Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiIzraelska ministrica iznijela „rješenje“ kojim je još jedna teorija zavjere postala ISTINA

Izraelska ministrica iznijela „rješenje“ kojim je još jedna teorija zavjere postala ISTINA

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Pobjeda za sve“

Izraelska ministrica obavještajnih službi Gila Gamliel je u članku Jerusalem Posta iznijela mišljenje o tome „što treba učiniti jednog dana kada Hamas bude poražen i uništen“.

Citirajući Alberta Einsteina, kako “usred svake krize leži velika prilika”, Gamliel je rekla da je ideja o preuzimanju Palestinske uprave nad Gazom „osuđena na propast“, te otkrila da trajno rješenje vidi u „preseljenju izbjeglica iz Gaze u države diljem svijeta, a posebno u one koje tvrde da su prijatelji Palestinaca“.

Ovim riječima, izraelska ministrica samo je potvrdila ono što su „teoretičari zavjera“ od početka ovog rata tvrdili, a to je da se radi o nastavku izraelskog „čišćenja“ teritorija, te da će palestinske izbjeglice na kraju opet završiti u Europi.

Tvrdeći da je “Gaza leglo ekstremizma“, Gamliel je poručila “da će Gaza, čak i onog dana kada Hamas bude poražen, i dalje imati oko dva milijuna ljudi, od kojih su mnogi glasali za Hamas i slavili masakr nevinih muškaraca, žena i djece“.

Njoj se čini kako se međunarodna zajednica zalaže za to da Palestinska uprava koja kontrolira Zapadnu obalu dobije vlast i nad Gazom. Međutim, napominje da Palestinska uprava nema bitno drugačiju ideologiju od Hamasa, pa dodaje kako je ministarstvo vjerskih poslova Palestinske uprave podijelilo propovjednicima u džamijama diljem Judeje i Samarije da predaju učenje o ubijanju Židova i širem cilju istrebljenja svih Židova.

“Ovo je prilika za one koji govore da podržavaju palestinski narod da pokažu da to nisu samo prazne riječi. Globalno tijelo UN-a za izbjeglice, UNHCR, ovlašteno je svojim Statutom i Rezolucijama Opće skupštine UN-a da poduzme preseljenje kao jedno od svoja tri trajna rješenja”, istaknula je Gamliel, te poručila:

“Gaza se dugo smatrala problemom bez rješenja. Isprobali smo mnoga različita rješenja – odvajanje, bogaćenje, upravljanje sukobima i podizanje visokih zidova u nadi da ćemo čudovišta Hamasa držati podalje od Izraela. Svi su propali. Moramo isprobati nešto novo i pozivamo međunarodnu zajednicu da nam pomogne da to postane stvarnost.” 

Najavivši kako je takvo rješenje „dobro za sve strane“, ministrica Gamliel je rekla slijedeće: “Izraelske zajednice u pograničnom području Gaze i na jugu tada bi se mogle vratiti svojim domovima i zajednicama i živjeti u sigurnosti i sigurnosti.“

Priznala je kako je sretna jer su se članovi Knesseta iz cijelog političkog spektra, uključujući i koaliciju i oporbu, pridružili inicijativi njenog ministarstva i dali joj podršku. “Kako se kaže, savršeno je neprijatelj dobrog. Ovo nipošto nije savršen plan, ali je dobar. To je izvedivo i donosi sigurnost, prosperitet i – nadamo se – mir za sve”, zaključila je.

Provjeri/index.hr

Foto naslovnice: screenshot rmx.news

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

1 KOMENTAR

 1. vrši se prešutno etničko čišćenje Gaze
  a u tome sudjeluju svi, kao što su svi, ili skoro svi sudjelovali i u plandemiji
  protiv Izraela ne može i neće nitko ništa poduzeti i svi moraju manje-više slušati, kao i što su svi manje više morali slušati u plandemiji

  i opet režiseri iz globalističklog kulta velikoj masi publike, bacaju šou pred noge, opet se stvaraju zakrvljeni suprostavljeni tabori

  ono što je srž svega u ovoj stvari, je da je Hamas u službi Izraela, što je još davno javno objasnio neovisni američki kongresmen Ron Paul, o tome su pisali i mnogi nezavisni mediji, a čak su i Netanjau i neki drugi izraelski dužnosnici, otkrili ponešto onako između redaka, da su Hamasovci njihovi miljenici.
  Ali i bez toga, običnom zdravorazumskmom logikom, svakoj običnoj ispodprosječno inteligentnoj osobi, trebalo bi biti jasno- da jedna mala gerilska skupina na sićušnom prostoru površine možda kao pola zagrebačke općine, – nema teorije, da bi godinam mogla imati svoje utvrde i naoružanje i sve ostalo i uopće imalo ugroziti najopremljeniju i najnaoružaniju državu svijeta, nakon 3 velike sile SAD, Kine i Rusije. Tojest, Izrael je davno mogao zbrisati taj Hamas sa lica zemlje, za par sati. Mogao da je htio… Ali nije, jer je Hamas njegov i jer mu treba. Naravno nisu svi pripadnici Hamasa glumci, obični priopadnici sigurno tio nisu, ali glavni šefovi jesu, glumci i ljudi Izraela.

  dakle, to se dobro zna, ali nitko od državnika to nije rekao u javnosti, niti će reći.
  Već svi trolaju, svi igraju svoje uloge.
  tako da svi oni onu široku neupućenu, naivnu javnost, opet vuku za nos.

  SAD je ionako druga cionistička država, ne treba objašnjvati.
  Ostale zapadne države i njihovi poolitičari su isto tako ponizne pudlice Izraela i ne smiju ni prdnuti bez dozvole i svi moraju podržavati Izrael. Od njih se dakle ne može ni očekivati da kažu to; da je Hamas izraelski operativac i da se radilo o dogovorenoj false flag opercaciji, kada je Hamas “napao” Izrael. I naravno sve lijepo snimao kamerama, sve brutalnosti (da li stvarne ili glumljene), da cijeli svijet vidi, pa da onda Izrael ima povod i opravdanje da krene u genocid i etničko čišćenje.

  arapske i islamske države, upućuju samo neke kritike na račun Izraela, kao alibi, jer moraju malo ublažiti i amortizirati nezadovoljstvo i bijes stanovništva u vlastitim zemljama. inače su većina u dobrim odnosima sa Izraelom, posebno ove sve de fakto umjetne satelitske monarhije na arapskom poluotoku. sve vlade islamskih država također su pod kontrolom kulta i moraju ga slušati, I one sudjeluju u ovoj predstavi i zato šute o tome i zato i iz islamskih država također nitko ne kaže istinu o hamasu. Već oni brane Hamas, i predstavljaju ih kao branitelje Palestinaca. A glavne vođe Hamasa, milijunaši, lijepo su se sklonil u te udobne šeičke državice, daleko od Gaze.

  Niti iz navodno nezavisnog Irana. naprotiv, i tamo vodeći poolitičari i vjerske vođe upućuju nekakve izjave da će pomoći Hamasu i slično, naravno da ni iranski vlastodršci nisu toliko glupi i naivni, i da znaju da je Hamas izraelski operativac, ali ipak neće reći istinu, već i oni trolaju o pomoći hamasu i kofol grme protiv Izraela. Što znači da je i Iran pod kontrolom istog kulta.

  Turska, osim Irana, najjača islamska država. Koja bi, po snazi mogla se suprostaviti Izraelu, ali narvno neće, jer je Erdogan također čovjek kulta i jedan od najvećih glumaca. Koji je u Siriji, zajedno sa Izraelom i SAD-om pomagao ISIL. Koji je u svibnju 2020. zajedno sa Netanjahuom, predstavnicima SAD-a i zapadnih zemalja također sudjelovao na onlajn donarskkoj konferenciji za skupljanje love za buduće cjepivo. Konferenciji pod vodstvom Gatesa.
  Erdoganova verbalna grmljavina protiv Izraela je samo alibi i gluma, da bi sebe predstavio kao nekakvog branitelja palestinaca i islama, da zadovolji svoje pristaše. Meuđutim, ni on naravno neće mrdnuti ni prstom da zaista pomogne palestincima, ni on naravno neće reći pravu istinu o Hamasu i false flag operaciji, već hvali Hamas kao oslobodilačku organizaciju. I on skreće pažnju i trola protiv Zapada i “križara”, a manje protiv Izraela i cionista. Na skupu u Istanbulu prije nekoliko tjedana, on je za zločine u Gazi, okrivio Zaapad i “križare” i čak prijetio nekakvim islamsko-kršćanskim sukobom. Što su mokri snovi cionista. Netanajahu i kompanija su u tajnosti mu vjerojatno aplaudirali za to.

  Rusija, tojest Putin također neće reći stvarnu istinu, Već Putin opet trola i sve skreće na retoriku geopolitike. Putin očito uopće ne spominje Izrael ili Bože sačuvaj da spomene cioniste, već on ovako trola, citat iz ms medija: “iza aktuelnog sukoba na Bliskom istoku i drugim mjestima širom svijeta stoji vladajuća elita SAD i njenih satelita , u nastojanju da posije kaos i spriječi uspon multipolarnog svjetskog poretka.”

  Slično su reakcije iz Kine, i Xi Jinping je slično trolao, i sve skretao na geopolitičku retoriku.. Uostalom na nedavnom skupu zemalja APEC-a, Jinping je u San Franciscu lijepo ćaskao i feštao sa Bidenom i sa vodećim šefovima glavnih koncerna, kao židovski Black Rock
  Naravno ni Putin ni Kina, nisu i neće reći stvarnu ulogu Hamasa i insceniranu false flag operaciju.

  ali ima i kritike na račun Izraela i podrške Palestincima. Od strane UN-a i Guterresa, od strane Amnesty Internationala, od strane pojedinih kvazi ljevičarskih državnika, kao čileanskog predsjednika Gabriela Borića, hrvatskih korjena..od strane nekih španjolskih siocijalista,.. itd, pa čak i od Grete Thunberg.. ili od “filantropa” i glumca Muska
  Međutim i to spada u šou,. Jer svi navedeni također pripadaju istoj ekipu kulta. UN, Guterres, Amnesti Interanzional… oni koji inače guraju agedu velikog reseta, koji su podržavali cjepljenje i plandemiju, a također i ovaj “naš” Borić, plandemičar, sjećam se slike od prije 2 godine, sa maskicom na licu.. a Čile je inače bila najprocjepljenija država Južne Amerike.
  O Greti, marioneti Rimskoga kluba da i ne govorim…

  Svi oni nisu i neće snositi nikakve posljedice za kritiku protiv izraelskih zločina i podršku palestincima. Na Gretu su neki zapadni ms mediji kofol galamili, ali ona je i dalje na čelu pokreta Fridays For Future- kultove tvorevine u režiji Rimskog kluba.
  To je sve dopuštena kritika jer su svi u tom istom okviru kultovog matrixa. Plus, naravno da i svi ovi koji kritikuju Izrael, neće reći istinu o stvarnoj ulozi Hamasa i insceniranom false flagu…

  Međutim, oni koji su izvan toga okvira, svi oni koji su nezavisni i kritiziraju Izrael i podržavaju Palestince, a posebno oni koji govore istinu o Hamasu i false flag napadu i o dubljoj pozadini sukoba,- dobiju etiketu antisemita, teoretičara zavjere, dobijaju kaznene prijave, ili dobiju otkaz..I svima njima nije dopušteno govoriti u ms medijima, kao Guterresu, Greti, Musku i ostalim “kritičarima” iz okvira sistema.

  I tako se krvava predstva odvija…preko glava desetaka tisuća ubijenih palestinaca i dosada već 5000 djece, raskomadanih raketama i bombama..
  planirani rezulatat je etničko čišćenje Gaze i “humano preseljenje” preživjelih palestinaca u druge zemlje, ponajviše u Europu..
  Zato izraelska vojska u Gazi želi zbiti palestince, koji su ionako na malom tijesnom teritoriju, na još manji i sve tješnji teritorij, oduzima im komad po komad zemlje, tako da ostaju na sve manjem i manjem komadu, kao skupina brodolomaca na santi leda usred oceana, i ta santa puca i postaja sve manja i manja.. Na taj način Izrael želi palestincima toliko otežati život da sami napuštaju Gazu..
  neki židovski aktivisti u SAD-u kao i izraelski dužnosnci otvoreno su govorili o tome.

  UN, i ostali kritičari u okviru sistema će govoriti da su zgroženi i šokirani postupkom Izraela, međutim, ako Izrael zaista ostvari svoja plan, opet će stvoriti gotove činjenice kao i dosada, kada je godinama i desteljećima postepeno otimao i ako isprazni Gazu, zasigurno neće nikada dozvoliti povratak palestincima.

  osim toga, u svemu ovome je i druga, ona distopijska dimenzija: onako kako su palestinci godinam zatvoreni kao stoka , de fakto u konclogoru- tako elita globalističkoh kulta, želi postupati sa svim ljudima na planeti.. vidjeli smo opasne naznake takvih namjera za vrijem plamdemije, a vrhunac su bili Australija i Kina. Dakle, kada znamo koliko je zao i sotonistički globalistički kult koji upravlja sa svime, i koliko su bezskrupulozni mnogi njegovi slugani i plaćenici, na čelu mnogih država- onda možemo pretpostaviti da je sudbina palestincima većini njih zadnja rupa na svirali. Jer, u plandemiji su mnogi državnici na sličan način htjeli strpati u torove i vlastite stanovnike.

  jedino palestinci sami, koji su i dosada pokazali da su žilavi i istrajni, možda im mogu svima pomrsiti račune.

VEZANO

najnovije