Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeEU UCJENA! Ili 75% cijepljenih ili ništa od novca!

EU UCJENA! Ili 75% cijepljenih ili ništa od novca!

Fašizam kojim je krenula vlada Republike Hrvatske, namećući vlastitim građanima protuustavnu i nezakonitu obvezu posjedovanja covid potvrda, nije ništa drugo nego posljedica izdajničke i  protunarodne politike koje izvršavaju Plenković i njegovi poslušnici.

Davno razrađeni plan preuzimanja totalne kontrole nad svim stanovnicima svijeta, putem uvođenja propusnica kojima se odvajaju oni poslušni od onih neposlušnih, upravo se odvija pred našim očima. Dio tog istog plana je i monstruozna depopulacijska politika, a sve je objedinjeno kroz plan o „konačnom rješenju“ za obustavljanje fantomske pandemije koronavirusa – plan o „cijepljenju“ čitavog čovječanstva.

Da je realizacija ovog plana upravo u tijeku, upozoravamo gotovo na dnevnoj bazi. No, ovdje vam želimo skrenuti pozornost na koji način Europska unija vrši prisilu i ucjenu prema svojim članicama, a da se provede zacrtana agenda.

Naime, nakon što su gospodarstva čitavog svijeta, pa tako i zemalja Europske unije, pretrpjela ogromne štete uslijed umjetno stvorene i nepostojeće pandemije, sada im se rješenje nudi u obliku bespovratnih sredstava i povoljnih zajmova iz fondova za oporavak od pandemije.

No, do tih novaca i zajmova moguće je doći jedino i isključivo ukoliko se ispune pravila igre koja su smislili ovi zločinački umovi, kako bi ostvarili svoje zacrtane planove uspostave totalne kontrole i depopulacije.

Konkretno, čelnici EU, pod vodstvom francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i njemačke kancelarke Angele Merkel, prihvatili su ideju i stvaranje Fonda za oporavak EU-a u iznosu od 750 milijardi eura.

- Advertisement -

Naravno, na to kako će se raspolagati s predviđenim novcem utjecati će poslušnost pojedinih članica EU-a. Europska komisija predvidjela je početni fiskalni prijenos do 13% cjelokupnog dodijeljenog iznosa u okviru „Instrumenta za oporavak i otpornost“, ali samo za one zemlje članice koje dobiju „zeleno svjetlo“. Znate li što je ključni čimbenik za dobivanje „zelenog svijetla“? Da, procijepljenost…

S obzirom da je ovo izvješće (EU Recovery Funds) izašlo u svibnju 2021. godine, zanimljivo je pratiti zacrtane ciljeve i njihovo ostvarivanje „na terenu“ do danas, a kroz prizmu nametanja sve većeg stupnja fašizma i sve većeg stupnja gubitka ljudskih sloboda.

Tako su najzaduženije države EU-a, Italija, Španjolska, Grčka i Portugal, u periodu do sastavljanja izvješća pokazale najveću „poslušnost“ svojim gospodarima i ujedno najviše „procijepile“ svoje stanovništvo, a sve kako bi došle do novčanih sredstava.

S druge strane, u izvješću se posebno napominje kako će određene države, a pretežno u srednjoj i  istočnoj Europi, imati problema u ispunjavanju nametnutih obveza. To su: Bugarska, Hrvatska, Češka, Estonija, Latvija i Rumunjska.

Slika 1: Projekcija postotka cijepljene populacije po državama članicama EU od 17. svibnja 2021. do kraja rujna i kraja prosinca 2021.

Projekcije iz svibnja 2021. godine predviđaju postotak cijepljene populacije po pojedinim državama EU-a za treći i četvrti kvartal 2021. godine.

Graf projekcije je jedno, ali stvarnost je nešto sasvim drugo. Nitko od država nije ostvario projekcije, a pogotovo ne Hrvatska, pa je iz toga jasno vidljiv uzrok današnje nervoze predsjednika vlade i čitave klike, koja svojim odlukama ukida slobodu svojim građanima i vodi društvo u fašizam.

- Advertisement -

Jednostavnim rječnikom kazano, ne procjepi li Hrvatska 75% svojeg stanovništva do kraja godine, nema novca iz Fonda!

I zato sve ovo što nam radi vlada, nije ništa drugo nego veleizdaja! A znamo kako to završava…

POKAŽIMO OTPOR I NE POSUSTAJMO!

DIJELI!

Slobodni Promatrač

- Advertisement -

Rađe opasna sloboda, nego mirno i sigurno ropstvo.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije