Četvrtak, 25 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiCijepljena hollywoodska zvijezda Jamie Foxx ostao djelomično paraliziran i slijep nakon krvnog...

Cijepljena hollywoodska zvijezda Jamie Foxx ostao djelomično paraliziran i slijep nakon krvnog ugruška

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Samo još jedna žrtva

Napokon su počeli izlaziti uznemirujući detalji o misterioznoj bolesti od koje boluje holivudski glumac Jamie Foxx.

Zvijezda filma “Django Unchained” navodno je ostao “djelomično paraliziran i slijep” nakon što je dobio krvni ugrušak na mozgu koji je uzrokovalo „cjepivo protiv covida.

Kako je Slay News izvijestio, Foxx je primljen u bolnicu u Atlanti u Georgiji sredinom travnja. Međutim, njegova je obitelj samo otkrila da je pretrpio nepoznatu “medicinsku komplikaciju” i njegovo je stanje obavijeno velom tajne.

Foxx je, kao i većina onih koji rade u industriji zabave, bio pod pritiskom da se cijepi protiv COVID-19 zbog strogih propisa o cjepivu.

Njegovo stanje otkrio je holivudski novinar i podcaster AJ Benza nakon razgovora s izvorom bliskim Foxxu.

“Jamie je imao krvni ugrušak u mozgu nakon što je primio injekciju”, priznao je Benza, koji je formalno radio kao kolumnist za New York Daily News i kao voditelj emisije E! serije “Misterije i skandali”.

Benza je detaljno opisao Foxxovo stanje tijekom gostovanja u online emisiji dr. Drewa Pinskyja “Pitaj dr. Drewa”.

“Nije želio primiti cjepivo, ali se to od njega zahtijevalo pri snimanju filma u kojem je glumio”, rekao je Benza, te dodao: “Krvni ugrušak u mozgu uzrokovao je da u tom trenutku bude djelomično paraliziran i slijep.”

Benza je izjavio da je njegov insajder bio “netko u prostoriji” s znanjem iz prve ruke o Foxxovoj hospitalizaciji.

Benzina otkrića dolaze samo tjedan dana nakon što je legendarni boksač Mike Tyson, kojeg je Foxx trebao tumačiti u biografskom filmu o borcu, priznao da je čuo glasine da je glumac doživio moždani udar.

Dr. Drew je dalje pojasnio da je “krv u mozgu cerebralno krvarenje.” Inače, moždani udar karakterizira se kao “krvni ugrušak u arteriji mozga koji prekida dotok krvi u mozak i zbog čega mozak odumire”.

“Opće je poznato da je [Foxx] imao moždani udar, mislim rekli su ‘moždani udar’ mnogo puta. Dakle, ako kažu ‘krvni ugrušak u mozgu’ — to je moždani udar. To je krvni ugrušak u arteriji koji prekida opskrbu, taj dio mozga je mrtav”, objasnio je dr. Drew, dodajući da bi ugrušak mogao imati “vrlo ozbiljne posljedice”.

Benza kaže da su poruke Foxxove obitelji u kojima se tvrdi da je dobro i da igra piklebol lažne, te da su poruke poznatih prijatelja koji šalju molitve za Foxxa bliže istini.

Provjeri/slaynews.com

Foto naslovnice: screenshot slaynews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije