Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upZnate li što je ELE i zašto je u tijeku intenziviranje pripreme...

Znate li što je ELE i zašto je u tijeku intenziviranje pripreme za ovo?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Pod zemlju

Prema informacijama koje je moguće dobiti od komercijalnih dobavljača, vlade svijeta gomilaju zalihe kao nikada prije, naizgled u iščekivanju Događaja razine izumiranja (ELE – eng. Extinction Level Event) koji prijeti da uništi veliku većinu čovječanstva.

Upravo sada diljem Amerike, vladine agencije kupuju dugačak popis opreme za preživljavanje i pripravnost, iscrpljujući sve više zalihe koje ostaju dostupne civilima. Državne nabave velikih razmjera trenutno uključuju:

  • Hranu koja se može skladištiti, gotovu hranu i hitne zalihe hrane;
  • Streljivo i vatreno oružje;
  • Uređaji za noćno gledanje;
  • Komponente HVAC sustava (grijanje, ventilacija, air conditioning) visoke učinkovitosti;
  • Tablete kalijevog jodida (za zaštitu štitnjače od oštećenja zračenjem);
  • Vrtno sjeme i gnojivo;
  • Dizelsko gorivo, ulje za dizel motore i druge komponente povezane s transportom.

Te se zalihe prevoze milijunima paleta u podzemne špilje, bunkere, pa čak i čitave podzemne gradove kojima upravljaju svjetske vlade. Na primjer, više nije tajna da čak i Tajvan ima ogromnu podzemnu bazu zračnih snaga, zajedno s vlastitim hangarima za zrakoplove izgrađenim unutar špilja i rulnim i transportnim stazama za zrakoplove, sve pod zemljom:

„Tajvanske zračne snage, neuobičajeno su objavile fotografije operacija utovara oružja koje su izvedene u visoko utvrđenom podzemnom kompleksu nalik špilji povezanom sa zračnom bazom Chiashan. Fotografije nude vrlo rijedak pogled unutar mreže podzemnih tunela u kojima se nalaze neki od ROCAF-ovih najsposobnijih borbenih zrakoplova…“

Podzemni grad Derinkuyu u Kapadokiji

Sve ovo su samo informacije koje su temeljene na onome što je javno objavljeno, a samo možemo pretpostaviti koliko je toga sakriveno pod velom „tajnoga“. U SAD-u, vlada je izgradila ogromne podzemne gradove i bunkere s tisućama kilometara podzemnih transportnih tunela koji ih povezuju.

Radi li se o tome da se američka i vlade ostalih zemalja pripremaju za smak svijeta dok civilima govore da je sve u redu? Naravno da se narodu nikada neće reći istina, te da se pripremi na ovakve događaje, jer to je sve ionako, pretpostavljate, radi našeg dobra.

Na kraju ćemo samo podsjetiti kako diljem svijeta postoje nebrojene lokacije na kojima su otkriveni drevni podzemni gradovi, čije postojanje vas mora nagnati na pitanje je li se ELE već događao u prošlosti? Istražite malo…

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije