Petak, 18 listopada, 2024
NaslovnicaVijestiIstraga o covidu slovačke vlade: „mRNA injekcije su opasne i treba ih...

Istraga o covidu slovačke vlade: „mRNA injekcije su opasne i treba ih zabraniti!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

„Covid cirkus“

Slovačka vlada provela je istragu o „covid cirkusu“, kako je premijer Robert Fico nazvao „pandemiju“ koronavirusa, na kojeg je, možda upravo i zbog toga, u svibnju ove godine izvršen neuspjeli pokušaj atentata. Povjerenik slovačke vlade za ovu istragu, Peter Kotlár, iznio je nalaze istrage o opasnostima mRNA injekcija, pozvavši na njihovu zabranu. Također, pandemiju covida naziva “bioterorističkim činom” i “izmišljenom operacijom”.

Dana 2. listopada, nakon što je dostavljeno Vladi, Kotlár je održao konferenciju za novinare o svom izvješću. Ključne preporuke iz njegova izvješća uključuju zaustavljanje uporabe mRNA “cjepiva”.

“Najteža posljedica cijele izmišljene operacije zvane pandemija covida-19 je ugrožavanje zdravlja ljudi i potvrda naivnosti svjetske populacije da bude podsvjesno poslušna”, rekao je Kotlár.

- Advertisement -

“Učinimo barem zajedno pravu gestu prestankom primjene mRNA pripravaka dok se ne dokaže njihova učinkovitost i sigurnost”, zatražio je Kotlar predstavljajući svoje izvješće. Najozbiljnije otkriće je da preparati mRNA mijenjaju ljudsku DNK, tvrdi on. Cjepiva su nedovoljno ispitana i stoga su opasna.

Zanimljivo, slovačka ministrica zdravstva Zuzana Dolinkova podnijela je ostavku nakon samo jedanaest mjeseci na dužnosti, obrazloživši svoj postupak razlikama u mišljenjima oko proračuna koji predviđa duboke rezove u zdravstvenom sustavu. No, vjerojatno je bilo presudno ovo izvješće koje je prije tjedan dana predstavio Vladin povjerenik za istraživanje pandemije covida Peter Kotlar.

U njemu ne samo da dovodi u pitanje samu pandemiju, već također poziva na zabranu cijepljenja mRNA cjepivima koja su razvile zapadne tvrtke kao što su BioNTech-Pfizer i Moderna. „Stručnjaci“ se s njim ne slažu, jer su po njihovom mišljenju, ta cjepiva pomogla značajnom smanjenju broja umrlih od virusa i posljedica pandemije.

Kotlarov poziv na zabranu mRNA cjepiva dobio je podršku i od samog premijera Fica. “Svi znate da sam osobno uvijek bio protiv cijepljenja eksperimentalnim cjepivima protiv covida”, rekao je Fico u svom obraćanju naciji objavljenom na Facebooku ovog vikenda. Dodao je da ima “mnogo poznanika” koji su imali značajne zdravstvene probleme nakon cijepljenja protiv covida, te pozvao je Kotlara da otkrije tko se u Slovačkoj obogatio “nepotrebnom kupnjom medicinskog materijala i cjepiva”.

Ogorčenje u Slovačkoj javnosti zbog izvješća vladinog povjerenika je ogromno. Njegove zaključke slovački javni mediji, koji su pod sve većim pritiskom vlade, čak opisuju kao pogrešne. 

- Advertisement -

Sasvim očekivano, liječnici i znanstvenici su još više užasnuti. “Kao znanstvenici koji se dugo bave istraživanjem virusa, duboko smo zabrinuti zbog tvrdnji koje je Kotlar iznio javnosti”, objavila je skupina „stručnjaka“ na web stranici Slovačke akademije znanosti. “Izneseni stavovi dovode u pitanje činjenice koje su provjerene i prihvaćene od svjetske stručne zajednice i nadležnih tijela te izazivaju nelagodu u javnosti.”

Protiv Kotlarova izvješća i njegovih zaključaka negoduje i oporba. Oskar Dvorak, član glavne oporbene napredne slovačke stranke i zamjenik predsjednika parlamentarnog odbora za zdravstvo, rekao je novinarima: “Kad bismo imali natjecanje za beskorisnost, Peter Kotlar bi ga pobijedio. Povjerenik za istraživanje pandemije nema analize, nema dokaza, ali zlorabi svoju dužnost za širenje opasnih dezinformacija.“

Što se ovog pitanja tiče u Hrvatskoj, sve što smo vidjeli je da su prošlog listopada 24 oporbena zastupnika tadašnjeg saziva hrvatskog sabora pokušala progurati prijedlog da se sastavi povjerenstvo koje bi istražilo rad Stožera za vrijeme „pandemije“. Treba li posebno napominjati kako je taj prijedlog prošao… Dakle, u Hrvatskoj nema nikakvih sumnji. Što bi na to rekli oni koji su nas „iznenada“ napustili proteklih godina? I dalje nas napuštaju…

Provjeri/expose-news.com

Foto naslovnice: web screenshot

- Advertisement -
Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

2 KOMENTARI

  1. Evo kako mafija stalno stvara paniku..

    njemački i drugi zapadni mainstream mediji, jučer su na u naslovima na portalima zavrištali, da je u Berlinu izbila difterija!!

    I to ovakav naslov:

    “Necjepljeni desetogodišnji dječak zaražen opasnom bolešću! Liječnici se bore za njegov život!”

    Dakle, odmah u naslovu se sugerira da je dječak necjepljen. Subliminarno se dakle sugerira da je to razlog zašto je dobio difteriju
    I dalje se kaže da je difterija opasna bolest, koja često može biti smrtonosna, da je u Njemačkoj i drugim zapadnim zemljama, iskorjenjena, naravno zahvaljući cjepivu, ali se u članku subliminrano sugerira,- eto ipak dakle ima takvih nedogovornmioh roditelja, koji nisu cjepili svoju djecu protiv difterije i da tako oni ugrožavaju drugu djecu.

    Difterija, je, vjerovatno također na spisku obaveznih cjepljenja za djecu u Njemačkoj, kao i ospice, boginje i još par bolesti..

    I u člancima se kaže, da je dječak navodno na intezivnoj njezi u berlinskoj bolnici Charite, da je na respiratoru i da se liječnici bore za njegov život.
    Kažem navodno, jer, je li to zaista tako, može se sumnjati u sve što ms mediji javljaju… Pogotovo kada je u pitanju bolnica Charite– poznata iz plandemijske mreže. Bolnica u kojoj radi poznati plandemičarski šarlatan, koji je skrojio prevarantski test za kovid, Christian Drosten.

    ali.. u izvještajima se još kaže, da je i još jedan drugi dječak dobio difteriju, ali on je bio cjepljen.– ali on ima samo “blage simptome”.. ma da kako da ne.

    I da su, odmah kontroliratli i testirali svu djecu i druge osobe, koje su bile u kontaktu sa ovom dvojicom dječaka. I naravno tu su odmah i “stručni savjeti” liječnika iz Charite, da se treba cjepiti protiv difteruije, sva djeca, ali i odrasli.

    Sličnih propagndnih paničnih izvještaja, bilo je lani iz Velike Britanije, a i iz Srbije… o navodnom izbijanju ospica kod pojedine djece… I proopagandni mainstream mediji su u tim izvještajima, također na istui način vrištali i optuživali “neodgovorne roditelje” i “antivkasere”, koji nisu htjeli cjepiti sviju djecu, kada su bila mala, i tako sada ugrožavaju drugu djecu.
    Na srpskim ms mporatlima, je i Šešelj optuživao “antivaksere” u Srbiji.

  2. U Njemačkoj očigledno daleko više nuspojava od kovid cjepiva, 36 puta više nego što kažu službeni podatci.

    Prema nedavnoj reprezentativnoj anketi, 19% svih cjepljenih protiv kovida zadobili su nuspojave.
    Izraženo u brojkama – to je oko 12 milijuna osoba!!!
    Radi se o mainstream reprezentativnoj anketi koju je vršio poznati mainstream institut Forsa – dakle nije nikakva anonimna anketa od strane alterantivnih medija i “teoretičara zavjere”.

    Inače prema službenim podatcim “Instituta Paul Ehrlich” (PEI)- broj prijavljenih nuspojava od kovid cjepiva je oko 340.000 slučajeva. Što je negdje oko 0,5 %. A broj onih koji je PEI priznao da su nuspojave od cjepiva još je puno niži, negdje oko 10.000. A ovo su podatci iz ožujka 2023., dakle prije više od godinu i pol. Novih podatak nema. Tako da se PEI lani hvalisao, kako je tih desetaka tisuća zanemarivi sićušni postotak, a da je navodna korisnost cjepiva puno viša.
    PEI je službena institucija za odborenje lijekova i cjepiva u okviru njemačkog ministarstva zdravlja, kao kod nas HALMED.

    Poznato je da se u Njemačkoj, a tako i u drugim državama, tako i u Hrvatskoj, prijavljuje samo vrlo mali broj nuspojava, a još manji broj od toga bude priznat kao nuspojava cjepljenja.
    I ogromna većina liječnika-cjepitelja, koji su zaduženi za prijavu nuspojava, uopće ne prijavljuje te slučajeve. Jer i oni su naravno u sklopu tog dobro podmazanog mafijaškog sustava. Liječnici-cjepitelji su dobivali masne honorare za cjepljenje i zato ih ogromna većina šuti, a ta šutnja na drugoj strani naravno odgovara PEI-ju, ili kod nas HALMED-u i sličnim institucijma u drugim državama, Ruka ruku mije. To potvrđuje i sociologinja Ina Berniger, koja je i osobno pogođena nuspojavom cjepiva i ona kaže da se tu radi o “kartelu šutnje”. Da brojni liječnici ne žele prijavljivati nuspojave cjepiva PEI-ju i drugim služenim institucijama, čak i onda, kada su ti slučajevi dokazani i potvrđeni.

    Međutim, rezultati ove ankete pokazuju dio stvarnosti.
    Dakle, prema službenim podatcima u Njemačkoj je cjepljeno oko 64,9 milijuna osoba, s najmanje jednom dozom kovid cjepiva.
    Prema rezultatim ove ankete, njih ukupno oko 12 milijuna su imali nuspojave, 19%.
    Također, prema podatcima te ankete, oko 11% od tih 19%, nisu uopće išli liječniku zbog tih nuspojava. Ostalih 8% su išli liječniku zbog nuspojava, ali kod njih 3,5% , liječnici im nisu priznali da su to nuspojave od cjepiva. Samo kod 4,5% su priznali da su nuspojave od cjepiva. Ali i to je, izraženo u brojkama, negdje oko 2,9 milijuna osoba.. I to je daleko više od službenih podataka PEI-ja, 340.000 prijavljenih slučajeva nuspojava i negdje oko 10-ak tisuća priznatih dosada. Što znači, da je i ovdje ogromna većina od ovih liječnika, koji su ovim osobama potvrdili i priznali da imaju nuspojave eod cjepiva,. ipak to nije prjavila PEI-ju. Dakle samo negdje oko 12% od svih tih slučajeva (2,9 milijuna) priznatih nuspojava su dojavljeni PEI-ju.

    Međutim, još u travnju 2022. godine, bolesničko osiguranje BKK ProVita (jedno od nekoliko državnih bolesničkih osiguranja u Njemačkoj), objavilo je službene podatke, prema kojima je preko 2,5 milijuna osoba u Njemačkoj zatražilo liječničku pomoć zbog nuspojava kovid cjepiva !! To su podatci na osnovu statistike, crno na bijelo,- dakle, zapisano u liječničkim ordinacijama u dokumentima, zbog čega je tih preko 2,5 milijuna osoba tada dolazile liječniku.
    A ti su podatci bili podatci samo do kraja 2021. godine! Koliko je osoba još nakon toga, 2022. i 2023. i 2024. godine zatražilo liječničku pomoć zbog nuspojava cjepiva, može se samo pretpostaviti, vjerovatno još nekoliko puta toliko..
    Inače, nakon objavljivanja tih podataka, ravnatelj BKK Provita, Andreas Schöfbeck, dobio je odmah otkaz.

VEZANO

najnovije