Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upGlobalistički piromani

Globalistički piromani

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Build back better“

Globalna elita postavila je temelje s pandemijom Covida, trenirajući mase da budu poslušne, dok ih je unaprijed programirala godinama propagande klimatskih promjena u medijima. Što se njih tiče, požari su posljednji čavao u naš lijes.

Klimatske promjene nisu samo prijevara, to je desetljećima stara zavjera o globalnoj depopulaciji, a vlade diljem svijeta infiltrirane u WEF slažu se s njom.

Prema WEF-u, šumski požari će ostaviti većinu svijeta godinama u kaosu, i izazvati ogroman strah i tjeskobu kod normalnih ljudi, a upravo će iz tog kaosa iz pepela ustati feniks, prema WEF-ovom insajderu, koji objasnio je plan globalne elite za preuzimanje kontrole nad SAD-om i ostatkom svijeta, uklanjanjem temeljnih sloboda i uvođenjem Velikog reseta.

Ne griješite, ova zla zavjera se radi desetljećima i sada je vidimo kako se odvija pred našim očima u svim svojim jezivim detaljima.

Godine 1972. Rimski klub objavio je Granice rasta, uznemirujući tekst koji je ocrtavao agendu depopulacije koju će u narednim desetljećima provoditi Svjetski ekonomski forum Klausa Schwaba.

Pogledajte kako koautor Granice rasta Dennis Meadows kaže kako se nada da svi umiremo sporom, bezbolnom smrću kako bi elita mogla uživati ​​u vremenu na manje naseljenoj Zemlji.

Elita se ne može prestati hvaliti svojim planovima za čovječanstvo. To je dio plana uvjetovanja čovječanstva da postane desenzibilizirano na ideju da se djeca spaljuju u pepeo dok oni postavljaju barikade na cestama, zatvaraju vodu i spaljuju milijune ljudi.

Maui je bio samo početak. Ove terorističke taktike sada se šire diljem svijeta. Očekujte više gradova koji će doslovno gorjeti dok zabarikadiraju beskorisne ljude u “za njihovo dobro”.

Oružje usmjerene energije (DEW) koristi se za napad na čovječanstvo, uništavanje njihove imovine i prisiljavanje na prihvaćanje agende globalističke elite.

Po cijelom svijetu globalistička elita orkestrira lažne požare kako bi zatrovala naš zrak, vodu i tlo i redistribuirala imovinu u ruke elite.

I diljem svijeta, WEF ostavlja svoje otiske prstiju po svim mjestima zločina.

U Grčkoj su krajnje ljevičarski aktivisti proglašeni odgovornima za paljenje razornih šumskih požara koji su harali zemljom.

U međuvremenu, videozapisi koje su snimili mještani u Lahaina otkrivaju “bljeskove pulsa”, koji su značajka usmjerenog energetskog oružja.

Glavni mediji očajnički pokušavaju odbaciti ove tvrdnje kao teorije zavjere. Ali sada pouzdano znamo da oružje usmjerene energije nije teorija zavjere. To su činjenice zavjere.

Ni razaranje izazvano ovim napadima na čovječanstvo nije teorija zavjere. Glavni mediji zataškali su razmjere pokolja, ali svakim danom izlazi više dokaza.

Mještani su bili zabarikadirani, bez vode za gašenje požara i izgorjeli su do temelja sa svojom djecom u još jednom zločinu protiv čovječnosti.

Sada se spominju milijarde dolara za ponovnu izgradnju, ali budite sigurni, grad će se ponovno izgraditi samo kao 15-minutni grad, dizajniran za potpunu autoritarnu kontrolu i trajna zatvaranja.

Krilatica Bidena i globalističke elite “Izgradite bolje” doslovno znači prvo uništiti stvari, a zatim ponovno graditi prema planovima Novog svjetskog poretka.

Nakon požara na Mauiju, demokrati i glavni mediji sada mole Joea Bidena da proglasi “klimatsko izvanredno stanje” koje bi njegovoj administraciji dalo goleme neustavne i nedemokratske ovlasti.

U međuvremenu, Bidenova administracija signalizirala je da već ima prst na okidaču, pri čemu je Biden propustio da je već “praktički” proglasio klimatsku izvanrednu situaciju, a tajnica za tisak Karine Jean-Pierre priznala je da Biden “čini sve što može kako bi se  suočili s ovom egzistencijalnom prijetnjom.”

Globalistička elita ne može prestati govoriti o svojoj zavjeri da isprazni svijet, a sada povlači svoje poteze. Spaljivanje svijeta ključni je dio agende Velikog reseta.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije