Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaWake upZnatno povećanje broja medicinskih intervencija povezanih sa srčanim problemima učesnika amsterdamskog maratona

Znatno povećanje broja medicinskih intervencija povezanih sa srčanim problemima učesnika amsterdamskog maratona

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nisu cjepiva?

Tijekom maratona u Amsterdamu došlo je do povećane potrebe za pružanjem medicinske pomoći učesnicima, a koja bi se mogla povezati s nuspojavama cijepljenja protiv COVID-19.

Organizatori maratona nisu bili spremni na veliki broj problema, pa je u pomoć amsterdamskoj jedinici pozvana prometna policija u Haagu. Šest vozila hitne pomoći iz drugih područja pratili su motociklisti u amsterdamske bolnice kako bi riješili probleme, a čini se da je to dio rastućeg trenda koji uključuje zdrave sportaše koji imaju problema sa srcem nakon uvođenja cjepiva protiv COVID-19.

Kad je policija objavila na Twitteru da se nada da se stanje pogođenih sportaša popravlja, jedan je komentator izjavio: “Moja je djevojka bila jedna od pomagača na amsterdamskom maratonu i vidjela je kako su najmanje tri osobe reanimirane, a mnoge su odveli. Ali, naravno, to nema nikakve veze s otrovnim injekcijama.”

- Advertisement -

Više od 35 milijuna doza cjepiva protiv COVID-19 do sada je dano u Nizozemskoj.

Neurolog Jan Bonte rekao je da je došlo do znatnog porata oživljavanja tijekom maratona i drugih natjecanja u trčanju. Rekao je da su istraživanja pokazala da je učestalost mnogo veća nego inače, te bi želio istražiti kako status cijepljenja i vrijeme koje je prošlo od cijepljenja utječu na te incidente.

Vezano: 847 smrtnih slučajeva sportaša nakon „cijepljenja“

Epidemija iznenadnih smrti i srčanih problema među inače zdravim sportašima

Nedavno je došlo do epidemije “zdravih sportaša u formi” koji su iznenada umrli zbog nepoznatih uzroka ili su doživjeli velike srčane komplikacije nakon cijepljenja protiv COVID-19. 

Nedavno je iznenada preminuo 62-godišnji bodybuilder Doug Brignole, a iako uzrok njegove smrti nije poznat, bio je veliki zagovornik cijepljenja.

21-godišnji nogometaš s koledža Ouachita Baptist University, koji je zagovarao cjepiva, također je iznenada preminuo, dok se 19-godišnji kanadski hokejaški kapetan srušio i umro usred utakmice, što je nagnalo mnoge da slučaj povežu s uvjetovanjem cijepljenja od strane hokejaške lige.

- Advertisement -

Studija CDC-a koja je objavljena u Journal of the American Medical Association otkrila je da je rizik od miokarditisa kod mladih muškaraca bio 133 puta veći nakon Pfizerovog cjepiva protiv COVID-19.

Nije iznenađujuće da glavni mediji ne izvještavaju o mnogim od ovih incidenata, a neki sportaši također šute o svojim iskustvima, često prema uputama svog tima ili lige ili iz straha da će biti izopćeni, dok „woke“ publika nastavlja posramljivati ljude koji se nisu uboli, iako je sada opće poznato da cjepiva ne sprječavaju širenje virusa.

Međutim, jedan sportaš koji je otvoreno ispričao svoje iskustvo je francuski tenisač Jeremy Chardy, koji je svoju sezonu 2021. završio ranije zbog reakcije na cjepivo. Igrač, koji je nekoć zauzimao 25. mjesto na ATP listi i borio se s najvećim imenima tog sporta, sada kaže da mu je žao što je primio cjepivo.

Govoreći za francusku novinsku agenciju AFP, hrabro je priznao: “Otkako sam primio cjepivo, između Olimpijskih igara i US Opena, imao sam niz problema. Odjednom, ne mogu trenirati, ne mogu igrati.”

Umirovljena britanska nogometna zvijezda Matt Le Tissier nedavno je izrazio zabrinutost zbog velikog broja cijepljenih sportaša koji kolabiraju na terenu zbog srčanih problema. Govoreći za Red Voice Media, rekao je: “Igrao sam 17 godina i u tih 17 godina nisam nikad vidio da je netko morao izaći s nogometnog travnjaka zbog poteškoća u disanju ili sa srčanim problemima. Ovo nije u redu, to treba istražiti!“

Provjeri/naturalnews.com

- Advertisement -

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije