Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeBill Gates razvija „samošireće“ cjepivo

Bill Gates razvija „samošireće“ cjepivo

Kill de(Bill)

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Novo istraživanje financirano od strane američkog Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH) i Zaklade Bill & Melinda Gates ima za cilj razviti cjepivo „bez igle“ koje se može širiti poput virusa, ne ostavljajući nikome opciju da ostane necijepljen.

Cilj je stvoriti cjepivo koje ljudi “primaju” bez osobnog pristanka i bez potrebe za injekcijama. Drugim riječima, cjepivo bi se prenosilo s jedne osobe na drugu poput prehlade.

Rad na tu temu tvrdi da će zarazna cjepiva biti nešto manje smrtonosna od tradicionalnih injekcija, “ali i dalje mogu ubiti”.

Oni koji podržavaju ovaj koncept kažu da se to ne razlikuje od npr. kloriranja ili fluorizacije vode, za što kažu da je „masovno liječenje opće populacije protiv karijesa“.

“Nitko se neće pitati za pristanak, čak ni oni koji se s tim ne slažu”, kaže prof. Dominic Wilkinson, stručnjak za medicinsku etiku sa Sveučilišta Oxford, koji očito podržava tu ideju.

“Umjesto toga, povjeravamo izabranim dužnosnicima da ispitaju vjerojatne zdravstvene koristi i donesu odluke na temelju dokaza. Ne mislim da postoji nešto suštinski drugačije kada je u pitanju ideja o samoširećem cjepivu.”

“Cjepiva” koja se šire mogu se lako pretvoriti u biološko oružje

Sve je to glazba za uši Billa Gatesa, koji desetljećima marljivo radi na prisilnom cijepljenju cijelog planeta na sve moguće načine.

Gates već dugo promiče sva cjepiva, uključujući injekcije protiv koronavirusa koje namjerava upariti s potkožnom nanotehnologijom. Ovaj koncept neki dovode u vezu sa “žigom zvijeri” koji je opisan u biblijskim tekstovima.

“Ovakvo oružje koje se samo širi može izmaći kontroli”, upozorava dr. Filippa Lentzos, viša predavačica znanosti i međunarodne sigurnosti sa King’s College u Londonu. Ona kaže da bi oslobađanje cjepiva koje se ovako širi omogućilo njegovo pretvaranje u biološko oružje, ako ono već i u startu nije biološko oružje.

Prof. Jim Bull, stručnjak za zarazne bolesti sa Sveučilišta Idaho koji prati razvoj prenosivih cjepiva, rekao je da još uvijek ostaje nejasno jesu li cjepiva koja se sama šire uopće moguća ili ne, te kako se nijedno ispitivanje bilo kojeg cjepiva koje se samo širi neće provesti bez podvrgavanja strogim regulatornim i etičkim odobrenjima. Mo’š mislit…

Dakle, eugeničarska čudovišta poput Gatesa nastavljaju s radom na iznalasku sve učinkovitijih depopulacijkih tehnologija, pod krinkom “spašavanja života”, a sve za račun i u ime elite, koja se svojski trudi napraviti „savršeni bug“ kojim bi trajno naštetili ljudskoj rasi.

No, ovi bezbožnici zaboravljaju da je On stvorio čovjeka s nevjerojatno moćnim imunološkim sustavom koji je neprobojan ukoliko vašem tijelu omogućavate sve ono što mu je potrebno u pogledu ishrane i suplementacije. I još nešto, teško je povjerovati da bi globalistički kabalisti mogli posegnuti za ovom metodom, osim ako ne budu pritisnuti u kut, jer sjetite se, oni trebaju vaš informirani pristanak. U protivnom, odlaze s ovog svijeta nečiste karme.

Foto naslovnice: screenshot naturalnews.com

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije