Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiIzvješće Pfizera otkriva da su znali da mRNA „cjepivo“ ubija još od...

Izvješće Pfizera otkriva da su znali da mRNA „cjepivo“ ubija još od veljače 2021.

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Smrt iz bočice

Većini je nepoznat podataka da je u skladu sa Zakonom o slobodi informacija (FOIA) iz 2021. “Povjerljivo izvješće Pfizera” postalo javno dostupno, pokazujući da su u farmaceutskom divu cijelo vrijeme znali kako je njihovo „cjepivo“ protiv koronavirusa smrtonosno.

Injekcija mRNA prouzročila je više od 1200 prijavljenih smrti i desetke tisuća prijavljenih neželjenih događaja, samo unutar prva dva mjeseca od puštanja sredinom prosinca 2020. U tom periodu su bila prijavljena i 23 slučaja spontanih pobačaja od 270 trudnoća i više od 2000 prijava srčanih poremećaja.

Pfizer je primio sva ova izvješća do kraja veljače 2021., a sama kompanija potvrdila je da su njezini ubodi odgovorni za “ubojstvo iz nehata”. Na temelju ovih dokaza, Pfizer je u to vrijeme prema zakonu imao odgovornost odmah povući injekciju, ali to nije učinio.

- Advertisement -

Umjesto toga, Pfizer je nastavio s ubrizgavanjem stotina milijuna ljudi diljem svijeta svojim injekcijama mRNA. I još jednom, zahvaljujući odobrenju američke Uprave za hranu i lijekove (FDA) i prihvaćanju američkih centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), Pfizer ponovno masovno ubrizgava javnost s još više injekcija mRNA.

Da je Pfizer odmah povukao svoja „cjepiva“ krajem veljače 2021., nakon što je primio sve te izvještaje, karakter oznake “ubojstva” bi se promijenio, ovisno o tome kako se postupalo s otkrićem. Budući da ih je Pfizer nastavio distribuirati, ovo sada spada u kategoriju masovnog genocida.

“Ubojstvo za razliku od ubojstva iz nehata podrazumijeva ‘zločinačku namjeru’”, izvještava Global Research“Pfizerovo cjepivo protiv COVID-19 predstavlja kazneno djelo. S pravnog stajališta, to je ‘čin ubojstva’ koji se primjenjuje diljem svijeta na ciljnu populaciju od 8 milijardi ljudi. Do sada je više od 60 posto svjetske populacije primilo COVID-19 cjepivo.”

Prema sporazumu o farmakovigilanciji koji je trenutačno na snazi, Pfizer je u potpunosti odgovoran za upravljanje svim podacima o sigurnosti nakon davanja odobrenja u ime BioNTecha, svog partnera u proizvodnji „cjepiva“, što tu tvrtku također čini suučesnikom u masovnom genocidu.

„U manje od tri mjeseca nakon službenog pokretanja operacije Warp Speed ​​od strane Trumpove administracije, bilo je ukupno 42.086 izvješća o slučajevima (25.379 medicinski potvrđenih i 16.707 nemedicinski potvrđenih) koji su sadržavali 158.893 događaja”, objašnjava Global Research.

“Najviše slučajeva (34.762) primljeno je iz SAD-a (13.739), Ujedinjenog Kraljevstva (13.404), Italije (2.578), Njemačke (1913), Francuske (1506), Portugala (866) i Španjolske (756); preostalih 7.324 je distribuirano među 56 drugih zemalja.”

- Advertisement -

Budući da su svi ovi podaci službeni i u cijelosti navedeni u izvješću samog Pfizera, nepobitni su. Drugim riječima, ovo nije nikakva teorija zavjere. Na temelju toga sada postoji mnogo dokaza za formuliranje pravnih postupaka ne samo protiv Pfizera i BioNTecha, već i protiv vladinih agencija kao što su FDA i CDC, kao i protiv Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i masovnih medija.

“Ovo je de facto mea culpa od strane Pfizera”, zaključuje Global Research. “Da, to je ubojito cjepivo.”

To je također mea culpa i izdaja od strane korumpiranih nacionalnih vlada diljem svijeta kojima Big Pharma prijeti i podmićuje ih.

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: screenshot naturalnews.com

P O D I J E L I !

- Advertisement -

Slobodni Promatrač

Rađe opasna sloboda, nego mirno i sigurno ropstvo.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije