Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaWake upBijeli tragovi iznad Zagreba

Bijeli tragovi iznad Zagreba

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Chemtrails

Na e-mail adresu portala poslana nam je prezentacija Željka Škrinjara, dipl.ing.el. o dugotrajnim bijelim tragovima koji nastaju preletom zrakoplova, pa je objavljujemo u cijelosti.

Dugotrajni bijeli tragovi koji nastaju preletom zrakoplova, kakve sve češće i sve više viđamo u atmosferi, nisu nimalo bezazlena pojava. Takvi tragovi sadrže sitne čestice koje u atmosferi izazivaju različite učinke. Njihov sastav može biti raznovrstan, a često se u tom kontekstu spominju aluminij, barij, stroncij…

Povod, ali i opasnosti koje iz toga proizlaze mogli bi biti:

- Advertisement -

• Vojne potrebe

• Upravljanje vremenskim prilikama (klimom)

• Utjecaj na raspoloženje i na zdravlje živih bića

• Onečišćenje zraka, vode i tla

• Nedostatak pitke vode i hrane

Sitne čestice putem zraka, vode (oborina) ili tla (hrane) dospijevaju u konačnici u naš organizam i mogu izazvati brojne zdravstvene probleme. Takve čestice su izrazito malih dimenzija pa od njih naše tijelo nema učinkovitu zaštitu.

- Advertisement -

Ako se primijene umjetna elektromagnetska polja određenih svojstava, situacija može postati još gora. Jedan mogući mehanizam je povećanje propusnosti krvno-moždane barijere, nakon čega takve čestice mogu doprijeti u moždano tkivo, što može izazvati brojne zdravstvene poremećaje.

Svjedoci smo porasta broja neuroloških, kardiovaskularnih i drugih zdravstvenih problema, od Alzheimerove bolesti, različitih oblika demencije, sindroma autističnog poremećaja na dalje…

Teško se može reći da postoji pravilnost u vezi pojave bijelih tragova u atmosferi, ali, može se raspoznati da postoje određeni ciklusi. Jedan takav ciklus obuhvaćen je ovim videom, a odnosi se na razdoblje od 5. do 20. listopada 2022. godine.

Znakovito je da su se u tom vremenskom razdoblju ljudi pojačano tužili na zdravstvene smetnje i probleme kao što su nesanica, nedostatak energije i koncentracije, tupost, letargija, zimica i drhtavica, znojenje, mučnina, proljev, bolovi u kostima, zglobovima i mišićima, smetnje u disanju, smetnje s vidom…

Stave li se bijeli tragovi u kontekst takozvanih klimatskih promjena, dovoljno je razloga za zapitati se, jesu li klimatski ekstremi rezultat (posljedica) spontanih, svakodnevnih čovjekovih aktivnosti ili uzroci mogu biti i druge naravi.

Izvor: YouTube (Željko Škrinjar)

Provjeri/Udruga Hrvatski Ratnik

- Advertisement -

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije