Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiGlavni tajnik UN-a priznaje da novi svjetski poredak propada i da je...

Glavni tajnik UN-a priznaje da novi svjetski poredak propada i da je Agenda 2030 u opasnosti

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Ne ide…

Globalisti Ujedinjenih naroda sručili su se u New York kako bi prisustvovali summitu o ciljevima održivog razvoja 2023. i osmislili “hitni plan” za spašavanje Agende 2030 jer je, prema riječima glavnog tajnika UN-a Antónia Guterresa, krajnje nepopularna globalistička zavjera “u opasnosti”.

Ovogodišnji dvodnevni samit dolazi usred plana Agenda 2030, koji je službeno započeo 1. siječnja 2016. Prema sažetoj izjavi objavljenoj na web stranici organizacije:

“Ali Agenda je obećanje, a ne jamstvo. Na kraju poluvremena, obećanje je u velikoj opasnosti. Prvi put u desetljećima razvojni napredak se obrće…” 

Da stvari ne idu baš po planu potvrdio je i glavni tajnik Guterres u svom obraćanju prisutnima, kada je rekao: “Danas je samo 15% ciljeva na pravom putu, a mnogi idu unazad”, i uputio poziv za “globalni plan spašavanja” kako bi se ciljevi održivog razvoja izvukli iz ralja poraza.

Kako donosi American Thinker, prije samog događaja, Guterres je sjeo za intervju s Mitom Hosali, zamjenicom direktora UN Newsa. Hosali je započela s ovim:

“Govorimo ovdje na pragu 78. zasjedanja Opće skupštine, gdje se očekuje rekordan broj svjetskih čelnika, ali iz P5*, samo jedan šef države… Što to govori o UN-u kao središtu diplomacije, u vrijeme kada postoje krize na toliko frontova?

*P5 se odnosi na “stalnih pet” nacija koje imaju stalna mjesta u Vijeću sigurnosti uspostavljenom poveljom iz 1945.

Iz ovoga je potpuno razvidno da perspektiva ideje o “UN-u kao središtu diplomacije” drastično slabi, zajedno s provedbom Agende 2030 i SDG-a. A taj jedan šef države koji se pojavio je, pogađate, Joe Biden.

Dakle, jesu li ostali “svjetski lideri” uopće šefovi država? Ili su ti “svjetski vođe” samo neizabrane osobe Duboke države? Guterres je uzrujano (i prilično obrambeno) odgovorio Hosoali, napominjući “prije svega da summit nije sajam taštine”

No, UN i ovaj summit UN-a su upravo to – svjetski „sajam taštine“, a svi ti “lideri” nisu izabrani i okupljaju se u New Yorku samo radi vlastitog novca i kako bi se pretvarali da su legitimni kreatori politike i politički dostojanstvenici. 

Ponovimo još jednom Guterresov uvodni citat: „Nažalost, u ovom trenutku ciljevi održivog razvoja ne kreću se u pravom smjeru”.

Možete li biti sretniji zbog toga?

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije