Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiBritanska vlada plaća poljoprivrednicima samo da prestanu s proizvodnjom hrane i prodaju...

Britanska vlada plaća poljoprivrednicima samo da prestanu s proizvodnjom hrane i prodaju zemlju

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Povijesna krađa

Ujedinjeno Kraljevstvo uvelo je novi program koji nudi paušalne, fiksne novčane isplate poljoprivrednicima koji pristanu prestati s poljoprivredom i prodaju svoja zemljišta.

Prema izvješćima, poljoprivrednici koji prihvate gotovinu moraju ili otići u mirovinu ili preuzeti drugi posao kojeg im vlada odobri, prema programu koji nazivaju “Basic Payment Scheme”.

“Svrha je navodno ispuniti planove zelene politike”, piše Mike Campbell za The Counter Signal, te nastavlja: “Od starijih poljoprivrednika, koji ne žele promijeniti svoje metode uzgoja, traži se da odustanu ili prodaju svoju zemlju. Zauzvrat, novi farmeri mogu usvojiti alternativne, ekološki prihvatljive poljoprivredne tehnike.”

Na sličan način to pokušava i Nizozemska, koja također nasilno želi izbaciti poljoprivredu kako bi postala “zelena”.

Zahvaljujući plandemiji koronavirusa, Velika Britanija je ionako već na dobrom putu prema ukidanju poljoprivrede i to zbog problema u opskrbnom lancu zajedno s tržišnom korupcijom i vrtoglavom inflacijom, koja tjera mnoge poljoprivrednike iz posla protiv njihove volje.

Dakle, gospodari središnjih banaka i drugi globalistički arhitekti stvorili su savršenu oluju velikog skoka cijena, niske ponude i sveopćeg kaosa na tržištima, što je sve samo dio “Velikog reseta” u kojem se planira da ljudi ne “posjeduju ništa i budu sretni”, dok će „elita“ zgrnuti dodatno bogatstvo.

BBC News, koji često donosi lažne vijesti, objavio je rezultate navodne ankete koju je provela Udruga poljoprivrednika iz Engleske koji sugeriraju da većina farmera, njih 75%, ozbiljno razmišlja o tome da uzme novac i otiđe iz poljoprivrede.

Zemlju poljoprivrednika spremna je otkupiti sama država ukoliko je poljoprivrednici sami ne uspiju prodati. Dakle, potpuno isti scenarija kao i u Nizozemskoj i Kanadi…

Što je najgore od svega, očajnim poljoprivrednicima će se za stvarnu vrijednost, odnosno njihova zemljišta ponuditi kompenzacija u obliku valutnog fiat novca, koji će vrlo ubrzo potpuno izgubiti svoju vrijednost, čime će ova velika pljačka dobiti svoj epilog i povijesni značaj.

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije