Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiEU razvija „Brzo cjepivo“ za slijedeću „pandemiju bolesti X“

EU razvija „Brzo cjepivo“ za slijedeću „pandemiju bolesti X“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Pandemija na horizontu“

Europska unija (EU) priznala je da hitno razvija vrhunski “brzi vax” u iščekivanju “pandemija na horizontu”, uključujući misterioznu “bolest X” koja je uključena na popis “analiziranih patogena”.

Na čelu ove inicijative je inovativni njemačko-europski program “Vaccelerate”, koji aktivno razvija cjepivo za sljedeći patogen koji uzrokuje pandemiju – prije nego što je patogen (bolest X) uopće objavljen javnosti.

Znanstvenici povezani s programom Vaccelerate predstavili su svoj plan za brzo cjepivo u radu pod naslovom “Predviđanje sljedeće pandemije”. Rad se bavi opsežnim istraživanjem provedenim među znanstvenom zajednicom EU-a, tražeći uvid u patogen koji će najvjerojatnije izazvati “sljedeću pandemiju” ili poslužiti kao sljedeći “potencijalni generator pandemije”.

Odgovori na anketu, kolektivno rangiranje različitih kandidata, pomno su zbrajani korištenjem bodovnog sustava. Naime, gripa se pokazala kao najbolji izbor, podržalo ju je gotovo 80% ispitanika i osigurala je gotovo jednu trećinu ukupnih bodova.

Drugo mjesto zauzela je zlokobna “bolest X”, nepoznati entitet u području potencijalnih prijetnji, dok su dobro poznati koronavirusi, SARS-CoV-2 i SAR-CoV-1, zauzeli treće, odnosno četvrto mjesto. Detaljni rezultati navedeni su u nastavku.

Korijeni programa Vaccelerate mogu se pratiti unatrag do Europske platforme za ubrzanje ispitivanja cjepiva (EUVAP), pokrenute uz velikodušnu bespovratnu pomoć od 600.000 € njemačke vlade na Sveučilištu u Kölnu 2020. Ova je inicijativa dobila zamah tijekom početne žurbe za razvojem cjepivo protiv COVID-19, kao što je dokumentirano pod “Vaccelerate”.

Do početka 2021. Vaccelerate je postao veliki projekt EU-a, razvijajući se u paneuropsku mrežu uz znatnu potporu Europske komisije. Prema stranici o financiranju od strane EU-a, program je do danas primio impresivnih ukupno 26,5 milijuna eura sredstava iz EU-a.

Navedeno u opisu projekta na stranici financiranja, izvorna misija Vaccelerate-a, usklađena s ciljevima EUVAP-a, bila je uspostaviti sveobuhvatnu mrežu mjesta kliničkih ispitivanja diljem EU-a i registar voljnih sudionika. Cilj je bio ubrzati razvoj kandidata za cjepivo protiv COVID-19. Naglašavajući hitnu potrebu za rješenjem tijekom pandemije koja je u tijeku, opis ističe:

“Imunitet izazvan cjepivom jedino je obećavajuće rješenje. Postoji stalna potreba za drugom i trećom fazom ispitivanja cjepiva kako bi se postigao dugoročni, široki imunitet cijele europske populacije.”

Kao sveobuhvatni cilj programa, Vaccelerate se pozicionira kao pan-europska okosnica koja pokreće dva i treća faza ispitivanja cjepiva protiv COVID-19. Nevjerojatno je da je do trenutka kada je Vaccelerate zauzeo središnje mjesto 2021. godine, brzo uvođenje cjepiva protiv COVID-19 već postavilo rekord učinkovitosti.

Međutim, prema EU-u, buduća cjepiva moraju biti uvedena još brže i uz manje regulatornog nadzora od katastrofalnih mRNA cjepiva protiv Covid-19 koja će još desetljećima pustošiti javno zdravstvo diljem svijeta.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. “njemačka” zločinačka, mafijaška firma ( u stvari Gatesova firma) Biontech, otvara uskoro tvornicu u Ruandi, za proizvodnju RNK cjepiva.
  mafijašima kulta je trn u oku, što je afrika za vrijeme plandemije faktički ostala pošteđena od genocida cjepivom,- tamo se cjepilo jako malo ljudi.
  jedan od razloga je bio i taj, kako su kukali mafijaši, vruća klima u africi, i dugi i teški transporti RNK cjepiva, tamo, a ta se cjepiva, kako je poznato, moraju čuvati na niskim minus temperaturama. zato je za mafiju bilo teško u afriku transporirati tolike količine cjepiva.
  zato okultni eugeničari nisu zadovoljni , jer je u africi pobijeno premalo beskorisnih izjelica. Zato tamo sada žele praviti postrojenja za cjepiva, da na licu mjesta, odmah imaju RNK cjepiva pri ruci, da mogu lakše i brže pokokati više beskorisnih izjelica.
  njemačka ministrica vanjskih poslova, Annalena Baerbock (dresirano pseto Klausa Schwaba u programu young global leaders u WEF-u), posjetila je nedavno to postrojenje za budući genocid, koje gradi Gatesov Biontech tamo.

  focus.de/politik/deutschland/weg-zur-internationalen-gesundheitsarchitektur-baerbock-nennt-biontech-impfstoffproduktion-in-ruanda-meilenstein_id_259506741.html

  ——————-

  i još ovo:

  pipelinereview.com/index.php/2023121985059/DNA-RNA-and-Cells/Ethris-Initiates-First-in-Human-Dosing-in-Phase-1-Study-of-ETH47-for-the-Treatment-of-Virus-Induced-Asthma.html

  welt.de/wissenschaft/plus249122854/Corona-RSV-Grippe-Neu-entwickelte-mRNA-Therapie-soll-vor-Infektionen-schuetzen.html

  http://www.bio-m.org/mediathek/nachrichten/detail/ethris-forscht-mit-frischen-usd-263-mio-weiter-an-mrna-therapeutika-auch-gegen-sars-cov-2.html

  “otkriven” je nosni sprej na RNK bazi, za navodne terapije i sprječavanje virusnih infekcija, itd..
  ustvari kao neka vrsta cjepiva u obliku spreja..

  i to je “otkrila” dosad nepoznata njemačka mala firma Ethris iz Muenchena. Kaže se da je to takozvana start up firma, osnovana tek 2009.. i da su oni kao prvi došli na tu ideju, mRNA terapiju naprave tako da se sve to može špricati kako oni nosni sprejevi za prehladu. i ti sprejevi, koje će sada proizvoditi Ethris sadrže RNK molekule..


  ma da naravno, mala dosada nepoznata firma, “prva” došla na ideju da proizvodi lijekove, sprejeve i šta ja znam, na bazi RNK..
  kako ovo liči na istu priču i sa Biontechom, koji je također do 2020. bio mala nepoznata firma, koja je prva napravila cjepiva na RNK bazi..
  dok se nije otkrilo da sveprustni Gates i ostala mafija i u Biontechu vuku konce u pozadini..

  evo kladio bih se da je i sa ovom firmom Ethris ista fora…
  da netko samo tako osnuje firmu, za, ni manje ni više, nego pronalazak RNK terapije, koja se može davati u obliku spreja ili lijekova– nema teorije..
  kladio bih se da je i ovaj “Ethris” samo umjetna firma, za debilnu javnost, kao i Biontech… i da mafija globalističkog kulta, je već od ranije imala sve spremno..

  evo par redaka od tom Ehrisu, sa njihovog portala i drugih portala:

  “Ethris is a biotechnology company that uses its technology platforms to create mRNA-based drugs and vaccines for respiratory and infectious diseases. Learn about its technology, pipeline, careers and partnering opportunities.

  Delivering the Future of RNA Medicine Today. . Ethris has created a new path from genes to therapeutic proteins using its proprietary, non-immunogenic messenger RNA (SNIM mRNA) and lipidoid nanoparticle (SNaP LNP) technology platforms to discover, design and develop innovative therapies and vaccines…”

  a i ovo sve kaže:

  “Ethris and AstraZeneca signed a five-year strategic research collaboration that is focused on developing new stabilized non-immunogenic modified RNA therapies for respiratory diseases using Ethris’ proprietary SNIM®RNA technology. Ethris received €25 million upfront plus research funding…”

  već 2021. je Etris dobio nagradu od strane farmaceutske industrije i bavarske vlade za inovacije u borbi protiv kovida:

  bio-m.org/mediathek/nachrichten/detail/detail/News/muenchen-beweist-schlagkraft-gegen-covid-19-beim-22-pharma-trend-image-and-innovation-award.html

VEZANO

najnovije