Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeApokalipsa: Za bolesti i deformacije koje će cjepivo cijepljenih majki uzrokovati novorođenoj...

Apokalipsa: Za bolesti i deformacije koje će cjepivo cijepljenih majki uzrokovati novorođenoj djeci najvjerojatnije će biti okrivljene klimatske promjene

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Depopulacija

Da je plan koji se upravo pred našim očima ostvaruje ovih dana iskovan davno unaprijed, dokazuje i slijedeće zastrašujuće predviđanje.

Naime, 30. siječnja 2019. godine u znanstvenom časopisu Journal of the American Heart Association objavljena je studija pod naslovom „Predviđene promjene u izloženosti toplini tijekom rane trudnoće i s tim povezano opterećenje kongenitalnih srčanih mana u SAD-u“.

Studija obrađuje potencijalne utjecaje i s njima povezane zdravstvene implikacije na novorođenu djecu, a uslijed „intenzivnijih i dugotrajnijih toplinskih događaja u SAD-u kao posljedica klimatskih promjena“.

Studija je vrlo opširna, a ono što je svakako najzanimljivije jesu njeni zaključci, prema kojima će „trend porasta užasnih i stalno rastućih popisa načina na koji klimatske promjene štete našem planetu, prvenstveno glede porasti temperature, dovesti do povećanja broja dojenčadi rođenih s prirođenim srčanim manama, a koji bi mogao postati vidljiv već 2025.godine.“  

Gluposti…žene rađaju u različitim klimatskim uvjetima od kada je čovjeka!

Još u srpnju ove godine, objavili smo članak o studiji koja je objavljena u New England Journal of Medicine, prema čijim rezultatima je evidentna depopulacijska narav ovih tzv. cjepiva.

Danas je u tijeku plandemijska propaganda koja je usmjerena i na trudnice, od kojih se sve agresivnije traži da prime nepoznati sadržaj injekcije, kao tobožnje obrane od koronavirusa.

Šta se događa s novorođenom djecom cijepljenih majki, još uvijek je misterij, ali počinju pristizati zastrašujuće informacije i videa o rađanju djece s deformitetima sa svih strana svijeta, a koje se naziva i hibridnim covid bebama.

Jesu li ovi video uradci i informacije o covid bebama istiniti ili ne, stvarno ne znamo, a s obzirom da se radi o zaista uznemirujućoj temi, zaista ne želimo niti nagađati.

S obzirom na ubrzavanje provedbe agende Klimatskih promjena, o čemu svjedoči i tek završena klimatska konferencija Ujedinjenih naroda COP 26, održana u Glasgowu, vrlo lako je zaključiti kako će se ova dva provedbena plana Velikog Reseta međusobno preklopiti, a sve u cilju zametanja i skrivanja posljedica tzv. cjepiva.

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije