Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaWake upKad prestane neslaganje, zavlada transhumanizam i digitalizacija, čovječanstvu je kraj

Kad prestane neslaganje, zavlada transhumanizam i digitalizacija, čovječanstvu je kraj

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Sve je u vašim rukama

Samoobrana dolazi u mnogim oblicima, ali svaka samoobrana počinje i završava neslaganjem, nepoštivanjem, neposluhom, odbijanjem bilo kojeg i/ili svih pravila i ne dopuštanjem psihičke ili fizičke agresije protiv vlastitog uma i tijela. Bez neslaganja, obrana nije moguća, jer kada je dobrovoljno pristajanje prevladavajuće ponašanje, bilo ono namjerno ili slučajno, svi obrambeni mehanizmi su učinkovito razoružani. Drugim riječima, šutnja pred nepravdom, nemoralom, terorom ili tiranijom stvara stanje slabosti, podložnosti i neodgovornosti, što je sve izvor ravnodušnosti. 

Kada ne kažete ništa, kada ne kažete ne, kada ne poduzmete ništa protiv zla, činite zlo. Svojim neiskazivanjem i neodgovaranjem govorili ste glasno i otvoreno počinili kukavičluk.

U “S onu stranu dobra i zla” Friedrich Nietzsche je napisao: “Onaj tko se bori s čudovištima treba biti oprezan da time ne postane čudovište. A ako gledaš u ponor, i ponor će zuriti u tebe.” 

- Advertisement -

Ovo je točan opis fenomena postajanja onim što se živi, ​​pa ako živite u stanju ravnodušnosti, ignorirajući zlo oko sebe, prihvaćajući ga kako biste izbjegli sukobe i odgovornost, postajete zlo koje ste odlučili ignorirati. Mračni ponor u ovoj okolnosti stvoren je vašim vlastitim nedjelovanjem protiv njega.

Ono s čime se suočavamo kao društvo najveća je prijetnja ikada uočena ili aktivna u povijesti čovječanstva. Već ste sto puta čuli ovu rečenicu i počinje vam biti pomalo smiješna? Ako je tako, već ste prevareni i glavni ste doprinositelj golemim problemima koji haraju današnjim svijetom. Umjesto da Država samo pojedinačno traži rat, nastavak lažnog Sustava saveznih rezervi, izoliranu korupciju vlade, komunizam, fašizam ili bilo kakav totalitarni napad širokog spektra na određene segmente društva, svi smo bombardirani iz tisuću različitih smjerova jednom sa svim tim grozotama i mnogim drugim, uključujući napade na našu slobodu i suverenitet, na naše umove i tijela, i na svaki aspekt našeg bića. 

Zbog kolosalnog napretka tehnologije, koji se na mnogo više načina koriste protiv nas kako bismo izgradili doslovni transljudski svijet kojim upravljaju tehnokratska sredstva, suočavamo se s onim što bi se moglo smatrati tehnološkim Armagedonom, gdje će sva kontrola nad čovječanstvom biti izolirana u rukama nekolicine moćnih. Prihvatiti ovo, tretirati to kao normalno ili eminentno, najkobnija je pogreška, koja bi mogla zauvijek odrediti našu sudbinu.

Kada čovječanstvo prestane postojati u prirodnom obliku, kada muškarac i žena postanu jedno, kada transhumanizam i kontrola uma budu neizbježne stvarnosti, kada perverzija bude općeprihvaćena, prisutnost života za koji smo svi znali da je čaroban i čudo, nestat će. Svijet koji se osmišljava nije svijet ljubavi, nade i snova, to je noćna mora užasa, a oni koji slijede tu propast čovjeka već su izgubili sva ljudska svojstva. Oni su čudovišta, pa se moramo boriti i poraziti ih, a da sami ne postanemo čudovišta.

Postoji razlog zašto su djeca, počevši od djetinjstva, meta državne indoktrinacije, droga, kemikalija, injekcija biološkog oružja maskiranih kao „cjepiva“, sulude propagande, odvraćanja pažnje, velike perverzije, te su mentalno i fizički odvučena od obitelji tijekom života. To će, samo po sebi, ako se dopusti da se nastavi, jamčiti uništenje uma budućih generacija, a što će osigurati potpuno zaglupljenu, popustljivu i poslušnu masu proletarijata u budućnosti. U tom će trenutku biti postignuta potpuna kontrola tehnokrata nad čovječanstvom.

- Advertisement -

Iako tehnologija ima sposobnost postići mnoge velike stvari, u rukama ovih čudovišta koja traže univerzalnu kontrolu, ona se također može koristiti da nas uništi. Mnogi ovaj tehnološki fenomen nazivaju „umjetnom inteligencijom“, ali takva stvar ne postoji. Ova lažna terminologija se koristi protiv nas, jer strojevi nisu inteligentni, oni su programirani inteligencijom, ili se barem tako vjeruje. Kada čovjek postane stroj, stvarna inteligencija prestaje, a rezultat je programirano društvo robova. AI se definira kao “opažanje, sintetiziranje i zaključivanje informacija – koje demonstriraju računala, za razliku od inteligencije koju pokazuju ljudi ili druge životinje”. Inteligencija se definira kao sposobnost učenja, zaključivanja i razumijevanja, tako da iskrena inteligencija ne može biti umjetna, a strojevi su i dalje strojevi. Transhumana digitalizacija čovjeka značit će kraj cjelokupnog tradicionalnog života kakvog poznajemo.

Većina ovog društva već je podlegla digitalnom svijetu i oslanja se na ono što je lažno označeno kao „društveni mediji“ kao roditelj, obitelj i prijatelj, zanemarujući prirodno stanje osobne komunikacije, ljubavi, druženja, rasprave i veličine prirode. U ovom trenutku budućnost nije u vašem vlasništvu, već u vlasništvu vaših gospodara. Sva privatnost je nestala, a većina svih privatnih i financijskih transakcija snimljena je i temeljena na podacima. Svaki aspekt života sada se prati, koristi, nadzire, ograničava, cenzurira, oporezuje, a svaka zamisliva aktivnost zahtijeva licenciranje (plaćena dozvola) od strane države. Vi ste već rob, shvaćali to ili ne.

Zaplet se nastavlja kreirati, dok se centralno kontrolirane digitalne valute (CBDC) uvode diljem svijeta, što će omogućiti da gotovo svaki pojedinac bude u potpunosti obuzdan i reguliran. To će dovesti do masovnih ograničenja u pogledu onoga što smijete raditi, kamo smijete putovati – ako ćete uopće i moći, koju hranu morate jesti, koju medicinsku skrb smijete ili ne smijete primati, kakvu ćete državnu stipendiju dobiti, koliko energije ćete smjeti koristiti, i tako dalje, i tako dalje. Sve u vašem postojanju ovisit će o modificiranju ponašanja. Drugim riječima, učinite kako vam nalažu državni tehnokratski vladari ili izgubite sve jer će cijeli vaš život biti tehnološki sankcioniran.

Imperativ je shvatiti da je sve što mislite da znate o tehnologiji i tehnološkom napretku vjerojatno barem 20 godina unazad. Svako takozvano novo otkriće i nova tehnologija prepoznata kao takva uopće nije nova. Ono što vojska sada ima i na čemu danas radi nepoznato je većini osim nekolicini na vrhu piramide moći. Da bismo razumjeli i shvatili ovaj koncept, trebali bismo utjerati strah u ljudska srca. Internet, a samim time i internet stvari, nije otkrio i implementirao neki računalni štreber, već ga je dizajnirala i stvorila vojska kroz “Agenciju za napredna obrambena istraživanja” (DARPA)

Dolazak u ovo terorističko vrijeme naše povijesti nije bio slučajan, već je davno namjerno planiran. Ostalo nam je još malo vremena da zaustavimo ovaj totalitarni pakao koji je stvoren kako bi uništio ono što poznajemo kao ljudsku rasu.

Hoćete li i dalje sjediti sa strane, zatvorenih očiju, ušiju i usta zatvorenih, ili ćete ustati i braniti svoju slobodu i život i svoju obitelj? Jedino rješenje, kao što sam često govorio, je kroz aktivno neslaganje. Recite ne državi, ne poslušajte, ne povinujte se nikakvim tiranskim naredbama, i učinite to kao pojedinci u masi. Nitko to ne može učiniti umjesto vas, ali to mogu i trebaju učiniti mnogi neovisni slobodoumni pojedinci. Tražiti od nekoga drugoga rješenje za mase kao kolektiv je bezvrijedno i razotkriva apatiju na razini da će, ako ju krdo prakticira tako dugo, kraj čovječanstva sigurno biti naša sudbina.

- Advertisement -

“Je li ikada postojalo društvo koje je umrlo od neslaganja? Nekoliko ih je umrlo od konformizma tijekom našeg života.”

Provjeri/technocracy.news

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

Najodvratnije laži često su izrečene u šutnji.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

1 KOMENTAR

 1. veliki skandal u njemačkoj.
  Dječiji vrtić u Hannoveru planirao je za 3-godišnju djecu iz vrtića pokretanje “prostora za upoznavanje tijela”, za djecu u tom vrtiću. U tom “prostoru” su planirali da se djeca međusobno diraju..
  U internom pismu ravnateljstva vrtića gdje se roditelje htjelo obavjestiti o kofol tom “pedagoškom konceptu”, pisalo je između ostaloga i ovo : “svako dijete neka samo odluči, da li će i sa kim će se igrati tjelesnih i sekusualnih igara”..

  Nakon pobune roditelja, i nakon što je vodeći njemački list, Bild Zeitung izvjestio o tome, ravnateljstvo je u strahu povuklo taj očigledni pedofilno-kriminalni plan sekaualizacije djece, pod krinkom kao nekakve igre za djecu.
  Očito je cijela stvar bila previše paprena i za socijaldemokratsku vladu pokrajine Donja Saska (čiji je glavni grad Hannover), pa je reagirao i nadležni vladin ured za obitelj i zaustavio je plan vrtića, rekavši da taj “pedagooški koncept” u tom obliku, ugrožava dobrobit djece.

  Ravnateljstvo vrtića se ljigavo pravdalo da je sve bilo samo nesporazum i da dijelovi teksta za taj “koncept”, dolaze iz “stručnih časospisa” organizacije “Pro Familia”.
  Ovaj vrtić je inače pod jurisdikcijom socijalne organizacije AWO, koja je državna organizacija, a njeni ravnatelji su dvoje istaknutih članova stranke SPD. Uprava AWO-a se pravdala, da oni kao nemaju nikakve veze sa planovima tog vrtića.

  Pro Familia je njemačka podružnica → Međunarodne federacije planiranog roditeljstva (IPPF). IPPF je kao neka krovna organizacija sličnih organizacija iz raznih država, ali u stvarnosti je IPPF de fakto samo internacionalizirana, proširena varijanta poznate zloglasne američke organizacije za pobačaj i”seksualnu edukaciju” → Planirano roditeljstvo (Planned Parenthood). Jer je u stvaranju IPPF-a sudjelovala Margaret Sanger, osnivačica PP-a.
  IPPF takoeđr propagira seksulaizaiju djece, i sa Gatesovim parama. Inače je Gatesov otac, William Gates senior ranije bio predsjednik PP-a u SAD-u.

  https://epoha.com.hr/2023/04/18/bill-gates-upumpava-milijune-u-organizaciju-koja-zagovara-seksualizaciju-djece/

  Ali i ovaj put neće ništa desiti ni ravnateljstvu vrtića ni “pedagoškikm stručnjacima”, koji su pravili ovaj “koncept”,niti organizaciji Pro Familia jer se njena krovna organizacija IPPF od svog osnivanja financira od strane vodećih” filantropa”, kao Rokefellera, kao i od strane američke vlade i drugih zapadnih vlada.

  https://de.wikipedia.org/wiki/International_Planned_Parenthood_Federation

  Još prije 10 godina se otkrilo da su baš ti “stručni časopisi” Pro Familie godinama propagirali pedofiliju i legalizaciju pedofilije i objavljivali članke pedofilnih lobista i surađivali sa pedofilnim organizacijama. I nikom se tada nije ništa desilo. Nitko nije dogovarao za to.

  https://de.wikipedia.org/wiki/Pro_familia_(Deutschland)#P%C3%A4dophilie-Kontroverse_von_2013

VEZANO

najnovije