Subota, 27 srpnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeKći Klausa Schwaba: "Dolazi trajni 'Klimatski lockdown', sviđalo vam se to ili...

Kći Klausa Schwaba: “Dolazi trajni ‘Klimatski lockdown’, sviđalo vam se to ili ne”

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Kakav otac, takva kći

Kći osnivača Svjetskog ekonomskog foruma Klausa Schwaba pohvalila se da dolazi trajni „klimatski lockdown“, sviđalo se to ljudima ili ne.

Prema riječima Nicole Schwab, pandemija COVID-a bila je “iznimna prilika” da se testira kako će se javnost pridržavati planova WEF-a za uvođenje njihove agende Velikog reseta.

WEF-ovo promicanje narativa o “klimatskoj krizi” nastoji “stvoriti promjenu koja nije inkrementalna… kako bi se priroda postavila u srž gospodarstva”, prema Schwabovom potomstvu.

- Advertisement -

Nicole Schwab je to priznala u nedavno otkrivenom videu koji je snimljen tijekom panel rasprave WEF-a 2020.

WEF navodi Nicole Schwab kao “članicu Izvršnog odbora” WEF-a koja je također sudirektorica Platforme za ubrzavanje rješenja temeljenih na prirodi & 1t.org.

Grupa sudionika WEF-a raspravljala je o tome kako se lažna prijetnja “neposredne nužde” može iskoristiti za daljnji napredak WEF-ova plana “Velikog reseta” za čovječanstvo.

“Ova [COVID] kriza pokazala nam je da se prije svega stvari mogu vrlo brzo promijeniti kada se o tome usredotočimo i kada osjetimo neposrednu hitnost za naše živote”, izjavljuje Nicole Schwab.

“I drugo, jasno je da sustav, mislim, ranije ste ga spomenuli, koji smo prije imali nije održiv.

Dakle, vidim da je to ogromna prilika da doista imamo ovaj veliki reset i da iskoristimo ove ogromne tokove novca — da iskoristimo povećane poluge koje kreatori politika imaju danas — na način koji prije nije bio moguć da se stvori promjena koja nije inkrementalna ali da se možemo osvrnuti unatrag i možemo reći da je ovo trenutak u kojem smo stvarno počeli pozicionirati prirodu u srž gospodarstva.

- Advertisement -

Uzimajući točku gledišta poslovanja i gospodarstva i gledajući gdje postoje mogućnosti za otvaranje radnih mjesta i regeneraciju prirode?

Postoji mnogo prilika, a ovo je opet razmišljanje o zapravo inovacijskoj tehnologiji i poslovnom rastu može se dogoditi s pozitivnim utjecajem prirode i na neki način izlažući neke od ovih primjera.

Regenerativna poljoprivreda je, naravno, također veliki dio toga.

Jedna od ključnih točaka za razmišljanje ovdje također je oko angažiranja mladih, a za mene, opet, vraćam se na ovaj pomak u načinu razmišljanja generacije restauracije, možemo li zamisliti sebe kao ljude?

Mislim, govorili ste o novom čovječanstvu, mislim da ste to dobro spomenuli?

- Advertisement -

Možemo li sebe zamisliti kao generaciju obnove?

Mislim da tamo trebamo ići.

Također se nadam da je to moguće, ali mislim da će trebati puno volje, političke volje, ali i u smislu poslovnih aktera, da prekinemo s uobičajenim poslovanjem, ali na vrlo ozbiljan način i da kažemo da nam je potrebno napraviti vrlo teške izbore.

Postoje kompromisi, ali ovo je naša šansa i drugo, a ovdje se radi o riziku i otpornosti jer će šokovi koji dolaze biti još gori ako to ne učinimo sada.”

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

Rađe opasna sloboda, nego mirno i sigurno ropstvo.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

1 KOMENTAR

  1. Tko je ona? Po čemu je posebna da bi se čuo njen glas? Sumnjam da je ikad u svom životu pospremila za sobom. Jebe se ovoj WEF-ovoj pepeljuzi pa baljezga iz svoje kule, iz svog degeneričnog svijeta “novog čovjeka”…. Za to vrijeme meni i mojim zemljacima trule, teškom mukom obrađene njive i to malo stvorenog uroda, kojeg je neki dan razvalila “neposredna hitnost za naše živote ” tj. uragan i tuča izazvani klimatskim akrobacijama njenog tate i njegovih kolega…. i ponovno prijete…

VEZANO

najnovije