Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiCNN poziva gledatelje da izgladne svoje ljubimce na smrt u borbi protiv...

CNN poziva gledatelje da izgladne svoje ljubimce na smrt u borbi protiv „klimatskih promjena“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Kult smrti

CNN je pozvao svoje gledatelje da počnu izgladnjivati ​​svoje ljubimce do smrti u nastojanju da pomognu u borbi protiv klimatskih promjena.

Ne, nažalost nije šala…

CNN je nedavno objavio članak na svojoj web stranici pod naslovom: “Naši kućni ljubimci dio su klimatskog problema. Ovi savjeti mogu vam pomoći smanjiti njihove ugljične otiske šape“. U članku, liberalni sadisti na CNN-u tvrde da prehrana mnogih kućnih ljubimaca bogata mesom uzrokuje ispuštanje plinova koji zagrijavaju planet u atmosferu.

Potez ubijanja naših voljenih kućnih ljubimaca također guraju aktivisti krajnje ljevice, koji su nedavno obećali da će pobiti milijune pasa diljem svijeta kako bi smanjili “ugljični otisak šape” koji oni proizvode kao rezultat jedenja mesa.

„Odgovorni vlasnici kućnih ljubimaca trebali bi zamijeniti čovjekovog najboljeg prijatelja za kornjaču u cilju spasa planeta. Zmije, kornjače i gmazovi mogu imati jako mali utjecaj”, sugerira CNN.

Vaša maca i psić, objašnjava CNN, morat će jesti bube baš kao i vi, pod pretpostavkom da ih ubuduće uopće smijete držati:

„Hrana za kućne ljubimce na bazi insekata može biti nutritivno potpuna i počinje dolaziti na tržište diljem svijeta. Također mogu biti rješenje za neke kućne ljubimce koji su alergični na tradicionalne izvore proteina.”

Vezano: Klimatski aktivisti pozivaju na pokolj milijuna pasa u cilju smanjenja „ugljičnog otiska“

Tijekom proteklih nekoliko godina, vidjeli smo trend militantnih vegana koji pokušavaju prisilno hraniti svoje mačke (koje su biološki uvjetovane da jedu meso i samo meso) salatama od kelja, s katastrofalnim rezultatima.

„Vegane se ponovno upozorava da ne hrane svoje ljubimce okrutnom i “opasnom” biljnom hranom, a veterinari upozoravaju da bi mogle uzrokovati kronične bolesti, sljepoću, pa čak i smrt.

Dok su psi, kao i ljudi, svejedi i mogli bi “u teoriji” preživjeti na biljnoj prehrani, mačke su “obavezni mesožderi, što znači da ovise o mesnoj prehrani i ne mogu biti zdrave niti preživjeti bez nje”, rekla je znanstvena RSPCA časnica dr Sarah Zito.

Psi također žive na mesu, iako će pojesti gotovo sve što sadrži kalorije, ali to ne znači da su tjestenina i grah od leće njihova idealna prehrana. A optimalna prehrana za pse sigurno nisu kukci ili nešto na bazi soje u Frankenstein Impossible Burgeru ™, kojeg preporučuje Bill Gates.

Ako tehnokrati postignu svoje ciljeve, Gates i ostali industrijalci koji monopoliziraju opskrbu hranom, zaradit će mnogo novca, a mnoštvo bespomoćnih kućnih ljubimaca će umrijeti.

No, svjesni i probuđeni ljudi sigurno neće slušati ove gluposti…

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije