Četvrtak, 25 travnja, 2024
NaslovnicaWake upJeste li pripremili „savršenu kompilaciju za kraj“?

Jeste li pripremili „savršenu kompilaciju za kraj“?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Ubojica planeta juri prema nama!“

Sigurno ste već čuli kako su astronomi otkrili jedan od najvećih asteroida posljednjih godina, za kojeg upozoravaju da juri prema Zemlji i nazivaju ga „Ubojicom planeta“.

Ako volite bespotrebne detalje, asteroid je to, nazvan 2022 AP7, kojeg su nedavno „otkrili istraživači koji su tražili svemirsko kamenje unutar orbita Zemlje i Venere.“ (?!)

Glavni autor studije Scott Sheppard i kolege znanstvenici s Carnegie* Instituta za znanost u Washingtonu kažu da su otkrili tri “velika” asteroida, od kojih je jedan – 2022 AP7 – ima baš „nezgodnu“ putanju, koja ga čini „potencijalno opasnim asteroidom“.

(*Andrew Carnegie je bio škotsko-amaerički industrijalac, bogataš i filantrop).

“Svaki asteroid veći od 1 km smatra se ubojicom planeta”, rekao je Sheppard, dodajući da kad bi takav objekt udario Zemlju, udar bi bio razoran za život kakav poznajemo, s prašinom i zagađivačima koji bi se digli u atmosferu, gdje bi se zadržali godinama.

“Zemljina bi se površina vjerojatno značajno ohladila jer sunčeva svjetlost ne bi dospjela do planeta. Bilo bi to masovno izumiranje kakvo nije viđeno na Zemlji milijunima godina”, rekao je Sheppard.

Dok pronalazak 2022 AP7 može podsjetiti na vizije asteroida iz hollywoodskih uprizorenja epskih kataklizmi, poput Armagedona ili Don’t look up!, studija zapravo nudi neku vrstu „utjehe“.

“Trenutno nema šanse pogoditi Zemlju”, rekao je Sheppard, ističući da trenutno 2022 AP7 prelazi Zemljinu orbitu kada je Zemlja s druge strane Sunca.

Sheppard je dodao da će polako, s vremenom, asteroid početi prelaziti Zemljinu orbitu sve bliže mjestu gdje se nalazi naš planet. Ali, rekao je, “to će biti stoljećima u budućnosti i ne znamo orbitu 2022 AP7 dovoljno preciznu da bismo mogli reći mnogo o opasnostima koje prijeti stoljećima od sada.”

Sheppard je rekao da tim očekuje da će pronaći “još nekoliko” objekata blizu Zemlje koji su potencijalni „ubojice planeta“, veličine 1 km ili više u idućih godinu ili dvije (?!) kroz svoje istraživanje, koje koristi četiri metarski teleskop Blanco u Čileu.

Jay Tate, direktor Nacionalnog informacijskog centra za objekte blizu Zemlje (The Spaceguard Centre) u središnjem Walesu, rekao je za Guardian da se puno ne uzbuđuje zbog 2022 AP7, dodajući da je Zemlja zapravo vrlo mala meta. “U svakom slučaju, trenutačno je vjerojatnost udara prilično niska. Ne bih rekao zanemarivo, ali prilično nisko.”

U rujnu je NASA pokrenula svoju misiju Dart, zabijajući letjelicu u asteroid u pokušaju da ga skrene s njegove orbite. Misija je bila pokušaj testiranja tehnologije koja bi se na kraju mogla koristiti za borbu sa svemirskim kamenjem koje predstavlja prijetnju Zemlji. Prošli mjesec, istraživači su potvrdili da je Dart bio uspješan. Hahahahaha…

Vezano: NASA i Vatikan sustavno rade na ustoličenju jedinstvene svjetske religije

Bez obzira u što vjerovali, da je Zemlja kugla, kocka ili ravnina, da leti beskonačnim prostranstvima svemira ili je potpuno stacionarna, sigurno ćete se složiti da nam najveća prijetnja u ovom trenutku ne dolazi ni otkuda drugdje nego od nekolicine koja je u svojim poremećenim glavama zamislila da se može „riješiti“, po njima, „nepotrebne“ većine, a ostatak porobiti.

Samo razmislite o tome zašto sve ove organizacije, kao što su Carnegie Institut ili NASA, rade upravo za račun tih istih ljudi…možda vam tada bude nešto jasnije.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

  1. Andrew Carnegie, bio je suvremenik Johna D. Rockefellera, živio je na prijelazu iz 19-og u 20-to stoljeće i bio “kralj čelika”. Tada je bio drugi najmoćniji čovjek u SAD-u iza Johna D. Rockefellera. Mason i eugeničar Carnegie, u biznisu je bio rival Rockefelleru, ali su njih dvojica odlično surađivali u mafijaškim i zločinačkim mućkama i već tada su faktički bili suvladari SAD-a… (zajedno sa Rotschildima, Fordovima, Warburgovima i drugim velikim mafijaškim tajkunskim i bankarskim obiteljima)..
    Rockefeller i carnegie (kao i Ford i drugi), su sufinancirali nacističku eugeniku i programe eutanazije u Njemačkoj 30-ih godina…
    kasnih 40-ih i ranih 50-ih, oni su financirali zločinca i pedofila Kinseya, spasili ga od robije i od njega napravili “znastvenika”. Nakon Kinseyve smrti 1956. sa parama Carnegieja i Rockefellera izgrađen je Kinsey institut, de fakto svjestki centar pedofilnog lobija, pod maskom “znanosti”

    danas njihovi nasljednici nastavljaju tu mafijaški djelatnost globalizma i satanizma.
    koliko je meni poznato, Carnegie danas nema direktnih obiteljskih potomaka, kao Rockefelleri ili Rotschildi, čije su obiteljske dinastije jako razgranate,… ali sa organizacijom/zakladom “Carnegie Endowment for International Peace” (koja ima filijale u Briselu, Moskvi i Hong Kongu), nasljednici Carngeijea, tojest njegovog bogatstva su i dalje uključeni u globalne mafijaške mućke. Zajedno sa zakladom Rockefeller, zakladom Ford, Soroseveom zakladom i mnogim drugim organizacijama iz guste mreže mafije globalističkog kulta

VEZANO

najnovije