Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiBill Gates: “Sljedeća pandemija dolazi i potrebna je veća cenzura kako bi...

Bill Gates: “Sljedeća pandemija dolazi i potrebna je veća cenzura kako bi se ublažio dio ludila na internetu”

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Budite spremni

Ako ste mislili da je operacija Warp Speed ​​brzo pokrenuta, samo pričekajte dok ne dođe sljedeća “pandemija”.

Covid je bio samo zagrijavanje, prema eugeničaru milijarderu Billu Gatesu, koji već upozorava na sljedeću prijevaru i brzinu kojom će sljedeća runda “cjepiva” biti pokrenuta.

“Sljedeći put ćemo imati tvornice koje mogu proizvoditi cjepiva daleko brže, tako da biste za samo nekoliko mjeseci trebali moći proizvesti dovoljno za svijet”, nedavno je rekao Gates.

“Dakle, imat ćemo dovoljno zaliha tako da određivanje prioriteta neće biti važno jer ćemo pokriti sve.”

U skladu s izjavama koje je također nedavno dao predsjednik SAD-a Joe Biden o sljedećoj plandemiji, Gates kaže da će se uskoro pojaviti “gigantske tvornice mRNA” koje će velikom brzinom proizvoditi sve vrste novih cjepiva.

Vezano: Je li Bill Gates stvarni „gospodar svijeta“ ili samo jedan od vođa sotonističkog kulta?

“Još nismo izašli iz šume s ovom trenutnom pandemijom i otrežnjujuće je što moramo razmišljati o sljedećoj pandemiji dok tek sada uživamo u stvarima koje volimo raditi u životu”, požalio se Folly Bah Thibault, voditeljici Al Jazeere koja je o tome razgovarala s Gatesom neposredno prije Božića.

“Zašto i koliko trebamo biti spremni za sljedeću pandemiju?”, nastavila je pitati Gatesa, na što je on odgovorio:

“Pa, vlade su tu da nas zaštite… ali covid pandemija je katastrofa za koju se nisu pripremili. Stvarni resursi potrebni za globalni nadzorni tim za izradu boljih dijagnostičkih tehnologija, za brzo otkrivanje. To zapravo neće biti tako skupo kada se svijet organizira i postane prioritet.”

Prema Gatesu, ne samo da postoji mogućnost da će doći do još jedne prijevare, već je u više navrata izjavio, uključujući nedavno za Al Jazeeru, da će u nekom trenutku sigurno biti još jedna.

Nije “pitanje hoće li, nego kada”, otkrio je Gates, upozoravajući da se ljudi i vlade moraju “aktivno pripremiti” za sljedeću rundu globalne tiranije, koja će sigurno zasjeniti posljednju rundu.

Vezano: Kako je novac Bill Gatesa i partnera kontrolirao sumanuti „Svjetski odgovor na Covid“

Gates želi vidjeti puno više cjepiva, puno više pribora za “testiranje” i puno više tiranije sljedeći put kada strašna bolest počne cirkulirati u vijestima.

“Odabir načina na koji ćemo ojačati WHO, stvara posebnu organizaciju posvećenu pandemijama”, rekao je Gates, dodajući da se moraju nastaviti ulagati napori kako bi se “svaka zemlja natjerala da prakticira” stvari za koje kaže da se trebaju dogoditi za sljedeću plandemiju.

“Dakle, potrebno nam je malo pripreme kako bismo nešto mogli zaustaviti prije nego što postane globalno”, dodao je. “Dakle, imat ćemo puno epidemija, ali moramo imati manje pandemija.”

Stvaranje aparata za “svjetski nadzor” kakvog Gates želi je skupo. Kako bi to platio, želi da najbogatije zemlje svijeta, uključujući SAD, troše 2-3 milijarde dolara godišnje za potrebe pripravnosti.

Gates uvijek želi prvo vidjeti sve stare ljude cijepljene, što vrijedi i za ovaj sljedeći put. Mladi se trebaju cijepiti nakon što su svi stariji već zasukali rukave.

U svakom slučaju, Gates želi da postoji mnogo cjepiva za sve, što znači da se milijarde dolara moraju sada uliti u blagajnu Big Pharme kako bi se stvorilo više tvornica i proizvodnih linija u iščekivanju sljedeće prevare.

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije