Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaNajnovije„Globalno zatopljenje“ ili „globalno zahlađenje“?

„Globalno zatopljenje“ ili „globalno zahlađenje“?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Malo smo zbunjeni…

Kao krunski dokaz da razina ugljičnog dioksida (CO2) nema veze s Zemljinim klimatskim ciklusima, niti on doprinosi „globalnom zatopljenju“, dolazi podatak kako se arktički led se zapravo širi, a ne topi.

Na godišnjoj konferenciji Svjetskog ekonomskog foruma (WEF), između ostalih „vrućih“ tema globalista, raspravljalo se i o “klimatskoj krizi”, no podaci koji su prezentirani ne idu na ruku službenom narativu. Naime, prema podacima međuvladine Europske organizacije za iskorištavanje meteoroloških satelita otkriveno je da je arktički led trenutno na 30-godišnjem vrhuncu. Bum!!!

I dok se ova globalistička skupina (čitaj banda) zalaže za preraspodjelu bogatstva nacija kao “lijeka” za navodno globalno zatopljenje, klimatske promjene i podizanje razine mora, ispostavilo se da bi pravi problem mogao biti globalno zamrzavanje. Ha ha ha!!!

- Advertisement -

Skeptik u pogledu klimatskih promjena Tony Heller, koji otvoreno kritizira sve gluposti „klimatskog kulta“, u rujnu prošle godine napisao je članak o tome kako je Arktički ocean dobio rekordnu količinu morskog leda za to doba godine.

Prošlog ljeta topljenje morskog leda bilo je najniže u posljednjih 15 godina, a u prostranstvu Antarktičkog mora značajnije iznad prosjeka. Sve to ukazuje na činjenicu da se Zemlja ne zagrijava, čak naprotiv, smrzava se.

Zato izvještaji medija pod korporativnom kontrolom postaju sve bizarniji i smješniji, jer moraju slijediti zadane globalističke narative u kojima se nastoji pokazati da su klimatske promjene “najveća prijetnja globalnom javnom zdravlju” koja postoji. Naravno, iza svega stoji želja za većom kontrolom vlada nad ljudima, nametanjem više poreza i više tiranije. To će, tvrde “stručnjaci”, održati planet na pravim temperaturama. Ha ha ha!!!

U SAD-u je Bidenov režim također primoran pokoriti se ovom planu, pa je Ministarstvo zdravstva i ljudskih usluga (HHS) objavilo najavu o tome kako planira tretirati klimatske promjene kao pitanje javnog zdravlja. Nešto slično kao kada si je vlada dala hitne ovlasti u slučaju koronavirusa, osim što će ovaj put ograničenja uključivati ​​stvari poput ograničavanja korištenja fosilnih goriva, privatnih vozila i ograničavanja količine životinjskih proizvoda koje ljudi konzumiraju.

Novi podaci o „globalnom zamrzavanju“ ne idu u prilog već dobro prihvaćenom narativu o „globalnom zatopljenju“, pa se zato sve češće spominje samo termin „klimatske promjene“, bez naznake idu li temperature u plus ili u minus. To je ionako samo predznak, potpuno nevažno za globalističke planove. Lako će oni prilagoditi narativ…

Foto naslovnice: screenshot naturalnews.com

- Advertisement -

Conscious Pilat

Najodvratnije laži često su izrečene u šutnji.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije