska ministrica za energiju

  Mustafa Suleyman (39) – britanski programer i aktivist, otac Sirijac, majka Engleskinja. Suosnivač firme → DeepMind, zajedno sa → Demisom Hassabisom (vidi gore) i Shaneom Longom. DeepMind se bavi razvojem umjetne inteligecije, što očiti jako interesira globalističku elitu. 2014. Google je preuzeo Deep Mind.

  Jake Sullivan (46)- američki muljator, savjetniuk, pregovarač, aktivist iz pozadine… sve moguće. Savjetnik predsjednika Bidena za pitanja sigurnosti u NSC-u (National Security Council), čiji je direktor.
  Ranije je bio Obamin savjetnik, savjetnik američke vlade za pregovore sa Iranom, savjetnik Hilary u predsjedničkoj kampanji 2016.
  Član je druga 2 najveća think tanka kabale, nakon CFR-a; Carnegijeve zaklade za međunarodni mir-CEIP i Rokefelerovog Brookings Institution.

  Ashley J. Tellis (61) globalistički aktivist indijskog porijekla. stručnjak za pitanja Indije i Azije. Član je druga 2 najveća think tanka , nakon CFR-a; Carnegijeve zaklade za međunarodni mir-CEIP i Rokefelerovog Brookings Institution. Također je i suradnik francuskog globalističkog think tanka → Institut Montaigne. Čiji je predsjednik stari član Bilderberga i bivši predsjedavajući godišnjih skupova, masončuga rozenkrojecer → Henri de Castries.

  Peter Thiel (56) – američki milijarder podrijetlom iz Njemačke. Suosnivač sustava → PayPal. Suvlasnik firme Founders Fund. Suvlasnik firme → Palantir. Thil je otvoreni gej i gej aktivist za razne američke gej organizacije. Za koje je donirao milijune dolara. Bio je podržavatelj Trumpa na izborima 2016. Sebe označava kao “konzervativni gej”. Thiel se bavi s time, bez zezanja, kako postati besmrtan. Angažirao je neke znastvenike i medicinare u tu svrhu. Ubrizgava sebi svježu krv što je sam priznao. I to, navodno od dobrovoljnih darovatelja. Na optužbe da je vampir, odgovorio je da to nema veze sa vampirstvom. Član glavnog odbora Bilderberg grupe.

  Andreas Treichl- Šef autsrijske banke → ERSTE. Član → Trilateralne komisije. Član uprave → International Monetary Conference (IMC), instuta “Institute of International Finance (IIF)”. Predsjednik austrijske globalističke zaklade i organizacije → Europski forum Alpbach, koji ima podružnice i u državama regije. Već je ranije jednom sudjelovao na skupu Bilderberga.

  Tom Tugendhat (49)- britanski židovski političar iz Konzervativne stranke (torijevaca) Predsjednik odbora za vanjsku politiku u donjem domu britanskg paramneta. Njegov otac, sir Michael Tugendhat je sudac ustavnog suda Engleske i Walesa. po drugi put sudjeluje na skupu Bilderberga

  Markos Veremis- grčki tajkun, suosnivač i šef firme → Upstream za mobilnu trgovinu. Osim toga, član je uopravnih odbora i u firmama:
  Persado, Workable and Hellas Direct. Član dvije grčke globalističke organizacije: →Hellenic Federation of Enterprises (SEV) i → diaNEOsis. Član zaklade Foundation for Economic and Industrial Research (ΙΟΒΕ).

  Jurij Vitrenko (46)- šef ukrajinske firme → Naftogaz. Također šef firme →AYA Capital. Prije toga bio je kratko i ukrajinski ministar za energiju. Član je WEF-a. Još prije toga radio je za američku kabalinu banku Merryl Lynch.
  Njegova majka, Natalija Vitrenko je predsjednica “progresivne socijalističke stranke Ukrajine”

  Celeste Wallander (61)- državna tajnica za međunarodna pitanja sigurnosti u američkom ministarsstvu obrane. Stručnjakinja za pitanja Rusije i Euroazije. U Obaminoj vladi bila je specijalna asistentica za pitanja Rusije i Eurazije u Nacionalnom sigurnosnom vijeću (National Security Council. Predsjednica zaklade U.S.-Russia Foundation. Članica Rokefelerovog CFR-a. Članica CIA-iong → German Marshall Fund. Članica think tanka → Center for Strategic and International Studies

  Marcus Wallenberg (66) – švedski tajkun iz najmoćnije švedske tajkunske obitelji Wallenberg, rođak Jacoba Wallenberga. On i njegov stričević Jacob drže skoro pola Švedske u svoji rukama. M. Wallenberg je član upravnih odbora u: Skandinaviska Enskilda Banken, Electrolux, Ericsson, LKAB, AstraZeneca, Stora Enso, i Temasek Holdings…i mnogih drugih firmi. te član nadzornog odbora automobilskog koncerna Saab. On je i dioničar i suvlasnik Saaba. On i rođak mu Jacob, obojica su članovi glavnog odbora grupe Bilderberg. I povezani su sa najužim krugom kulta, Rokefelerom, Kissingerom i ostalom ekipom. Spominju se i na listi članova tajnog iluminatskog → “Vijeća 300” (Comitee of 300)

  Emma Walmsley (53) šefica velikog britanskog faramceutskog koncerna →GlaxoSmithKline.židovka. GSK je jedan od mnogih sponzora WHO-a , zajedno sa Gatesovom zakladom. Članica je i upravnog odbora Microsofta. Ima titulu “dame” (dejm). Što je ženski pandam, muškoj tituli “sir”

  Peter Wennink – šef nizozemskog koncerna ASML, koji je najveći proizvođač sustava za litiografiju na svijetu. Što je povezano sa proizvodnjiom mikročipova. Član je → “Europskog okruglog stola industrijalaca” (ERT) , lobi organizacije velikih koncerna sa sjedištem u Briselu.

  Murat Yetkin (63)- glavni urednik turskih prozapadnih novina na engleskom →Hürriyet Daily News. Pisao je i za mnoge druge turske novine i radio za zapadne globalističke medije kao BBC, Deutsche Welle, Huffington Post i AFP. Po drugi put sudjeluje na skupu Bildererga-

  Afsin Yurdakul – turska novinarka turske prozapadne privatne TV, →Habertürk News Network. Ranije je radila kao dopisnik američkog kabalo tjednika Newsweek iz New Yorka, za tursko izdanje ovog tjednika. Također je radila i za “Foreign policy”- službeni časopis velikog globalističkog think tankag Carnegie Endowment for International Peace (Carnegie zaklada za međunarodni mir). Članica WEF-a.

  Gerhard Zeiler (67)- austrijski menadžer, predsjednik medijskog koncerna → “Turner Broadcasting System International” (TBSI), koji je podružnica američkog koncerna → “Turner Broadcasting System” (TBS), kojega je osnovao poznati milijarder i eugeničar → Ted Turner. TBSI-ju pripada i CNN International. TBS pripada još većem koncernu → “Time Warner” Zeiler je ranije bio direktor austrijske državne TV ÖRF i šef njemačkog RTL-a, te član uprave koncerna Bertelsmann. po drugi put sudjeluje na skupu Bilderberga.

VEZANO

najnovije