Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaTop komentarDavid Icke nakon što mu je 26 zemalja EU-a zabranilo ulazak: „Fašizam...

David Icke nakon što mu je 26 zemalja EU-a zabranilo ulazak: „Fašizam nije teorija, on je stvaran!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Objašnjeno u 45 sekundi

Nakon što mu je 26 zemalja Europske unije zabranilo ulazak na njihov teritorij, britanski „teoretičar zavjera“ David Icke snimio je video u trajanju od samo 45 sekundi, kojim još jednom želi naglasiti kako živimo u svijetu koji nam se može odjednom drastično „smanjiti“, ukoliko ne prihvaćamo „službeni narativ“.

Da podsjetimo, David Icke je bio pozvan od strane organizatora „Zajedno za Nizozemsku“ da se obrati na mirnom prosvjedu u Amsterdamu. No, vlasti tog grada procijenile su da je to previše riskantno, te su putem Službe za imigraciju i naturalizaciju (IND) objavili kako mu je onemogućen ulazak u Schengenski prostor slijedeće dvije godine.

- Advertisement -

Glasnogovornik Službe za imigraciju i naturalizaciju (IND) kaže da ne može komentirati pojedinačne slučajeve, ali općenito kaže sljedeće: 

“Ako postoje konkretne indikacije da strani državljanin predstavlja prijetnju javnom redu ili nacionalnoj sigurnosti, IND odlučuje označiti stranog državljanina u Schengenskom informacijskom sustavu (SIS II) kao stranca koji ne može biti primljen u schengenski prostor. 

Takvo upozorenje znači da se strancu odbija ulazak na granici. Navedene indikacije mogu se pojaviti iz službene poruke AIVD-a ili poruke tumačenja partnera u lancu, poput NCTV-a ili policije.”

Nakon ovog događaja, Icke je sažeo stvarnost u kojoj živimo u već spomenutom kratkom videu:

Pozdrav, ovdje sam na plaži u Kentu. Gledam prema granicama moje slobode kretanja.

Nakon 26 europskih zemalja koje su me istovremeno zabranile zbog zločina što sam pozvan da govorim na mirnom skupu u Amsterdamu.

- Advertisement -

Fašizam nije teorija, dame i gospodo.

Fažizam je s nama.

Nestajanje slobode nije teorija zavjere. To je činjenica.“

Provjeri/SimunNewsRoom

P O D I J E L I !

Provjeri

- Advertisement -

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

1 KOMENTAR

 1. Ickeu zabranjuju ulaske u druge zemlje..

  a najpozantiji njemački “teoretičar zavjere”, njemački “David Icke”, Oliver Janich uhićen je prije nekih 2 mjeseca.
  Na Filipinima gdje je već godinama živio sa svojom zaručnicom Filipinkom.

  kod nas je Francišković već godinu dana u zatvoru, a nedavno je i Andrija Klarić, koji važi kao umjeren, dobio neku presudu i novčanu kaznu..

  Superzvijezdi Kanyeu Westu u SAD-u, zbog “teoreja zavjere” prijete sudskim procesom , čak i oduzimanjem skrbi nad vlastitom djecom…

  ali ne samo da su “teoretičari zavjere” kao Icke, Janich i Francišković na piku elite, već i umjereni kritičari plandemije i cjepljenja.
  kao poznati njemački liječnik, tajlandskog porijekla, 75-godisnji dr Sucharit Bhakdi pored američkih neovisnih kritičnih liječnika Yeadona i McCoullogha, vjerojatno najpoznatiji kritičar plandemije i cjepljenja na svijetu, iz reda insajdera, bivših pripadnika medicinskog mainstreama.
  Iako Bhakdi dakle se ne bavi “teorijama zavjere”, ne bavi se temama kao Icke, Janich ili Francišković, već kao medicinski insajder se bavi samo plandemijom i lažnim cjepivom sa stručnog gledišta, i sasvim je miran i staložen čovjek, on je dobio kaznenu prijavu pod optužbom “huškanja na nacionalnu mržnju” – što je potpuno absurdno i pokazuje koliko je ta banda bahata, drska i bezobrazna i državno odvjetništvo je prihvatilo tu kaznenu prijavu i pokrenulo sudski proces protiv njega, koji će započeti početkom iduće godine…

  Također su već ranije pritisli dr Stefana Hockertza, protivnika plandemije i cjepljenja, vršili mu pretres i blokirali žiro račune, tako da je ostao bez sredstava i napustio njemačku.. I on je insajder, koji je ranije godinama radio u farmaciji i ni on nije “teoretičar zavjere”, on niti negira postojanje koronavirusa i nije općeniti protivnik cjepljenja, ali je kritizirao plandemiju i nepotrebene mjere i govorio da korona nije opasnije od gripe i da je cjepljenje protiv nje nepotrebno i opasno i da to nije cjepljenje već genska terapija.

  a očito je da su nedavno pokušali zastrašiti i poznatog odvjetnika Rainera Fuellmilcha, pokretanjem kaznene prijave proptiv njega, a ta je prijava bila došla od strane nekih njegovih dotadašnjih bliskih suradnika, koji su ga optužili navodno za pronevjeru nekog novca.. ali to je očito neki spin, kao i u slučaju jednog od osnivača njemačkog protestnog pokreta protiv plandemije “querdenken”, Michaela Ballwega, kojega su sa istim spinom optužili, kofol za pronevjeru nekog novca..

  Očito je da gospodari globalnog kulta progonom i zastrasivanjem poznatih krotičara, žele zastrašiti javnost..
  Međutim taj progon je dokaz za to, da se oni-elita boje.. Jer Janich, Bhakdi i ostali su više od 2 godine su govorili i pisali te stvari, ali nisu ih ranije dirali, već baš sada.. To znači da je njihov utjecaj u stanovništvu i javnosti porastao, i da je značajno porastao broj ljudi koji su progledali i počinju misliti svojom glavom i da ih se mafija boji. I Očito zato što se trebaju zataškati katastrofalne posljedice cjepljenja i ušutkati sve poznate kritičare, da ne ispadne da su ti kritičari bili u pravu..

  I ovo je još jedan doklaz kako globalistički kult ustvari vlada sa svim državama. jer, očito je da je nalog za uhićenje Janicha na Filipinima, došao izvana

  Filipinski predsjednik Dutarte, već se ranije pokazao kao loš glumac kulta. Mnogi su nasjeli na ovog bahatog krkana, prije nekoliko godina, kada je grmio protiv narko kriminalaca, grmio protiv SAD-a i zapada… ustvari glumac je pokazao svoje pravo lice, već prije 2 godine na početku plandemije, kada je rekao, da sve koji se ne drže mjera korone u Filipinima, treba na mjestu ustrijeliti i kasnije je također vršio pritisak za cjepljenje i lani govorio da necjepljenjima treba sve zabraniti.

VEZANO

najnovije