Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeJesmo li na početku nove faze rata protiv čovječanstva?

Jesmo li na početku nove faze rata protiv čovječanstva?

Iščekujući novi Nurnberški proces…

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Operacija „Fall Weiss“ (rujan 1939.), operacija „Weserubung“ (travanj 1940.), operacija „Sea Lion“ (srpanj 1940.), operacija „Barbarossa“ (lipanj 1941.), …, pa sve do posljednje operacije „Spring Aweking“ (ožujak 1945.). Znate o čemu pričamo?

Ako i ne znate, nastavite čitati, do kraja teksta će vam biti potpuno jasno.

Još u lipnju prošle godine Financial Times je izvijestio kako će građani EU-a u post Covid životu (da, baš ovako to nazivaju – post Covid life), potvrđivati vlastiti identitet (dosada se to radilo osobnom iskaznicom), pristupati javnim i privatnim uslugama, vršiti novčane transakcije, te pohranjivati razne dokumente u novi digitalni novčanik.

Naime, radi se o aplikaciji za pametne telefone kojom će se putem biometrijske provjere autentičnosti, kao što su otisci prstiju ili skeniranje šarenice, utvrđivati identitet pojedine osobe, čime će im se omogućiti pristupanje određenim, a postupno i svim segmentima života.

Dakle, „naši gospodari“ zamislili su novu vojnu operaciju nakon operacije Covid-19, a koja lagano napušta pozornicu, odigravši dio predstave koja je očigledno za cilj imala privikavanje društva na sustav digitalnih propusnica, kao neophodnog i neizostavnog dijela naših života. A što je Covid potvrda ako nije upravo to?

Treba li uopće govoriti o kolikom stupnju dodatnog gubljenja privatnosti se ovdje radi? Sigurno će velik dio uspavane populacije uvjeriti kako je to upravo zbog njihovog vlastitog dobra, jer će se oni (EU) „brinuti“ o našim lozinkama, ID-ovima, kreditnim karticama i drugim financijskim i osobnim podacima. Npr., više se nećete morati brinuti da ste zaboravili termin za primanje 37. doze cjepiva, a što vam omogućava da produžite svoju vozačku dozvolu i uplatite ratu kredita kako ne biste ostali bez vlastitog stana. Zgodno, zar ne?

Digital ID

Vratimo se na početak teksta i nabrajanje nacističkih vojnih operacija u drugom svjetskom ratu, jer paralela s današnjicom bi vam morala biti jasna. Ono što naglašavamo od početka našeg djelovanja, nalazimo se usred svjetskog rata protiv čovječanstva, koji bi u povijesti mogao ostati zabilježen pod kodnim imenom „Veliki reset“, a njegove vojne operacije: operacija „Covid-19“ (ožujak 2020.), operacija „Digital ID“ (ožujak 2022.?)…

I na kraju ono što stalno naglašavamo…pristajanjem na sustavno kvazi-dokazivanje osobnog zdravstvenog statusa putem nekakvih potvrda, svjesno sudjelujete na neprijateljskoj strani u ratu koji se vodi protiv svih nas, bez iznimaka.

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije