Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaNajnovije„Naše tijelo je sebi najbolji liječnik“ – Nikola Tesla

„Naše tijelo je sebi najbolji liječnik“ – Nikola Tesla

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Bezvremenski genij

Teslin stav prema zdravlju i bolesti govori da je on ”čudotvorac” koji vidi da bol ima fizičku, psihičku i emocionalnu komponentu u sebi. U svojim promišljanjima, on brine o boli pojedinca i velikoj svemirskoj boli podjednako. Naš znanstvenik je visoko osviješteni empat koji u svojim pisanim materijalima objašnjava strukturu kozmičke boli, koja je refleksne prirode i izvana se utiskuje u čovjeka.

On smatra da je sve živa energija; da se mnogo frekvencija isprepliće u našem organizmu i da fizička udaljenost nema utjecaja na prijenos informacija, svjetlosti i struja od jednog mjesta na drugo. To vrijedi i za ljudska bića koji su emiteri i primatelji energetskih impulsa.

Empatija se u medicini definira kao posebno psihofizičko stanje u kojem osoba u sebi i na sebi u potpunosti osjeća patnju i bol druge osobe, grupe ili velike zajednice.

- Advertisement -

”Naša tijela su slične građe i izložena su istim vanjskim utjecajima… naši pokreti i radnje služe očuvanju života i mada izgleda da smo potpuno neovisni jedni o drugima, mi smo spojeni nevidljivim vezama. Sve dok je organizam u odličnom stanju on reagira točno na sile koje ga pokreću, ali onog trenutka kad nastane neki poremećaj u bilo kojem čovjeku, njegova snaga za samoodržavanjem slabi.” ~ Nikola Tesla

Bol (fizička, psihička, emotivna) uvijek je izazvana zapamćenom centralnom psihičkom traumom prije nego što se bolest spusti na fizički plan čovjeka.

Čuveni ruski pisac Lav Tolstoj govorio je o mentalnom prevazilaženju boli savjetujući: ”Kada ste bolesni, jednostavno zamislite da ste zdravi.”

Za njim ne posustaje ni veliki liječnik i prorok Nostradamus koji tvrdi isto.

Moderna znanost je dokazala da vizualizacija pomaže organizmu da se efikasnije bori s bolešću, potvrdivši spoznaju Tolstoja, Nostradamusa i drugih.

Bolest valja tretirati kao prolazno stanje sa sretnim ishodom.

- Advertisement -

Budimo poput Tesle koji se fokusira na dobro! Naš input određuje nam output!

Ako upijamo loše stvari, stvorit ćemo negativne osjećaje u nama.

Organizam svaki dan kreira 40 000 novih stanica od sastojaka koje unosimo u sebe.

Sa svakom našom misli i emocijom slijedi kemijska promjena u mozgu i svaka stanica odgovara na njih.

Ako smo nezadovoljni, ljuti i tužni, takvi će nam biti koža, srce, jetra, pluća i ostalo!

Suprotno tome, smirenost, optimizam i mudra prevencija su najbolji za održavanje zdravlja i liječenje bolesti.

- Advertisement -

Tesla piše o zdravstvenoj preventivi upozoravajući što će u budućnosti biti porazno za ljudsko zdravlje i poput liječnika informira ljude kako da promijene sebe.

Neka nam Nikola Tesla bude svjetionik u prehrani, vježbanju i pozitivnom razmišljanju.

Hoćemo li u budućnosti više bolovati ili ćemo umirati sa 140 godina, koliko je Tesla planirao živjeti, ili pak s 280, po ruskom liječniku Volkovu, ovisi o zdravlju našeg planeta i nas!

Naime, naše tijelo je sebi najbolji liječnik pa ga valja slušati na način kao što je to činio Nikola Tesla.

Provjeri/atma.hr

P O D I J E L I !

Provjeri

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije