Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiG20 poziva na uvođenje cjepnih putovnica na svim budućim međunarodnim putovanjima

G20 poziva na uvođenje cjepnih putovnica na svim budućim međunarodnim putovanjima

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zdravstveni fašisti ne miruju

Ludi tehnokrati na konferenciji G20 zacrtali su sljedeću pandemiju, kao da je ona potpuno izvjesna, i zaključili da je najbolje odmah zahtijevati cjepne putovnice za sva međunarodna putovanja, kako bi se spriječile buduće globalne posljedice.

U deklaraciji čelnika G20 na Balijuobjavljenoj na web stranici WhiteHouse.gov, stoji:

„Priznajemo važnost zajedničkih tehničkih standarda i metoda verifikacije, u okviru IHR-a (2005.), kako bi se olakšalo besprijekorno međunarodno putovanje, interoperabilnost i prepoznavanje digitalnih rješenja i ne-digitalnih rješenja, uključujući dokaz o cijepljenju. Podržavamo kontinuirani međunarodni dijalog i suradnju na uspostavi pouzdanih globalnih digitalnih zdravstvenih mreža kao dio napora za jačanje prevencije i odgovora na buduće pandemije, koje bi trebale kapitalizirati i graditi na uspjehu postojećih standarda i digitalnih certifikata za COVID-19.“

- Advertisement -

G20 je u svom završnom priopćenju izdao službeni dekret kojim promovira cjepne putovnice kao pripremu za bilo kakav budući odgovor na pandemiju. Indonezijski ministar zdravstva Budi Gunadi Sadikin, govoreći o tome u ime zemlje domaćina G20, ranije je na summitu pozvao na “digitalni zdravstveni certifikat” prema standardima SZO-a.

Sadikin se založio za to što je nazvao “digitalni zdravstveni certifikat” koji pokazuje je li osoba “cijepljena ili ispravno testirana” tako da se tek onda “možete kretati”. Pogledajte njegove komentare tijekom panel rasprave G20 na Baliju ranije ovog tjedna…

Nešto nejasnije formulirana verzija ovih preporuka uključena je u službenu deklaraciju čelnika G20, koja poziva na digitalne potvrde o COVID-19 ili tzv. cjepne putovnice.

Odjeljak završnog priopćenja, koji je ponovno objavljen i dostupan na web stranici Bijele kuće, a koji se bavi cjepivima i pandemijom Covid-19 počinje: “Shvaćamo da je opsežna imunizacija protiv COVID-19 globalno javno dobro i unaprijedit ćemo naše napor da se osigura pravodoban, pravičan i univerzalan pristup sigurnim, pristupačnim, kvalitetnim i učinkovitim cjepivima, terapiji i dijagnostici (VTD).”

Opisujući potrebu za većom suradnjom među državama tijekom bilo kakvog budućeg odgovora na pandemiju, u ovom se odjeljku nastavlja: „Ostajemo predani ugrađivanju multisektorskog pristupa One Health i poboljšanju globalnog nadzora, uključujući genomski nadzor, kako bismo otkrili patogene i antimikrobnu otpornost (AMR) koji mogu ugroziti ljudsko zdravlje.”

- Advertisement -

Dakle, ovi potpuni luđaci traže uvođenje dokaza o cijepljenju kao trajnog uvjeta za međunarodna putovanja, argumentirajući to uspjehom kojeg su polučili digitalni certifikati za Covid-19, poznati kao covid potvrde. O kakvom uspjehu to oni govore, kad je dokazano da cijepljenje protiv Covida ne sprječava prijenos te “bolesti”, što je uostalom priznao i sam proizvođač cjepiva Pfizer, čija je direktorica priznala da “cjepivo nikad nije niti testirano protiv prijenosa virusa”.

Vezano: SVE SU LAGALI! Pfizerova direktorica priznala da „cjepivo“ nikad nije testirano protiv prijenosa virusa

Provjeri/technocracy.news

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

- Advertisement -

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

5 KOMENTARI

 1. Bojim se da je ova rigorozna neshvatljiva mjera najmoćnijih tek početak ucjenjivanja …
  Kad zaživi njihova globalna vladavina i NWO, neće moći ni rob, ni slobodnjak, ni mali ,ni veliki, ni bogati ,ni siromašni ….nitko neće bez njihovog žiga moći ni kupovati, ni prodavati…(Otkrivenje 13)

 2. uvijek isto….
  dovoljno je malo pročeprkati ispod površine i rezultat je uvijek isti.

  naravno i ovaj Budi Gunadi Sadikin je još jedan đubretarski ološ, plaćenik izmigoljio iz čmara mafije globalističkog kulta.

  ustvari je on stara lopina i bankarčina, koji nema nikakve veze sa zdravstvom i medicinom.

  I očito je član je WEF-a, a motao se i u drugoj mafijaškoj organizaciji, takozvanoj “svjetskoj banci”, ustvari kriminalnoj lihvarskoj mafijaškoj bandi za stavljanje siromašinuh zemalja u lance dužničkog ropstva.

  evo link o njemu sa službenog portal WEF-a:

  https://www.weforum.org/people/budi-gunadi-sadikin

  kao i link sa službenog portala Svjetske banke:

  https://live.worldbank.org/experts/budi-gunadi-sadikin

  evo gdje je ova kriminalna bankarčina radio, prije nego što su ga postavili za ministra zdravlja:
  bio je šef više velikih banaka, među njima i najveće indonezijske banke, Bank Mandiri, lopina se namlatio love i vjerojatno je milijunas

  -IBM Asia Pacific Technology Officer, Tokyo

  -Systems Integration & Professional Services Manager IBM Indonesia

  -General Manager of Electronic Banking Bank Bali

  -Chief General Manager of the Jakarta Bank Bali area

  -Director of Consumer Banking BN Amro Bank Indonesia

  -Director of Micro and Retail Banking of Bank Mandiri

  -President Director of Bank Mandiri

  -Chief General Manager of Human Resources Bank Bali

  dakle, i on je još jedan obični bandit iz mreže globalističkog kulta, koji je posvuda ubacio svoje ljude na položaje: kao npr. i bivši njemački ministar zdravlja za vrijeme pandemije, Jens Spahn, kao i bivši austrijski kancelar Kurz, kao i Merkelica, kao i dvoje ministara sadašnje njemačke vlade; Baerbock(vanjski poslovi), Özdemir (poljoprivreda), kao i novozelandska premjera Jacinda Arnett, kao i kolega joj Trudeau..itd.. sve učenici WEF-a i Klausa Schwaba…

  kao i Mario Draghi, bivši talijanski premjer za vrijeme 2. godine plandemije, stari Rokefelerov pajdo i bankarski kriminalanc i Bilderbergovac, kao i Mark Rutte, nizozemski premjer- Bilderbergovac, kao i španjolski Sanchez-Bilderbergovac, kao i Ursula von der Leyen i kolega joj iz EU-a,. Charles Michel- također Bilderbergovci, kao i ona stara banakarska kriminalka i pravomoćno osuđena lopina u Francuskoj, Christine Lagarde, također Bilderbergovka. kao i finska premjerka Sana Marin-također Bilderbergovka (koja je inače ponosna što su je odgojile 2 lezbače), kao i ova nova talijanska premjerka, Đorđija Meloni. koja loše glumi desničarku, motala se ranije u rokefelerovom globalističkom think tanku The Aspen Institute.. zato je i bila pobornica plandemije i cjepljenja.. i zato se sada kao premjerka zalaže za još čvršće odnose Italije sa SAD-om i NATO-om..
  a o velikim ribama, kao teški zločinac i štakor Fauci, da i ne govorim.. on je desetljećima prisni prijatelj obitelji Rockefeller, Billa Gatesa, i Gatesovog ćaće, Williama Gatesa ..

  a može ih se pronaći još.. posvuda, ama baš posvuda.. u mnogim državama na glavnim položajima su sve ovakvi beskrupulozni ološi i kriminalci iz mreže globalističkog kulta..ima ih više nego muha na govnima.
  ili… ono kao u vrelo ljeto po kamenjarima Dalamacije, gdje god podigneš kamen- leži zmija… tako i ova parazitska banda… globalističkog kulta, se izlegla po cijelom svijetu kao zmije, gdje god je neki na nekom položaju koji ima veze sa financijam, zdravstviom i slično–je zmija iz kulta..

  a mogli smo vidjeti, da ovih parazita ima i na nižim položajima.. vodeći “virusolozi” i ostali “stručnjaci” za pandemiju, šefovi nacionalnih stožera, savjetnici nacionalnih vlada, vodeći liječnici iz mainstreama i slični.. čije su odvratne lažljive gubice u zadnjih 2 i pol godine virile sa svih ekrana u svim zemljama u svim mainstream medijima i koji su lagali i sijali paniku, a da ne trepnu okom- sve plaćenički ološ, povezan sa farmakomafijom, Gatesovim organzacijama,. WHO-om..itd..

 3. bandit je bio i na samitu o kovidu, kojega je u svibnju ove godine bila organizirala Bidenova vlada u Washingtonu: evo izvatka iz jednog izvještaja o tome:

  “Minister of Health Indonesia, Budi Gunadi Sadikin as a speaker at the Global Covid-19 Summit. This meeting was held virtually. A quote by the official youtube account, The White House on Thursday, May 12, 2022, Minister Budi added about Indonesia’s three health priorities for handling Covid-19 in finances.

  “Covid 19 has separated us physically and yeah it has not stopped us from working together, building a world in a new safe place to be. As a leader of this our responsibilities to ensure that the world learns the lessons of the covid-19 pandemic has shocked us.” Said Budi Sadikin.

  “Covid-19 pandemic has shaken our global health system, bringing with it many consequences to our lives, to our health, and economy and the high bank for us to build a better and more resilient global health system.” he added.

  The Minister of Health, Budi Gunadi Sadikin, said that as Indonesia, which takes assumptions through the G20 Presidency, Indonesia is committed to three health priorities.

  “As Indonesia, by the G20 Presidency, we are committed to three health priorities. First, we are continuing the Italian G20 Presidency addition to setting up global financial intermediaries followed by creating an easy and just access to emergency medical countermeasures that includes vaccines and diagnosis two,” said Budi Sadikin.

 4. treba još jednom napomenuti, da su članice G20 i Rusija, i Kina, i ostale 3 zemlja takozvanog BRICS-a.. kao i Turska, Meksiko, Saudijska Arabija..itd..
  Dakle, sve one, i Rusija su glasale za ove stvari za zločinačke planove nastavaka pandemije i izmišljanje novih pandemija i otrovnih RNK cjepiva, za planove digitalne kontrole svih stanovnika svijeta…
  tu su svi fino složni 100%..

  a evo sada se održava još jedan slijedeći skup još jedne organizacije globalističkog kulta, APEC-a u Tajlandu.

  APEC=Asia-Pacific Economic Cooperation. obuhvata 21 zemlje članice, koje imaju izlaz na Tihi ocean-Pacifik.
  Koja je svrha ovog udruženja? nikakava kao i svrha svih ostalih globalističkih udruženja i organizacija, uključujući i sam UN. za ljude i narode oni nemaju nikakve svrhe i koristi. Osnovani su od strane globalističkog kulta, kojemu služe , samo za svrhe i ciljeve globalističlog kulta: postepeno stvaranje jedne svjetske države, jedne vlade, i potpuno porobljavanje svih stanovnika svijeta, koji će svi imati status kao stoka na lancima.

  Među članicama APEC-a su opet tri dobra druga, 3 velike sile, SAD, Kina i Rusija, koje loše glume da su međusobno posvađane zbog nekakvog unipolarnog ili multipolarnog svijeta… ali kada se radi o tome — da se sa cjepivima pobije i teško ošteti što više beskorisnih izjelica na svijetu, a preostale se stavi na lance, kao stoku u štali,– onda su sve 3 sile, 100% jedinstvene i složne.

  inače, ni na završenom samitu G20, ni na ovom skupu, niti na osobnom susretu Biden-Jinping, nitko, ama baš nitko, nije rekao ni riječi kritike na račun najcrnjeg distopijskog fašizma, kojega evo već skoro 3 godine sprovodi Jinping. pajdo Jinping svije stavovništvo maltretira, muči, tuče, ubija, zatvara, kolje,.. nema veze,.. to kako Jinping radi, o tome sanjaju i svi ostali, da tako rade svatko sa vlastitim stanovništvom

  https://en.wikipedia.org/wiki/Asia-Pacific_Economic_Cooperation

  https://en.wikipedia.org/wiki/APEC_Thailand_2022

VEZANO

najnovije