Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upDetaljne slike iz zraka pokazuju tehnologiju manipulacije vremenom na primjeru uragana Iana

Detaljne slike iz zraka pokazuju tehnologiju manipulacije vremenom na primjeru uragana Iana

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Geoinženjering

Je li uragan Ian bio prirodni fenomen ili tehnički generirana oluja 4. kategorije? 

Detaljne satelitske snimke pokazuju zanimljive korelacije koje mogu ukazivati ​​na to da je uragan Ian tehnički generiran. Uragan Ian bio je veliki, smrtonosni i razorni atlantski uragan 4. kategorije koji se formirao 23. rujna 2022. i nestao 2. listopada 2022.

Oluja je prouzročila veliku štetu diljem zapadne Kube i jugoistoka SAD-a, posebno država Floride i Južne Karoline.

Ova analiza geo-inženjerskog promatrača Wetteradlera detaljno opisuje kako je tehnologija korištena za stvaranje uragana Ian. 

23. rujna je službeni datum formiranja ovog uragana u Karipskom moru i ako se pogledaju snimke od tog dana, već se može uočiti uragan u formiranju, iako još uvijek ne nalikuje na uragan.

Pogledaju li se snimke od 25. rujna nad Kubom, mogu se primijetiti tragovi sporadičnih evaporacija, koje izgledaju kao da su namjerno izazivane kako se uragan približava tom području. Baš kao da netko namjerno dodaje snagu (vodu) želeći pojačati oluju.

Prelaskom nad područjem Kube, uragan počinje poprimati svoj prepoznatljivi oblik i formira „oko“ i to neposredno nakon što prijeđe područje nad Havanom u kojoj je postavljen radarski sustav, čije same zrake izgledaju upravo poput uragana.

Kako se uragan približava Floridi, na snimkama se mogu uočiti intenzivni tragovi chemtrailsa na perifernim dijelovima uragana, koji se ispuštaju avionima i sadrže različite kemikalije i metale, poput aluminija i bakra, što dovodi do promjena u provodljivosti i refleksivnosti atmosfere kako bi se na nju moglo utjecati i kontrolirati metodama geoinženjeringa, putem radara i ostalih tehnologija.

Na kraju krajeva, postoje i brojne patentirane tehnologije za kontrolu uragana, koje dokazuju da se ne radi o „teorijama zavjere“.

Dakle, postavlja se pitanje je li uragan Ian samo posljedica „klimatskih promjena“, kao što su izvijestili main stream mediji ili je posrijedi nešto drugo?

Mislimo da je odgovor vrlo jasan…

Provjeri/prepareforchange.net

Foto naslovnice: screenshot prepareforchange.net

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije