Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiGnojivom na vladine zgrade protiv klimatske histerije

Gnojivom na vladine zgrade protiv klimatske histerije

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zaslužili

Francuski farmeri bacaju ogromne količine gnojiva na vladine zgrade u znak prosvjeda protiv pretjeranih ekoloških propisa koji ugrožavaju njihov način života.

Francuska vlada prihvatila je sve odredbe EU-a, kao i zabranu glifosata, što poljoprivrednici smatraju pretjeranim propisima i znak da je EU globalistička tehnokracija objavila rat poljoprivrednicima, pod maskom lažne klimatske histerije. Nadalje, povećani su porezi na poljoprivrednu proizvodnju, a troškovi proizvodnje odletjeli su u nebo. Poljoprivrednici su dovedeni pred zid i upozoravaju sve građane:

„Jeste li svjesni da dolaze i porezi na ugljik. Nas su već uništili ograničavanjem dušika i zakonom o uništavanju stoke. Hrana će još više poskupjeti!“

- Advertisement -

Sada poljoprivrednici protestiraju blokadom cesta, paljenjem vozila… Poljoprivrednici nose natpise “Francuska, želiš li još uvijek svoje farmere?” i “Bez potpore, Francuska gladuje”.

Najinventivniji među njima su raspršili gnojivo po uredima Regionalnog vijeća Bretanje u Rennesu.

Došlo je i do sukoba s policijom.

Jedna organizacija koja predvodi prosvjede rekla je da će prosvjedi “ostati potpuni sve dok vlada francuskoj poljoprivredi ne osigura sva sredstva koja će joj omogućiti da bude u potpunosti uključena u pitanja hrane, energije i okoliša budućnosti”.

Nizozemsku su posljednjih godina potresli slični prosvjedi protiv ograničenja emisije dušika koja bi dovela do zatvaranja tisuća farmi.

To je odigralo veliku ulogu u pobjedi populiste Geerta Wildersa na prošlomjesečnim izborima.

- Advertisement -

Provjeri/prepareforchange.net

Foto naslovnice: screenshot prepareforchange.net

P O D I J E L I !

Provjeri

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije