Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaWake upŠto je HAARP?

Što je HAARP?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Oružje za kontrolu čovječanstva

Chemtrail je kemijski vlaknasti trag gotovo nepoznatog biokemijskog sastava, kojeg ciljano iza sebe ostavljaju mlazni avioni. Oni u kombinaciji sa sustavom američkog programa aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije – HAARP-a (High Frequency Active Auroral Research Program) zaokružuje program apsolutne kontrole nad fizikom i metafizikom „ljudskog korova“.

Naime, aluminijske čestice chemtraila stvaraju fine vodljive slojeve kako bi se elektromagnetski signali HAARP-a mogli bolje prenositi i usmjeravati na pojedina područja. Sustav HAARP-a radi s jakim elektromagnetskim signalima od par milijuna vati, izrazito niske frekvencije kako valovi ne bi probili ionosferu (ionizirani sloj u atmosferi koji sadrži elektrone i pozitivne ione na visini od 50-600 km).

Projekt radi na principu istraživanja Nikole Tesle o prijenosu energije ionosferom. Projekt  HAARP-a predstavljen je 1992. godine kao jednostavna znanstvena stanica u kojoj će se preko radio valova istraživati područja visoke atmosfere (ionosfera i magnetosfera), nešto slično onome što ima i Rusija, te europske zemlje članice konzorcija EISCAT (European Incoherent Scatter Radar), čija je stanica smještena u Norveškoj.

Stanica je izgrađena daleko od očiju javnosti, na planini okruženoj bujnom šumom u mjestu Gakona na Aljasci. Na prostoru od 13 hektara izgrađeno je 180 visokih aluminijskih stupova i šest generatora ukupne snage od preko tri milijuna vati. Na stupovima su postavljene goleme dvostruke antene za niske frekvencije od 2,8-7 megaherca i visoke od 7-10 megaherca. Zbog svoje velike snage ove antene mogu emitirati elektromagnetske valove do visine od 350 kilometara. Danas diljem Zemlje postoji oko 150 stanica HAARP-a. Jedna se nalazi i u Srbiji, u selu Beljina, pedesetak kilometara od Beograda.

Federacija američkih znanstvenika pod pritiskom javnosti morala je priznati da se sustav HAARP-a pored proučavanja polarnih komunikacija i istraživanja aurore borealis (polarne svjetlosti) koristi i u vojne svrhe, ali ne kao razorno oružje (?). Službeno su nabrojani „obrambeni“ ciljevi SAD-a u koje se svrhe rabi HAARP: komuniciranje s podmornicama na ekstremno velikim dubinama pomoću radijacija ekstremno niske frekvencije (ELF valovi), prodiranje u zemljino tlo radi pretraživanja skrivenih tunela ili podzemnih skrovišta, zaštitite SAD-a od zrakoplova i interkontinentalnih balističkih raketa, uništenje neprijateljskih satelita, raspoznavanje vrste projektila koji se približavaju američkom teritoriju, ometanje i onemogućavanje bilo kakve komunikacije na određenom području itd.

Pored ovih općih „obrambenih ciljeva“, eugenična „elita“ sustavu HAARP-a namijenila je i druge zadaće. Jedna od ključnih stvari u postojanju programa HAARP-a je upravo zagrijavanje atmosfere, jer se zagrijavanjem mijenja provodljivost ionosfere i utječe na njene prirodne električne struje. Naime, emitiranjem signala u više slojeve atmosfere (100-350 km) dolazi do zagrijavanja ionosfere. Zagrijana ionosfera postaje divovski ekstraniskonaponski (ELF) radio odašiljač, a sustav HAARP-a prekidač atmosferskog elektriciteta kojeg se poput dugmeta može isključiti ili uključiti.

Elektromagnetski valovi odbijanjem i povratkom na Zemlju iz pregrijane atmosfere imaju penetracijski učinak koji može izazvati različite klimatske pojave: plimne valove, uragane, oluje, orkane i sl.

To znači da „Veliko oko“ utječe na klimatske nepogode, kada i gdje to poželi. Postoje indicije da je uragan Katrina 2005. godine radi određenih pokusa namjerno pojačan i skrenut s prirodne putanje da bi pogodio New Orleans. Slične opravdane sumnje vrijede i za uragan Sandy u 2012. godini. Teoretičari zavjera tvrde da je pomoću HAARP sustava od obične tropske oluje, točno u vrijeme velike plime kako bi posljedice bile katastrofalnije, stvoren razorni uragan koji je pogodio istočnu obalu SAD-a. Zašto je to napravljeno može se samo nagađati, a nagađa se o gospodarskim i političkim razlozima.

Kao što se utječe na klimatske pojave u atmosferi, moguće je utjecati i na određene poremećaje pod zemljom. Zbog sposobnosti ciljanih elektromagnetskih valova niske frekvencije da prodru u „utrobu zemlje“, kao i duboko ispod vode, pronalazeći „neprijateljske“ bunkere, podzemne instalacije, raketne sustave i dr., sustavom HAARP-a omogućeno je izazivanje određenih ciljanih tektonskih poremećaja, potresa i sl. (potres na Haitiju 2010., potres na Novom Zelandu 2011., potres u Iranu 2012. godine, itd. najvjerojatnije su izazvani sustavom HAARP-a.).

Ako već, oponašajući Boga, gospodari „života i smrti“ pokušavaju HAARP sustavom rukovoditi procesima u atmosferi i ispod zemlje, možemo samo zamisliti što sve čine na zemlji. Kuda usmjeravaju kemijske oblake koje formiraju svojim djelovanjem te druge industrijske zagađivače? HAARP-om se upravlja biološkim procesima na zemlji, a tako i zdravljem planetarnog puka.

Osim što HAARP vrlo učinkovito djeluje u suradnji sa operacijom Chemtrail, on je i vrlo moćan okidač raznih živih virusa pohranjenih u „ljudskom korovu“ bilo cjepivima ili zaprašivanjima. On ima i vrlo moćno psihotronsko djelovanje koje se zasniva na interferenciji sa signalima ljudskog mozga. Američki znanstvenik hrvatskog podrijetla Andrija Puharich (1918.-1995.) otkrio je da ako ljude izložimo frekvenciji od 7,83 Hz, frekvenciji kojom prirodno vibrira Zemlja, ljudi imaju normalne osjećaje tipa „osjećam se dobro“. Međutim, ako ih izložimo višoj frekvenciji (10,8 Hz) izazvati ćemo nasilno ponašanje, dok niža frekvencija (6,6 Hz) provocira depresiju.

To praktički znači da „Veliko oko“ putem elektromagnetskih valova iz sustava HAARP-a utječe na središnji živčani sustav te dirigira raspoloženje „ljudskog korova“ na  Zemlji. Cjelokupne narode stvaraju depresivnim i letargičnim, agresivnim i buntovnim ili pak radosnim i zadovoljnim. Stvaraju žive mrtvace – zombije. Svakom prema „potrebi i zasluzi“!

Foto naslovnice: pixabay.com

Provjeri/hrvatski-fokus.hr/knjiga Eugenika i ljudski korov, Mladen Lojkić (2013.)

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije