Ponedjeljak, 25 rujna, 2023
NaslovnicaNajnovijeApokalipsa: Za bolesti i deformacije koje će cjepivo cijepljenih majki uzrokovati novorođenoj...

Apokalipsa: Za bolesti i deformacije koje će cjepivo cijepljenih majki uzrokovati novorođenoj djeci najvjerojatnije će biti okrivljene klimatske promjene

(Mišljenje)

Da je plan koji se upravo pred našim očima ostvaruje ovih dana iskovan davno unaprijed, dokazuje i slijedeće zastrašujuće predviđanje.

Naime, 30. siječnja 2019. godine u znanstvenom časopisu Journal of the American Heart Association objavljena je studija pod naslovom „Predviđene promjene u izloženosti toplini tijekom rane trudnoće i s tim povezano opterećenje kongenitalnih srčanih mana u SAD-u“.

Studija obrađuje potencijalne utjecaje i s njima povezane zdravstvene implikacije na novorođenu djecu, a uslijed „intenzivnijih i dugotrajnijih toplinskih događaja u SAD-u kao posljedica klimatskih promjena“.

Studija je vrlo opširna, a ono što je svakako najzanimljivije jesu njeni zaključci, prema kojima će „trend porasta užasnih i stalno rastućih popisa načina na koji klimatske promjene štete našem planetu, prvenstveno glede porasti temperature, dovesti do povećanja broja dojenčadi rođenih s prirođenim srčanim manama, a koji bi mogao postati vidljiv već 2025.godine.“  

Gluposti…žene rađaju u različitim klimatskim uvjetima od kada je čovjeka!

Još u srpnju ove godine, objavili smo članak o studiji koja je objavljena u New England Journal of Medicine, prema čijim rezultatima je evidentna depopulacijska narav ovih tzv. cjepiva.

Danas je u tijeku plandemijska propaganda koja je usmjerena i na trudnice, od kojih se sve agresivnije traži da prime nepoznati sadržaj injekcije, kao tobožnje obrane od koronavirusa.

Šta se događa s novorođenom djecom cijepljenih majki, još uvijek je misterij, ali počinju pristizati zastrašujuće informacije i videa o rađanju djece s deformitetima sa svih strana svijeta, a koje se naziva i hibridnim covid bebama.

Jesu li ovi video uradci i informacije o covid bebama istiniti ili ne, stvarno ne znamo, a s obzirom da se radi o zaista uznemirujućoj temi, zaista ne želimo niti nagađati.

S obzirom na ubrzavanje provedbe agende Klimatskih promjena, o čemu svjedoči i tek završena klimatska konferencija Ujedinjenih naroda COP 26, održana u Glasgowu, vrlo lako je zaključiti kako će se ova dva provedbena plana Velikog Reseta međusobno preklopiti, a sve u cilju zametanja i skrivanja posljedica tzv. cjepiva.

VEZANO

najnovije