Petak, 18 listopada, 2024
NaslovnicaWake upmRNA ubija embrionalne matične stanice pupkovine neophodne za razvoj imunološkog sustava beba

mRNA ubija embrionalne matične stanice pupkovine neophodne za razvoj imunološkog sustava beba

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Eugenički zločin

Zabrinjavajući novi pred-tisak Odsjeka za mikrobiologiju na Sveučilištu Alabama, objavljen u časopisu Cell, bavi se iskrivljenom sudbinom i hematopoezom CD34+ HSPC u krvi iz pupkovine usred pandemije COVID-19.

Krv iz pupkovine visoko je obogaćena hematopoetskim matičnim progenitorskim stanicama (HSPC) što je identificirano površinskom ekspresijom molekula CD34. Oni su neophodni za održavanje koštane srži i krvnog sustava.

HSPC se naširoko koristi u razne terapeutske i istraživačke svrhe, poput transplantacije koštane srži.

HSPC su također odgovorni za popravak oštećenja u tijelu i proizvodnju krvi i imunoloških stanica. Oni mogu odgovoriti na infekcije i upale i stoga fino podesiti urođeni imunološki odgovor.

- Advertisement -

Pojednostavljeno rečeno, te su matične stanice iznimno važne i igraju ključnu ulogu u razvoju bebinog imunološkog sustava.

Studija je promatrala i prirodnu infekciju Covidom i imunološki odgovor izazvan mRNA cijepljenjem. Dok je prirodna infekcija SARS-CoV-2 također smanjila HSPC, otkrili su da su rezultati nakon cijepljenja daleko lošiji.

U cijelom radu često naglašavaju da njihovi podaci pokazuju da i prirodna infekcija i cijepljenje kvantitativno i kvalitativno oštećuju matične stanice, međutim, ako zađete u sitnije detalje, jasno je da je cijepljenje daleko gore.

Oba parametra bila su u obrnutoj korelaciji s terminom nakon cijepljenja, iako nije bilo značajne razlike u pozitivnosti za IgG protiv SARS-CoV-2 S i N proteina, što ukazuje da su ti učinci na CD34+ stanice uvelike uzrokovani cijepljenjem, u kojem trendovi su nastavljeni bez oporavka na početnu vrijednost tijekom cijelog razdoblja trudnoće.

I jednako zabrinjavajuće, činilo se da se smanjenje matičnih stanica nakon cijepljenja nastavilo istim tempom sve dok nije doseglo nulu.

To svakako zabrinjava mnoge liječnike.

- Advertisement -

Ali pretpostavljam da smo bili u pandemiji, mnogo je ljudi umiralo i stvari su se morale učiniti brzinom znanosti da se spasi čovječanstvo. Natjerati ljude, osobito trudnice, da u svojim stanicama uzgajaju šiljasti protein, tko zna koliko dugo, ne može biti tako loše? Pa sigurno nismo znali da će ionako uništiti matične stanice.

Ups, jesmo. Ova studija objavljena u listopadu 2020. otkrila je da je izloženost samom proteinu šiljaka utjecala na matične i imunološke stanice.

Da su ti učinci inducirani samo rekombinantnim S proteinom, a ne infektivnom virusnom česticom, sugerira da jednostavno izlaganje SARS-CoV-2 može utjecati na HSC/HPC i imunološke stanice putem interakcija S proteina sa stanicama, bez obzira na to mogu li se zaraziti. Ovi podaci imaju implikacije na imunološki odgovor na SARS-CoV-2 i na HCT.

Može li to biti razlog iznimno visoke stope prijema RSV-a u bolnicama diljem svijeta? Može li ono što se pripisuje gubitku imuniteta zbog karantene zapravo biti uzrok bebama sa oslabljenim imunološkim sustavom?

Nadajmo se samo da je ovaj pred-tisak pogriješio i da su rezultati njihove analize bili pogreška…

Provjeri/nakedemperor.substack.com

P O D I J E L I !

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije