Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiJe li ovo dokaz da je smrtonosni potres u Turskoj i Siriji...

Je li ovo dokaz da je smrtonosni potres u Turskoj i Siriji izazvan HAARP-om?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

High Frequency Active Auroral Research Program

Kako je prenio portal dnevno.hr, kada je Tursku pogodio snažan potres magnitude 7,8 neki korisnici društvenih mreža snimili su kako su na nebu sijevale munje.

Nadalje, kako piše isti portal, „ovaj neobjašnjiv fenomen pojave munja tijekom potresa naziva se ‘svjetla potresa’, odnosno earthquake lights na engleskom jeziku.

Niti geofizičari ne znaju zašto dolazi do ovog fenomena. Neki tvrde da se munje pojavljuju ako je u blizini veliki rasjed, dok drugi kažu kako se radi o električnom luku uzrokovanom podrhtavanjem električnih vodova.“

Naravno, nigdje se niti ne spominje HAARP, kao mogućnost uzroka ovog „fenomena“.

Da podsjetimo, projekt HAARP radi na principu istraživanja Nikole Tesle o prijenosu energije ionosferom.

Kao što se utječe na klimatske pojave u atmosferi, moguće je utjecati i na određene poremećaje pod zemljom. Zbog sposobnosti ciljanih elektromagnetskih valova niske frekvencije da prodru u „utrobu zemlje“, kao i duboko ispod vode, pronalazeći „neprijateljske“ bunkere, podzemne instalacije, raketne sustave i dr., sustavom HAARP-a omogućeno je izazivanje određenih ciljanih tektonskih poremećaja, potresa i sl. (potres na Haitiju 2010., potres na Novom Zelandu 2011., potres u Iranu 2012. godine, itd. najvjerojatnije su izazvani sustavom HAARP-a).

Kako su izgledale „munje“ koje su se pojavile u isto vrijeme kad i potres u Turskoj pogledajte na donjem videu.

Provjeri/dnevno.hr

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

  1. HAARP je, kako vjeruju znanstvenici, kolosalna mikrovalna pećnica, čije se zračenje može fokusirati bilo gdje u svijetu. Postoje i dokazi da je ovaj sustav jedan od elemenata geofizičkog oružja, koji se temelji na korištenju sredstava koja uzrokuju prirodne katastrofe (potresi, kišne oluje, tsunamiji itd.).

    Doista, samo plazma oružje jedna je od vrsta geofizičkog oružja. Njegovo djelovanje sastoji se u fokusiranju visokoenergetskog mikrovalnog elektromagnetskog pulsa u ionosferi, uslijed čega se rađa plazmoid – lokalizirano područje visoko ioniziranog plina, odnosno kuglasta munja. Zagrijavanjem plina ionosfere plazmoid dovodi do stvaranja umjetnih magnetskih oluja na Zemlji…

    Ne znam što bi drugo objasnilo pojavu lampanja na nebu, odnosno magnetske oluje za vrijeme trajanja potresa🙄

VEZANO

najnovije